Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημερα.

Μολις γυρισα απο το ΚΤΕΛ οπου εστειλα κατι τρυπανια... Εχει ακομα ο χωρος το βινταζ υφος της ελλαδας προ κινιτης και ευρω...
Ετσι για μεσημεριανη ορεξη: εδω http://www.grizzly.biz/shop/start.php?cond.php θα βρειτε καποια αξεσουαρ εργαλειων η εργαλεια φλοραβεστ και παρκσαιντ. Εαν στελνουν δεν ξερω.
Δειτε το.

Επισης τα τρυπανια εχουν καλη συσκευασια, δειτε εδω... καποιος ας τα παρουσιασει...

drill1.jpg

drill2.jpg

και εχθες, ιδου τι ειχε το πρακτικερ κατω απο την σκαλα...να μην εχω τ´οχημα... (γλιτωσα λεφτα ομως)

praktiker1.jpg

praktiker2.jpg

Αυτα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κι εμένα τα 2 τριβεία σίγουρα αλλά και το κατσαβιδάκι 3,6 v έχει ενδιαφέρον.

επισης βλέπω εχει το 10v πολυεργαλείο .. Η μπαταρία του ειναι ίδια με του 10v δραπανοκατσάβιδου; Γνωρίζει κανείς;

αν είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που ειχε την τελευταία φορά, ναι η μπαταριά είναι ίδια με του δραπανοκατσαβιδου. Προσοχή, με το δραπανοκατσαβιδο οχι με το κατσαβίδι 10v

εγώ ξέρω ότι δεν ταιριάζουν, μακάρι να..., τα έχω και τα δύο

βγηκε φυλλάδιο έως 18/6 Πέμπτη χωρίς εργαλεία.... !

ελπίζω να το ανανεώσουν και να εμφανιστεί Πέμπτη 18.6 ΜΕ εργαλεία..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ρε παιδιά τελικά έχω(ουμε) μολυνθεί με τον ιό εργαλειόκοκο τον λιντλοειδή. Πήγα με την γυναίκα μου για κάποια πράγματα που ήθελε και όπως χάζευα μου φωνάζει,:"Παναγιώτη εδώ έχει κατσαβίδια, αυτά ήθελες;". Ήταν το σετ των κατσαβιδιών στα 11,99 που δεν τα είχε φέρει. Αυτό ήταν, μια που τα είδα και μία που τα πήρα.

Την μεθεπόμενη θα τα φέρει όλα μαζί φαίνεται :p

Θα αναστενάξουν τα άδεια πορτοφόλια μας πάλι!

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κι εμένα τα 2 τριβεία σίγουρα αλλά και το κατσαβιδάκι 3,6 v έχει ενδιαφέρον.

επισης βλέπω εχει το 10v πολυεργαλείο .. Η μπαταρία του ειναι ίδια με του 10v δραπανοκατσάβιδου; Γνωρίζει κανείς;

αν είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που ειχε την τελευταία φορά, ναι η μπαταριά είναι ίδια με του δραπανοκατσαβιδου. Προσοχή, με το δραπανοκατσαβιδο οχι με το κατσαβίδι 10v

υπάρχει και 10v κατσαβίδι;

αυτο εννοώ 10v δραπανοκατσάβιδο http://www.lidl.co.uk/en/our-offers-2491.htm?action=showDetail&id=24164

εγώ ξέρω ότι δεν ταιριάζουν, μακάρι να..., τα έχω και τα δύο

αλλά κάνει σε αυτό:
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-10-8-c2/p191029

@ profchaos: νόμιζα οτι εργαλεία σαν αυτό του link σου λέγονται κατσαβιδιερες και όχι δραπανοκατσαβιδα.

Αυριο εχει κατι μπαταριες tronic επαναφορτιζομενες. Αξιζουν το κοπο να παω να παρω μερικες?
Διοτι η τιμη τους ειναι κλασμα των επωνυμων

ΑΑ & ΑΑΑ (και στους δύο τύπους Πράσινη και κόκκινη) χρησιμοποιώ στους φακούς μου και δεν με έχουν απογοητεύσει, σιγά σιγά έχω αρχίσει να τις χρησιμοποιώ σε όλες μου τις συσκευές όπου μπορώ.

