Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαχα ο Πετρίδης έχει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δίσκους οπότε έχει τόσους... επί τόσους!

Όμως και το 16.000 δεν είναι καθόλου κακό σαν νούμερο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Και κρίμα να κάθονται...

Η καινουρια σειρα 18βολτων parkside χρησιμοποιει την ιδια μπαταρια. Εαν παρεις 2-3 εργαλεια θα εχεις και 2-3 μπαταριες να τις χρησιμοποιεις κατα βουληση.
Επισης νομιζω οτι μπορεις να προμηθευτεις εξτρα μπαταριες για 10βολτα η αλλα εργαλεια parkside απο το service. Aς μας διαφωτισει καποιος αν ξερει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χαχα, και να σκεφτεις οτι στην Εκθεση ειχα μια ζωη 12.
Οταν εγραφα πανελληνιες πηρα 11.5 και μου κοστισε, γιαυτο ξαναδωσα την επομενη χρονια και πηρα αυτο που μου αξιζε...12!! :))

Σύντροφε, σχετικά με τις έξτρα μπαταρίες λογικά μέσω του service θα μπορούν να παραγγελθούν, ωστόσο αν δεν βγει φυλλάδιο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα...
Υπομονή!

Με παλαιοτερα μοντελα μπαταριων τι γινεται? Δηλαδη μπαταριες απο ηδη υπαρχοντα εργαλεια. Εχουν? Μπορουν να παραγγελθουν?

Με παλαιοτερα μοντελα μπαταριων τι γινεται? Δηλαδη μπαταριες απο ηδη υπαρχοντα εργαλεια. Εχουν? Μπορουν να παραγγελθουν?

Πάρτους ένα τηλ να δεις για το εργαλείο που σε ενδιαφέρει.
Απ ότι ξέρω σε ορισμένα μοντέλα έχουν.

Ρε μάστορες δε βάζετε πλάκα πλάκα μπροστά την κατασκευή ενός πικάπ;Δε θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον η συνεργασία της diy του ξύλου με αυτή των ηλεκτρονικών;;Και όχι μόνο πικάπ.Λαμπάτοι,dac κλπ;;

Να το κάνουμε όμως Ηλία. Είμαι εθισμένος στους δίσκους (και όχι μόνο)....

Εθισμενος στην μουσική γενικώς Νίκο ... Έχω σχέση και με studios μουσικούς κλπ .
Θα το κανονισουμε !

Εθισμενος στην μουσική γενικώς Νίκο ... Έχω σχέση και με studios μουσικούς κλπ .
Θα το κανονισουμε !

Αν έχεις σχέση και με μουσικούς από τα 60s 70s εδώ είμαστε....

Στο link που σου έστειλα νωρίτερα έχει όλα τα στοιχεία μου, τηλέφωνα, email, Διεύθυνση κλπ. Όταν έχεις χρόνο και όρεξη, κανονιζουμε

Αν έχεις σχέση και με μουσικούς από τα 60s 70s εδώ είμαστε....

Στο link που σου έστειλα νωρίτερα έχει όλα τα στοιχεία μου, τηλέφωνα, email, Διεύθυνση κλπ. Όταν έχεις χρόνο και όρεξη, κανονιζουμε

Ειμαι λιγο πιεσμενος αυτή την περίοδο αλλα με την πρώτη ευκαιρία θα επικοινωνήσουμε Νίκο !

Ειμαι λιγο πιεσμενος αυτή την περίοδο αλλα με την πρώτη ευκαιρία θα επικοινωνήσουμε Νίκο !

Χαλαρά....Δεν αγχωνομαστε....όλα θα γίνουν, όρεξη να έχουμε

Για να μπούμε και οντοπικ σήμερα βγαίνει το καινούργιο φυλλάδιο.. Τι λέτε να μας επιφυλάσει απο εργαλεία;

της Ιταλίας το φυλλάδιο ειναι απίθανο πάντως.. http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=511
Φατε μάτια ψάρια είμαστε μιας και δεν φέρνουν πλέον ουτε τα μισά..

Πλεόν τα βγάζουν ανα εβδομάδα κάθε Τετάρτη απογευματάκι νωρίς. Θέμα μάρκετινγκ πιθανότατα. Εγω προτιμώ το παλιό σύστημα που γνωρίζαμε ανα 2 εβδομάδες τι έρχεται (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) για να ξέρω να προγραμματίσω και τις αγορές μου.

απο το ιταλικο φυλλαδιο τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι τα δυο τριβεια...

Κι εμένα τα 2 τριβεία σίγουρα αλλά και το κατσαβιδάκι 3,6 v έχει ενδιαφέρον.

επισης βλέπω εχει το 10v πολυεργαλείο .. Η μπαταρία του ειναι ίδια με του 10v δραπανοκατσάβιδου; Γνωρίζει κανείς;

αν είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που ειχε την τελευταία φορά, ναι η μπαταριά είναι ίδια με του δραπανοκατσαβιδου. Προσοχή, με το δραπανοκατσαβιδο οχι με το κατσαβίδι 10v