Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τονιζει ρητα πως απαγορευεται η κοπη ξυλου,κοβει με νερο.
προφανως με αυτο τον δισκο που εχει ειναι μονο για πλακιδια και γι αυτο λεει οτι δεν κανει για ξυλο και μεταλα. Περα απο τον δισκο δεν βλεπω αλλο λογο να μην μπορει να αντικατασταθει ο δισκος με ξυλου. Εκτος αν υπαρχει καποιος περιορισμος ασφαλειας που δεν τον βλεπω. Οι στροφες;

Οι στροφες του πλακιδιοτεμαχιστη ειναι 5400 χωρις φορτιο. Τα δισκακια κοπης ξυλου ειναι για εως 12,000 στροφες.
Στις 3-4000 στροφες (με φορτιο) δεν ξερω τι αποδοση μπορει να εχει ενα τετοιο δισκακι. Λεμε τωρα, μπορει να κοβει μια χαρα, σκεψεις κανω, αλλωστε εχω χρησιμοποιησει τετοιο δισκακι σε γωνιακο τροχο -απαραδεκτο και επικινδυνοτατο... :))

Πολύ καλός είναι.
Τον έχει ο ξάδερφος μου και έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
Ειδικά δε με μόλις 20 ευρώ, είναι ευκαιρία.

ευχαριστω πολυ, μαλλον θα τον τιμησω.
την μπαταρια μπορει να την φορτισει και πανω στο αυτοκινητο ή πρεπει να την αφαιρεσουμε απο αυτο πρωτα?

ευχαριστω πολυ, μαλλον θα τον τιμησω.
την μπαταρια μπορει να την φορτισει και πανω στο αυτοκινητο ή πρεπει να την αφαιρεσουμε απο αυτο πρωτα?

Ναι όπως είναι πάνω.

Ερχονται βαρια εργαλεια! Μεινετε συντονισμενοι!
Λετε να φερει ξανα τη καστανια, κελεπουρι ειναι.
Τα πενσακια ομως τα μικρα ειναι για το καδο κατευθειαν.

Το κολωνάτο είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Λέω να το χτυπήσω με κλειστά μάτια γιατί βολεύει σε πολλές καταστάσεις τελικά. :)
Να δούμε τι θα πρωτοφέρει όμως γιατί ούτε ένα φυλλάδιο ολόκληρο χωρίς τα φρούτολαχανικά και τα φαγιά δεν φτάνει για όσα εργαλεία δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής.

Το κολωνατο το είχα πάρει στο μπαζαρ 40 ευρώ. Πηδαγα από τη χαρά. Αλήθεια μπαζαρ στην Αθήνα δεν θα ξαναγίνει?

Το κολωνατο το είχα πάρει στο μπαζαρ 40 ευρώ. Πηδαγα από τη χαρά. Αλήθεια μπαζαρ στην Αθήνα δεν θα ξαναγίνει?

Το κολωνατο το είχα πάρει παρομοιως απο το μπαζαρ 15 .. χαχαχα...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πλακα κανεις!:twoguns:
Και γω μπαζαρ με 40(?) μεσω χελονακια που παρεπιπτωντος καιρο εχει να γραψει...

Καλά εσένα για σώβρακο σου το πέρασαν!!!

Πάντως ο ταινιολειαντήρας και το δραπανοκατσάβιδο θα έρθουν σίγουρα καθώς έχουν ανεβάσει ελληνικά εγχειρίδια.
Για τα υπόλοιπα θα μάθουμε από μεθαύριο...

Φίλε γείτονα (θύμησε μου τό όνομα σου) εκεί πού γινόταν τό Mega bazaar στίς 3 γέφυρες,τώρα στό κτίριο αυτό έχει έρθει άλλη εταιρία (ενώ πρίν ήταν άδειο καί μιά στούς 2-3 μήνες δέν θυμάμαι και ακριβώς γινόταν τό Mega Bazaar) ,δέν ξέρω άν έχει βρεί άλλο μεγάλο χώρο το Lidl γιά νά κάνει mega Bazaar.