Τις θεωρώ την καλύτερη επιλογή αναλογικά τα χρήματά τους.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω,
Για τα ασυρματα τηλεφωνα τις θελω.

Νεκτάριε και εγώ τις έχω σε ασύρματα τηλέφωνα εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Πάρτες άφοβα.

Παλαιοτερα αγοραζα αρκετες, και ΑΑ και ΑΑΑ, γιατι εχω πολλους φακους. Οι πρασινες ειναι καλυτερες απο τις κοκκινες.
Ειδα ομως οτι 1 στις 4 περιπου βγαιναν αχρηστες μετα απο καποιες επαναφορτισεις, και το σταματησα.

Παλαιοτερα αγοραζα αρκετες, και ΑΑ και ΑΑΑ, γιατι εχω πολλους φακους. Οι πρασινες ειναι καλυτερες απο τις κοκκινες.
Ειδα ομως οτι 1 στις 4 περιπου βγαιναν αχρηστες μετα απο καποιες επαναφορτισεις, και το σταματησα.

Πηρα απο το μπαζαρ μια τετραδα απο τις πρασινες (2ευρω). Τι ακριβως εννοεις οτι 1 στις 4 βγαιναν αχρηστες; Τι ακριβως εκαναν; Με τι τις φορτιζεις; Εχω κατι σαν και αυτο, https://www.skroutz.gr/s/5091882/Energizer-Maxi-Charger-635045.html

Πηρα απο το μπαζαρ μια τετραδα απο τις πρασινες (2ευρω). Τι ακριβως εννοεις οτι 1 στις 4 βγαιναν αχρηστες; Τι ακριβως εκαναν; Με τι τις φορτιζεις; Εχω κατι σαν και αυτο, https://www.skroutz.gr/s/5091882/Energizer-Maxi-Charger-635045.html

Φορτιστες εχω πολλους λογω του χομπυ με τους φακους led. Συνηθως χρησιμοποιω εναν πολυ αξιοπιστο αυστριακο φορτιστη της Accupower

Οταν λεω αχρηστες εννοω οτι μετα απο καποιες χρησεις οι μπαταριες απλα δεν φορτιζουν, ειναι ψοφιες. Καποιες εχω επαναφερει με διαφορα κολπα καποιες απλα πηγαν για πεταμα.

Μπαταριες NiMH επαναφορτιζομενες κορυφαιες ειναι οι eneloop της sanyo. Tις φορτιζεις και κρατανε το φορτιο για χρονια!

Ειναι ακριβες αλλα ειναι value for money. Ειδικα για συσκευες που τραβανε αμπερ, οπως φλας, φακοι και αλλα. Ειτε οπου χρειαζεσαι απολυτη αξιοπιστια, πχ. συναγερμοι και συναφη.
Για τηλεκοντρολ, καλες ειναι οποιεςδηποτε μπαταριες, ειτε αλκαλικες ειτε επαναφορτιζομενες.

Εάν εννοείς τον IQ328, είναι κορυφαίος, τον αγόρασα πριν από 3 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις δυνατότητές του, κυρίως την εκφόρτιση και την επαναφόρτιση.

Χρησιμοποιώ και τις eneloop και συμφωνώ για την αξιοπιστία τους. Ξεχνάς να τις φορτίσεις ...

εβαλα χθες κατι tronic που ειχα παρει την προηγουμενη φορα που τις ειχε φερει και της εβαλα στον προγραμματιστη ποτισματος και ο προγραμματιστης εδειχνε low batery,εβαλα σημερα απλες αλκαλικες και ολα οκ .

Nαι αυτον εννοω και το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει φωτιζομενο καντραν.

Για τις ενελουπ οτι και να πεις ειναι λιγο. Ιδιαιτερα για την τελευταια γενια η οποια ειναι ακομα πιο καλη. Μετα απο 5 χρονια διατηρει το 70% της φορτισης...!!!