Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ξερω αν στα προηγουμενα post αναφερεστε σε xenon λαμπες,καλυτερα να τις αποφευγετε,ειτε απο Lidl ειτε απο οπουδηποτε,πρωτον γιατι για xenon πρεπει να χετε ολο το συστημα οχι μονο λαμπες,δευτερον τα φαναρια να ειναι καταλληλα για xenon,οι προτζεκτορες που λεμε γιατι αλλιως τυφλωνονται οι απεναντι και τριτον λογο ποιοτητας κατασκευης που αν υπαρχει αστοχια υλικου μπορει μεχρι και φωτια να παρει το αμαξι.

Καλησπέρες. Έχει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα ?

po9coYFsj

Με την ταλάντωση στο 0 έχει αυτό το κενό (περίπου 1 mm) και σε κυκλική κοπή βγαίνει η λάμα εκτός οδηγού / ροδάκι.
Αν βάλω και ταλάντωση ..... και σε ευθείς κοπές δεν κόβει κάθετα και σπάει λάμα (αν βγει από οδηγό και δεν το καταλάβω).

Καλησπέρες. Έχει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα ?

po9coYFsj

Με την ταλάντωση στο 0 έχει αυτό το κενό (περίπου 1 mm) και σε κυκλική κοπή βγαίνει η λάμα εκτός οδηγού / ροδάκι.
Αν βάλω και ταλάντωση ..... και σε ευθείς κοπές δεν κόβει κάθετα και σπάει λάμα (αν βγει από οδηγό και δεν το καταλάβω).

Φιλε μου δεν εχω συναντησει τετοιο θεμα, φοβαμαι οτι πας στο σερβις ευθεως, εαν δεν εχει καποιος αλλος γνωση για φτιαξιμο καλυτερα δωστο πισω και απεφυγε την χρηση, και προς αποφυγη τραυματισμων...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

βεβαιωσου μονο πριν οτι κουμπωνει πληρως η λεπιδα εντος του οδηγου.

Το ειχε φερει... το εχω εδω και 12 χρονια

Εγώ και 2 χρόνια που ψωνίζω πάντως (μην σου πω και παραπάνω) δεν το έχω δει...

Στο ερασιτεχνικο εργαλειο φερομαι οπως στο διχρονο μηχανακι...Μετραω ωρες λειτουργίας προ ρυθμισεων η λυσιμο....
Στο ταινιολειαντηρα, μολις το δουλεψω λιγο, 15 λεπτα, παυση, καφε, μετρηματα, σκεψη, κλπ. Αφηστε το να κρυωσει...

Τρυπανι ξυλου λιντλ εκ ενος σετ 48 τεμαχιων για 3 ευρω....σε εκπτωση....
εκανε 8 ξυλα παλετας και 4 τακους ξυλου....
20160222_181424.jpg

Χα... Μάπα είναι. Εγώ πήρα Bosch από κέντρο βίδας με 5.5 ευρώ το σετάκι.

Εγώ πάλι μια χαρά δουλειά έκανα με τα τρυπάνια ξύλου του λιντλ όταν μίκραινα τα κουτιά του ικέα.

Εγώ πάλι μια χαρά δουλειά έκανα με τα τρυπάνια ξύλου του λιντλ όταν μίκραινα τα κουτιά του ικέα.

Για σπάνια χρήση καλά είναι αλλά όταν η χρήση είναι επανηλημμένη ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες και έχουμε φαινόμενα λυγισμού.
Το ίδιο μου συνέβη και με τρυπάνι SDS plus. Στράβωσε μέσα στην τρύπα που έκανα...

