Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συντεκνοι και συμπασχοντες,
Μια και πολλοι εκφρασαν τα ευχαριστηρια τους για την εξυπηρετηση με τα τρυπανια LIDL, δεχθειτε και απο μενα ενα ευχαριστω για την ευγενια και την βοηθεια που περιεχονται στο συνολο των μηνυματων σας.
Επισης ενα δημοσιο ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σας που μου πιστωνετε την αξια των τρυπανιων κλπ, μια και εμεις επισης πιεζομαστε οικονομικα. Δεν σας κρυβω οτι τα ακουσα απο την συζυγο που εβαλα χρηματα μπροστα, που χαριζω τον κοπο μου, που χουμε τωρα βασανα κλπ κλπ.

Ισα ισα, τετοιες εποχες που πολιτικοι και οικονομολογοι χωριζουν το βιος μας, πρεπει να ειμαστε ξενιοι, να βοηθαμε τον αγνωστο γειτονα μας. Μαζι στεκομαστε, χωρια σκορπαμε. και τελικα με τις τρελες, τα χερια και τα παθη μας δεν χτιζονται ολα;
Καλα, καλα, ...τωρα ψηφιστε με...
:)

Ηθελα να σας πω εαν καπποιος ψαχνεται, τι υπηρχε το πρωι στο LIDL μεταμορφωσεως (εθνικη οδο διπλα).

βλεπε φωτο

υπηρχαν λεπιδες για φαλτσοπριονο και ηλεκτρικα κατσαβιδια αλκαλικης μπαταριας ΑΑ

lidl1.jpg

lidl2.jpg

lidl3.jpg

Περαν αυτων, να μια ιδεα του τι βρηκα στο παζαρι του την περασμενη εβδομαδα. Μιλαμε για σκαψιμο σε πανερια διπλα απο ξετρελλαμενες γυναικες, συν την ουρα... Νομιζω οτι πετυχα ενα δυο κομματια που ηταν δεν ηταν 2-3. Σεγα δε, ηταν κατω απο κατι ρουχα, το ντρμελ μπαταριας πεταμενο πισω σε ενα τοιχο...

pazari_lidl.jpg

Φανταστειτε...

Α, και μια και ρωτουσε ο Νεκταριος, εγω δεν ειμαι πολυ μαστορας, απλα επισκευαζω οτι μπορω μια και λογω αφραγκιας δεν
μπορουμε συχνα να πληρωσουμε τεχνιτες.
Προσφατα μια θεια μου ειχε διαρροες που της μαγαρησαν μια βιβλιοθηκη-σιφωνιερα που της καλυπτε ολο το σαλονι. Την πεταξε. Πριν ομως, πηγα και πηρα οτι κομματια υπηρχαν που με βολευαν. Τα εκοψα παιρνοντας ιδεες απο τα σχεδια του ικεα, και εβαλα αυτοκολλητο μελαμινης με το σιδερο για ρουχα, να καλυψω τυχον ακρες που φαινονταν οτι δεν ηταν ξυλο... βιδες καρφια και κλπ, κατι χαλασμενα πομολα που θα τα καλυψω με φελους να μην χτυπα κανεις, και ιδου με 3 ωρες δουλεια, παιδικη βιβλιοθηκη απο ξυλα MDF για πεταμα...

epiplo.jpg

vides.jpg

Ωραια δεν ειναι, αλλα θα βγαλει την χρονια...

τρυπησα και βιδωσα με αυτα για τεστακι...Και με κατσαβιδι επι χειρος...

erga.jpg

Αυτα, αντε και καλημερα!

Γεια σου ρε Χελονακια με τα ωραια σου ! Welcome και καλη συνέχεια !

(γραψε καπου ονομα να μην ψαχνομαστε ;-) )

ΕΝΤΙΤ: Τζαμι η βιβλιοθηκη.!

Last edited:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόλις έστειλα μήνυμα στη Lidl Hellas ότι ενδιαφέρομαι για το δισκοπρίονο πάγκου. Θα ενημερώσω για την απάντηση που θα μου δώσουν.

Επίσης, έχω ήδη στείλει φίλο που μένει στην Ιταλία να τσεκάρει εάν έχει μείνει κάποιο στο κοντινό του κατάστημα και να δει πόσο θα κοστίσει να έρθει εδώ, χεχε...

Χαχααα ωραιος ! δεν κρατηθηκες ε..? περιμένουμε απάντηση !

