Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

φαίνεται οτι δεν κινείτε και πολύ το θέμα με τα εργαλεία τελευταία..

Δεν βλέπω αλλο λόγο για τον οποίο δεν φέρνουν στην ίδια συχνότητα με τα εκτός Ελλάδος καταστήματα.

φαίνεται οτι δεν κινείτε και πολύ το θέμα με τα εργαλεία τελευταία..

Δεν βλέπω αλλο λόγο για τον οποίο δεν φέρνουν στην ίδια συχνότητα με τα εκτός Ελλάδος καταστήματα.

Eχουν παρει πρεφα οτι τα μελη μας κινουνται πλεον σε αλλο επιπεδο ποιοτητας εργαλειων και δεν εχουν μελλον στην Ελλαδα αν δεν αναβαθμισουν τα parkside :)

Παρατηρώ ότι η εφαρμογή στο κινητό δεν εμφανίζει το σύμβολο του downloading τόσο το φυλάδιο αυτής της βδομάδας όσο και της επόμενης.
Την απεγκατέστησα και την ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια.
Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα ή εμφανίζεται μόνο σ' εμένα;

Γεια σου Θοδωρή
καιρό είχα να σε δω ...Όλα καλά ??

Γεια σου Νικο !

Ολα καλά ! ελπίζω κι εσυ!

Οσο για το lidl περιμένω μια σπαθόσεγα μπαταρίας για την μάνα μου που την θέλει για τον κήπο και για μένα εστιάζω στα μικροεργαλεία πλεόν

Γεια σου Νικο !

Ολα καλά ! ελπίζω κι εσυ!

Οσο για το lidl περιμένω μια σπαθόσεγα μπαταρίας για την μάνα μου που την θέλει για τον κήπο και για μένα εστιάζω στα μικροεργαλεία πλεόν

Αμα το lidl φερει τα μικροεργαλεια που βλεπω οτι βγαζει, και σε καλουτσικη ποιοτητα, την εκλεισε την proxxon :))

Δεν μπορεί να μπει δίσκος ξύλου;

Μπορει να μπει δισκος για ξυλο αν ειναι στις ιδιες διαστασεις (διαμετρος δισκου/διαμετρος τρυπας) που ειναι ο αλλος τροχος για πλακιδια.

Με την ιδια λογικη μπορει να μπει δισκος κοπης για ξυλο σε γωνιακο τροχο, που δεν ειναι καθολου ασφαλες.

Σε αυτο το δισκοπριονο ειναι ασφαλες? Εχει ενδιαφερον να διαβαστει το manual.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάτω από την μισή τιμή και τριπλάσιο ύψος κοπής σε σχέση με το proxxon..

Το προξονακι με τον 58αρι δισκο κοβει ξυλο μεχρι 12μμ. Ειναι μινι παγκοπριονο μοντελισμου απο τα ελαχιστα αξιοπιστα, αν οχι το μοναδικο, στο ειδος του.

Το παραπανω του lidl πρεπει να δουμε τι ακριβως ειναι.

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τέτοιο μικρό δισκοπρίονο και κοιτάω τι εναλλακτικές έχω εκτός από το proxxon, για το proxxon αναφέρουν ότι εχει 8mm μέγιστο ύψος κοπής σε μαλακό ξύλο.

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τέτοιο μικρό δισκοπρίονο και κοιτάω τι εναλλακτικές έχω εκτός από το proxxon, για το proxxon αναφέρουν ότι εχει 8mm μέγιστο ύψος κοπής σε μαλακό ξύλο.

Με το super cut δισκακι των 58μμ (τα αλλα ειναι 50μμ), νομιζω οτι με αυτο το δισκακι ερχεται συσκευασμενο, κοβεις οπως ειπα μεχρι 12μμ ξυλο. Σκληροτατο ξυλο, καθως το πριονακι εχει αριστη ροπη για τα κυβικα του.
Η αλλη εναλλακτικη ειναι το μεγαλυτερο και πολυ ακριβοτερο proxxon FET που κοβεις μεχρι 2.2εκ. ξυλο (παχος σανιδας ευρωπαλετας). Αυτο ειναι κορυφαιο σε ρυθμισεις και σε ολα του, αλλα κοστιζει.

Κατι μικρα κινεζικα που δουλευουν με μετασχηματιστη 12-24βολτ, ξεχασε τα. Ειναι για να κοβεις χαρτι.

Αλλη λυση ειναι μια σεγα, αλλα η μονη σεγα που εχει οδηγο για ευθειες κοπες ειναι η μικρη proxxon. Kαι παλι ομως, την τελεια ευθεια κοπη που σου δινει ενα παγκοπριονο δεν θα την παρεις.

Mπραβο.

Συσκευη κοπης πλακιδιων λοιπον.
Πανω πανω γραφει οτι δεν κανει για κοπη ξυλου η μεταλλου...

Νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να βγαλει και αντιστοιχο εργαλειο για ξυλο. Επειδη απλα θα πουλησει υπερπολλαπλασια κομματια απο οτι ο εραστιτεχνικος αυτος πλακιδιοτεμαχιστης.