Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το διαφήμισαν απλά δεν έτυχε να το δείς. Το είδα τουλάχιστον δύο φορές χθές στην τηλεόραση.

Δεν βλέπω τηλεόραση Μπάμπη γι αυτό! :)

Απλά δεν πρόσεξα ούτε μία διαφήμιση στο Internet ή και στο facebook και μου έκανε εντύπωση.
 
Όντως όπως είπε και ο Μπαμπης υπήρχε διαφήμιση και μαλιστα το 16% ισχύει και για ήδη μειωμένες προσφορές .
 
Για όσους προλαβαίνουν ακόμη, νομίζω ότι η προσφορά στις Perlenbacher Pilsen αξίζει γιατί η κανονική τιμή είναι 0,69 και η προσφορά σε συσκευασία των 8 μπουκαλιών 0,5L με 4,14 έβγαζε το μπουκάλι 0,52 και με το 16% πάει 0,43 περίπου.
 
Εγώ πρόλαβα και πήρα φαγώσιμα με 16% κάτω και πολλά με επιπλέον 30% ντε και καλά επειδή λήγουν σύντομα...
 
Βασικα εχω σαν αρχη να μην επισκεπτομαι μαγαζια που ανοιγουν Κυριακη, εκτος απο αυτα που παραδοσιαακα ανοιγαν και ανοιγουν χρονια τωρα αυτη την ημερα.

Κομπρεσερακι συνεχεια απο εδω :
http://avclub.gr/forum/showthread.p...σφορές?p=1057556729&viewfull=1#post1057556729

Επειδη λοιπον απο τις 8/1 δεν με ειχε παρει κανεις τηλεφωνο οπως μου ειχαν πει (σε μια - δυο μερες), ξαναπηρε χτες παλι εγω.
Η απαντηση ηταν οτι ναι το βλεπουμε αλλα δεν σας πηραν τηλεφωνο ακομα γιατι ο γερμανος προμηθευτης δεν τους το εχει παραδωσει ακομα, και θα σας παρουν οταν παραλαβουν και αλλες τετοιες "παπατζες", για ενα προιον που το ειχαν βγαλει ξανα στα ραφια τον 11ο.
Απλα το τραβαω αυτη τη φορα για να δω που θα το πανε και δεν προκειται να ξαναμπω στη διαδικασια της εγγυησης. Την επομενη φορα που θα τυχει κατι, θα περιμενω να το ξαναβγαλουν και θα τους παω το παλιο ως αγορα 2-3 ημερων με αλαγμενα τα κουτια και τα αυτοκολλητα.
 
Βασικα εχω σαν αρχη να μην επισκεπτομαι μαγαζια που ανοιγουν Κυριακη, εκτος απο αυτα που παραδοσιαακα ανοιγαν και ανοιγουν χρονια τωρα αυτη την ημερα.

.

:SFGSFGSF: Σωστός !! Μακάρι όλοι να έκαναν το ίδιο....
 
Παιδια, ανταλλακτικα parkside μπορουμε να βρουμε καπου?
Χρειαζομαι ενα καινουργιο τσοκακι για το πολυεργαλειο μοντελισμου
επειδη φαγωθηκε το σπειρωμα του.
Εν αναγκη δλδ, αν ταιριαζει και ενα τσοκ, απο οποιαδηποτε μαρκα πολυεργαλειου.
(Δεν ειναι καιρος για περιτα εξοδα για καινουργιο,
καθοτι και το parkside εκανε μια χαρα την δουλεια του)
 
http://youtu.be/xrtdYNEY4rM
Δεν ξέρω αν εχει μπει σε καποιο φυλλάδιο αλλα πρεπει να έρχεται σύντομα μιας και έχουν βγάλει βίντεο...οχι 18αρι οχι 10αρι αλλα μια πολυ καλη μέση λυση θα ελεγα 12αρι...
 
Πού τό ανακάλυψες Ευγένιε
Μικρό σέ δύναμη όμως 20 Nm,νά δούμε τήν τιμή,κάτι μού λέει ότι στό αυριανό φυλλάδιο θά τό δούμε
 
Το οποίο το βλέπω ότι το βγάζει και σε άλλο χρωματισμό όπως και κάποια αλλα παλιότερα εργαλεια της . Μαύρο-λευκό με αυτο το λαχανί των Ryobi ... Μιχάλη ;
 
Δημήτρη την προηγούμενη εβδομάδα φιγουράρε στο Ιταλικό φυλλάδιο και περίμενα και εγώ πως αυτή θα ήταν σε εμάς αλλά τζίφος.
Μαζί και άλλα εργαλεία όπως ένα τανκς και πολλά χρήσιμα εξαρτήματα!
Α και μαζί και ο φορτιστής μπαταριών αυτοκινήτου!
 
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

12=10=10,8

ρε μπας και χρησιμοποιουν μπαταριες 18650 των 4,35Βολτ?

εχεις αγορασει κανεις, για να μετρησει το βολταζ της μπαατριας σε πληρη φορτιση?
 
51e0b4491af112071631f795a956ae10.jpg


--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ολα αυτα 3* 18650 εχουν... Και το 20βολτο parkside που το ανοιξα εχει 5*18650 2000mah INR (μπορει να ηταν και ICR δε θυμαμαι) .
 
Last edited:
Το κοινως λεγομενο στην ευρωπη 10βολτο, και στην αμερικη 12βολτο, ειναι το κατσαβιδακι που θα φερει το λιντλ.

Η συστοιχια των μπαταριων του περιλαμβανει 3 μπαταριες λιθιου μεγεθους 18650 των 3.6βολτ (10.8ν συνολο).
Σε πληρη φορτιση οι μπαταριες φτανουν τα 4.1/4.2βολτ περιπου, εξ'ου και το 12βολτο (3 μπαταριες χ4.2 βολτ εκαστη) που χρησιμοποιουν σαν ορολογια οι αμερικανοι, για λογους μαρκετινγ και μονο.