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόλις έστειλα μήνυμα στη Lidl Hellas ότι ενδιαφέρομαι για το δισκοπρίονο πάγκου. Θα ενημερώσω για την απάντηση που θα μου δώσουν.

Επίσης, έχω ήδη στείλει φίλο που μένει στην Ιταλία να τσεκάρει εάν έχει μείνει κάποιο στο κοντινό του κατάστημα και να δει πόσο θα κοστίσει να έρθει εδώ, χεχε...

Και να έχει πάντως λόγω όγκου τα μεταφορικά θα έιναι πάνω από 50 ευρώ σίγουρα και εγγύηση δεν θα έχεις.
Με την ίδια διαφορά χρημάτων μπορείς να πάρεις το ίδιο δισκοπρίονο σε einhell και να έχεις και εγγύηση...

Με εσάς εδώ που έμπλεξα, είμαι ασυγκράτητος χαχα!

Τα μεταφορικά θα είναι λογικά λιγότερα καθώς χρησιμοποιούμε συγκεκριμένο πρακτορείο, αλλά γενικώς έχεις δίκιο, δεν είναι από τις λύσεις που ενδείκνυνται. Όμως καλό είναι να γνωρίζουμε τις πιθανές εναλλακτικές προτάσεις.

Ένα μπράβο και από εμένα στον Χελονάκια για την όλη εξυπηρέτηση που έκανε σε μέλη του φόρουμ και για την κατασκευή του. Την σέγα την περίμενα καιρό. Βαρέθηκα και παράγγειλα την Skil. Σύντομα στο "τι παραλάβαμε σήμερα"
Καλοδούλευτα αυτά που πήρες.

Υ.Γ Μόλις με πήρε ο courier, έρχεται η σέγα...

Πολλά μπράβο όχι μόνο για την κίνηση αλλά για τον τρόπο σκέψης σου φίλε μου.
@olympios Ένα πράγμα που θα πρέπει να σε προβληματισει είναι και το αν θα σε καλύψει η εδώ lidl σε περίπτωση που κάτι δεν είναι σωστό στο παρόν η μελλοντικά!

Παλι εδω...
Εγω φταιω που αφησα το πισακι να κατεβαζει, και περασα να φαω.

λοιπον,

δεν ξερω εαν καποιος αλλος το εχει ηδη περιγραψει, απλα ηθελα να αναφερω οτι το μικρο ηλεκτρικο κατσαβιδακι PSDB 6 0A1 με ΑΑ μπαταριες λεει. ΙΑΝ 104413. Ροπη 2,2 Νμ επαρκει να χωσεις βιδες σε δυσκολα μερη, εαν υπαρχει τρυπα απο προεργασια.
Δεν εχω εμπειρια, αλλα για 9,5 μαρκετιστικα ευρω μαζι με 3 μυτες, φαινεται τιμιο, μου εκανε δουλεια. Υπ οψιν οτι ειμαι ΔΙΥ μονον τυπος, οχι επαγγελματιας. Θα δοκιμασω και με επαναφορτιζωμενες 1,2 βολτ και θα σας πω εαν τυχει και δεν δουλευει. θα ελεγα παρτε το. Το φτιαχνει κινα η Grizzly Tools. Δειτε ετικετα στην φωτο.

PSDB_6_0_A1.jpg

n_olympios, σχετικα με αγορα απο Lidl αλλης χωρας για να ξερεις.... Χρειαστηκε να παιξει εγγυηση στην γαλλια με αποδειξη ελλαδος. Μη ρωτας. Ισχυει, πηρα τα λεφτα πισω, απλα η διαδικασια ηταν,...αστα. Μου ειχαν πει οτι ισχυει παγκοσμιως η εγγυηση, και σαφως παντου εντος ευρωπης, αρκει στο εκει Lidl να εχει μπει το προιον στον καταλογο σαν κωδικος για να το διαχειριστουν.
Τωρα επειδη αυτα αλλαζουν, τσεκαρε με το ελληνικο σερβις στην Ν.Ιωνια. Παντως να πουμε οτι εχει κανει πολλα καλα η Ευρωπη, περαν των λοιπων προβληματων...

