Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επειδή θα κυκλοφορήσουν μετά τις 15-17 του μήνα ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο Lidl Service Βασίλη.
Όταν με το καλό βγούνε θα ενημερώσω αν τελικά θα τα έχουμε και εδώ.

Ωραιος ο Νικόλας. :a0210:

αντε νικολα να δουμε !!! το παλμικο το περιμενω πως και πως αλλιως θα αναγκαστω σε μπλε bosch .

Fingers crossed για το παγκοπρίονο παιδιά! Σταυρώστε όλοι δάχτυλα χεριών/ποδιών να το φέρουν για να φτιαχτούμε!

αντε νικολα να δουμε !!! το παλμικο το περιμενω πως και πως αλλιως θα αναγκαστω σε μπλε bosch .

Ποση ροπη εχει το 18βολτο παλμικο της parkside? Ξερει κανεις?

Αν διαβασεις ολο το νημα, και οχι μονο, θα καταλαβεις οτι αξιζει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι λεξεις κλειδι ειναι "ερασιτεχνικη χρηση" και "εγγυηση πραγματικη 3 χρονια".
Να προτιμήσω τα ηλεκτρικά ή τα εργαλεία μπαταρίας;

Ανάλογα με την χρήση που θες και ανάλογα με το εργαλείο....

Για μένα δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά. Κατσαβιδιερα πχ θα έπαιρνα μπαταρίας αλλά κρουστικο ή σεγα ή τροχό θα έπαιρνα ρεύματος.

Ερασιτεχνική χρήση μόνο.

Ερασιτεχνες ειμαστε ολοι εδω. Αλλος ομως κανει καναπεδες, παγκους εργασιας και τρυπαει ντουβαρια και μπετα κλπ βαρειες εργασιες και αλλος μινιατουρες σπιτακια για σκιουρους κλπ ελαφριες κατασκευες/επισκευες :))

Εαν ανηκεις στην κατηγορια των επισκευων, ελαφρων σχετικα κατασκευων, τα εργαλεια μπαταριας ειναι μια χαρα.

Προσωπικα εχω και ηλεκτρικα και μπαταριας. Τα ηλεκτρικα εχουν την ισχυ και ειναι φτηνα. Τα μπαταριας την φορητοτητα αλλα ειναι ακριβοτερα. Ενας συνδυασμος αναλογα με τις αναγκες σου ειναι ιδανικος.

Αν μας πεις για ποιες εργασιες κυριως προοριζονται τα εργαλεια, θα μπορεσουμε να σου πουμε τη γνωμη μας πιο υπευθυνα.

Η σεγα μπαταριας του λιντλ πχ, δεν θα κραταει παραπανω απο 15 λεπτα συνεχους εργασιας. Για καποιους ειναι αρκετος χρονος για καποιους λιγος και χρειαζεται και δευτερη μπαταρια, μπορει και τριτη.

Φίλε μου Sunday149
Αναλόγως γιατι τα χρειάζεσαι και που θα τα χρειαστείς . Αν τα θέλεις για εξωτερικούς χώρους και γενικά για "έξω" μπαταρίας , δεν βρίσκεις παντου ρεύμα , μπαλαντεζες κλπ έξω . Αν τα θέλεις για εσωτερικούς χώρους κλπ πήγαινε σε ρεύματος , ούτε έμεινα απο μπαταρία , βγαλε φορτιστή κλπ.

Μπράβο ρε Μιχάλη... Μου αρέσει γιατί τα αναλύεις και το έχεις το λέγειν. Μπορείς πιο άνετα να βοηθήσεις/καθοδηγήσεις.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Αν μπορώ να πάρω και δεύτερη μπαταρία θα προτιμήσω τα συγκεκριμένα εργαλεία. Μπορώ να αγοράσω επιπλέον μπαταρίες;

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Αν μπορώ να πάρω και δεύτερη μπαταρία θα προτιμήσω τα συγκεκριμένα εργαλεία. Μπορώ να αγοράσω επιπλέον μπαταρίες;

Η καινουρια σειρα 18βολτων parkside χρησιμοποιει την ιδια μπαταρια. Εαν παρεις 2-3 εργαλεια θα εχεις και 2-3 μπαταριες να τις χρησιμοποιεις κατα βουληση.
Επισης νομιζω οτι μπορεις να προμηθευτεις εξτρα μπαταριες για 10βολτα η αλλα εργαλεια parkside απο το service. Aς μας διαφωτισει καποιος αν ξερει.

Μπράβο ρε Μιχάλη... Μου αρέσει γιατί τα αναλύεις και το έχεις το λέγειν. Μπορείς πιο άνετα να βοηθήσεις/καθοδηγήσεις.

χαχα, και να σκεφτεις οτι στην Εκθεση ειχα μια ζωη 12.
Οταν εγραφα πανελληνιες πηρα 11.5 και μου κοστισε, γιαυτο ξαναδωσα την επομενη χρονια και πηρα αυτο που μου αξιζε...12!! :))

Η καινουρια σειρα 18βολτων parkside χρησιμοποιει την ιδια μπαταρια. Εαν παρεις 2-3 εργαλεια θα εχεις και 2-3 μπαταριες να τις χρησιμοποιεις κατα βουληση.
Επισης νομιζω οτι μπορεις να προμηθευτεις εξτρα μπαταριες για 10βολτα η αλλα εργαλεια parkside απο το service. Aς μας διαφωτισει καποιος αν ξερει.

χαχα, και να σκεφτεις οτι στην Εκθεση ειχα μια ζωη 12.
Οταν εγραφα πανελληνιες πηρα 11.5 και μου κοστισε, γιαυτο ξαναδωσα την επομενη χρονια και πηρα αυτο που μου αξιζε...12!! :))

Τι μου θυμίζεις τώρα...την πρώτη φορά έγραψα 8.5 και πέρασα μηχανολόγος-μηχανικός στην Κρήτη και την δεύτερη 14 και πέρασα Γεωπονικη. Τελικά τα παράτησα όλα και πήγα για Ηχολήπτης. Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει ή καλύτερα, ότι θέλει και επιθυμεί να του αξίζει....

Έκθεση? Μμπ9πμμμ.... Μακριά από εμάς....

Amsen(συγνώμη δεν γνωρίζω το όνομα σου) δουλεύεις κάπου σταθερά ;

Νίκος. Δουλεύω σταθερά αλλά όχι σαν ηχολήπτης αν και το εξασκω πολύ συχνά λόγω αναγκης. Έχω δικιά μου δουλειά με δίσκους (Μουσικής) και δική μου δισκογραφική εταιρία. Η μουσική για μένα ήταν το "κάτι" που με έφτιαχνε. Όταν όμως το χόμπυ/ερασιτεχνισμος γινει δουλεια/επαγγελματισμός τότε κάπου χάνεις την μπάλα..

Νίκος. Δουλεύω σταθερά αλλά όχι σαν ηχολήπτης αν και το εξασκω πολύ συχνά λόγω αναγκης. Έχω δικιά μου δουλειά με δίσκους (Μουσικής) και δική μου δισκογραφική εταιρία. Η μουσική για μένα ήταν το "κάτι" που με έφτιαχνε. Όταν όμως το χόμπυ/ερασιτεχνισμος γινει δουλεια/επαγγελματισμός τότε κάπου χάνεις την μπάλα..

Ποια εταιρία ;;;
Έχω γύρω στους 16.000 δίσκους και κάθονται ...