Και γι οποιον δεν το εχει δει, το σερβις του LIDL για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, για τα εργαλεια και κουζινομηχανες ειναι εδω:

lidl_service.jpg

οπως βλεπετε, οι συμφωνιες τυπου Siemens καλα κρατουν.
Υποδωμη πωλησεων, μαρμαρο, αχ ρε Τζοχατζοπουλακι μου, αχ ρε Καμμενακι μου, κουγκι τα μαρμαρακια σας (βλ.κτιριο φατσα στο LIDL κουρτιδου 41, αλλο υποβρυχιο και αυτο), υποδωμη σερβις, οπως η γειτονια μου το 1978,...πλιθα.
Ειμαστε στο αφτερ κουγκι...βαχ βαχ...

παντως το σερβις δουλευει τελεια σας το τονιζω, χωρις ανεκδοτο!

Χαρ χαρ.
Αντε εχωμε και δουλειες

Last edited:
Εμένα μου άρεσε η ζαρντινιέρα έξω πάντως. Μάλλον και κάποιος από εκεί μέσα έχει μανία με το DIY!!!

Κατα τ´αλλα πολύ βίνταζ μαγαζί!

2 στενά πανω απο το σπίτι μου ειναι στα Πευκακια , Ν. Ιωνία . Περνάω σχεδόν καθε μέρα απο εκεί , αν χρειαστεί κάποιος βοήθεια ...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

να μια ιδεα του τι βρηκα στο παζαρι του την περασμενη εβδομαδα. Μιλαμε για σκαψιμο σε πανερια διπλα απο ξετρελλαμενες γυναικες, συν την ουρα... Νομιζω οτι πετυχα ενα δυο κομματια που ηταν δεν ηταν 2-3. Σεγα δε, ηταν κατω απο κατι ρουχα, το ντρμελ μπαταριας πεταμενο πισω σε ενα τοιχο...

pazari_lidl.jpg

Δημήτρη, αποκαλύπτομαι ...

Αφού χωρίσαμε το ΣΑ, μπήκα πάλι στο Lidl, το γύρισα με άνεση αφού το πλήθος δεν είχε σχέση με εκείνον της ΠΕ, τσίμπησα μερικά, όπως έγραψα σε προηγούμενο post, αλλά εκτός από τα ανταλλακτικά του πολυεργαλείου που βλέπω ότι αγόρασες 2 φορές, και τη σιλικόνη, δεν βρήκα τίποτε από όλο αυτό το θησαυρό που ανακάλυψες.
Μπράβο, για την υπομονή και επιμονή σου.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα, σχετικά με τα εργαλεία του lidl αξίζει να αγοράσω τα ηλεκτρικά εργαλεία ή τα αντίστοιχα εργαλεία μπαταρίας που αναφέρονται στο γερμανικό κατάστημα αν τυχόν έρθουν στην Ελλάδα (π.χ. σπαθοσέγα, πολυεργαλείο); Πρόκειται καθαρά για ερασιτεχνική χρήση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν διαβασεις ολο το νημα, και οχι μονο, θα καταλαβεις οτι αξιζει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι λεξεις κλειδι ειναι "ερασιτεχνικη χρηση" και "εγγυηση πραγματικη 3 χρονια".

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

κανα νεο για το παλμικο μαστορια ;;;;;

Επειδή θα κυκλοφορήσουν μετά τις 15-17 του μήνα ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο Lidl Service Βασίλη.
Όταν με το καλό βγούνε θα ενημερώσω αν τελικά θα τα έχουμε και εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα, σχετικά με τα εργαλεία του lidl αξίζει να αγοράσω τα ηλεκτρικά εργαλεία ή τα αντίστοιχα εργαλεία μπαταρίας που αναφέρονται στο γερμανικό κατάστημα αν τυχόν έρθουν στην Ελλάδα (π.χ. σπαθοσέγα, πολυεργαλείο); Πρόκειται καθαρά για ερασιτεχνική χρήση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kαλως ορισες (Κυριακο? αν ερμηνευω καλα το avatar σου:)

Και των 2 τυπων (μπαταριας/ρευματος) τα εργαλεια ειναι αξιοπιστα. Θα ελεγα να συζητησουμε ενα προς ενα οταν ερχεται η στιγμη καθε φορα και αναλογα τι φερνει το Lidl.

Αν και προσωπικα ειμαι σαφως υπερ των εργαλειων μπαταριας λιθιου, εξαρταται και απο τις αναγκες του καθενος, την συχνοτητα της χρησης και το ειδος των εργασιων.
Οι μπαταριες λιθιου εχουν συγκεκριμενη διαρκεια ζωης, καποια λιγα χρονια, απο τρια εως 5+ χρονια στα ακριβα εργαλεια με τις ποιοτικες μπαταριες και φορτιστες.