Αφου ειναι τενεκεδες.
Ολα αυτα τα ψευτικα μεταλλικα αντικειμενα απο Κινα, φτιαχνονται απο κραματα ανακυκλωμενων μεταλλων χωρις αναλογιες και ελεγχο.
Ριχνουν μεσα στο καζανι οτι μεταλλικο εχουν, αυτο λιωνει και φτιαχνουν τα μεταλλικα αντικειμενα. Μετα ειτε το αφηνουν ετσι αν ειναι εμφανισιμο ειδαλλως τς βαφουν να φαινονται ανοξειδωτα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αφου ειναι τενεκεδες.
Ολα αυτα τα ψευτικα μεταλλικα αντικειμενα απο Κινα, φτιαχνονται απο κραματα ανακυκλωμενων μεταλλων χωρις αναλογιες και ελεγχο.
Ριχνουν μεσα στο καζανι οτι μεταλλικο εχουν, αυτο λιωνει και φτιαχνουν τα μεταλλικα αντικειμενα. Μετα ειτε το αφηνουν ετσι αν ειναι εμφανισιμο ειδαλλως τς βαφουν να φαινονται ανοξειδωτα.

Ακριβώς! Παλιατζής, αποθήκες αδειάζω!

Για οποιον δεν το εχει προσεξει, για να μην δωσει τσαμπα χρηματα.

DSCN1526 (Small).JPG

cbfdim Γράψε κάτι πάρα πάνω για να καταλάβω ...αφορά 2 διαφορετικά εργαλεία με άλλα αναλώσιμα ????

Οχι, αφορα αναλωσιμα και πολυεργαλειο. Βεβαια, δεν ξερω εαν εχει νοημα, μιας και 75χιλ με 70χιλ ειναι αδιαφορη διαφορα (2,5 χιλ σε καθε πλευρα) του γυαλοχαρτου, ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος....

Μιας και χρησιμοποιω και το πολυεργαλειο αυτο και τα γυαλοχαρτα δεν εχω προσεξει κατι η προβλημα

Γενικά τα αναλώσιμα του λιντλ θέλουν προσοχή. Δεν την πάτησα και εγώ με τα εξαρτήματα πολυεργαλείου, που ενώ έγραφαν συμβατότητα με μπος δεν κάνουν;

Λοιπον το PMFW310A1 ειναι το πολυεργαλειο ρευματος απο παλιοτερη πωληση του λιντλ, στο οποιο το υψος του τριγωνου της βασης των γυαλοχαρτων ειναι 9 ποντους.
Το σετ εξαρτηματων (το οποιο μπροστα εγραφε μονο εξαρτηματα πολυεργαλειου) ειναι για PMFWZ3A1 πολυεργαλειο μαλλον μπαταριας και το υψος των γυαλολοχαρτων ειναι 7,5 ποντους, και δεν εχει τρυπες για αναροφηση σκονης.
Ειναι το σετ με τα κοπτικα πλακιδιων που εχει και γυαλοχαρτα μεσα. Αν βαλουμε αυτο το γυαλοχαρτο στη πρωτη βαση, θα φαγωθει το velcro που περισευει εκτος γυαλοχαρτου.
Τσεκαρα και με ενα φιλο ενα ιδιου περιεχομενου σετ που πηρε προσφατα, αλλα σε αυτον εχει τα σωστα γυαλοχαρτα, θυματε οτι στην μπροστινη πλευρα εγραφε επισης μονο εξαρτηματα πολυεργαλειου, αλλα πεταξε τη συσκευασια και δεν θυμαται τι εγραφε πισω.

Έχεις δίκιο Δημήτρη βρήκα και εγώ ενα σετ το PWFWZ 3 A1 απο 3-4 που είχα πάρει και τα γυαλόχαρτα είναι χωρίς τρύπα και 7cm επάνω το σετ έχει ετικέτα UNIVERSAL κόκκινη.
Σήμερα που κοίταξα στα ράφια του Lidl κάτι σετ που είχε όλα ήταν με τρύπες. Θα πάω να πάρω ένα καινούργιο σωστό και μετά θα τους πάω με την απόδειξη πίσω το λάθος για να μάθουν. Αρκεί να μην έχει άλλο κωδικό.

------------------
γμτ έχει άλλο barcode !!!

Ερώτηση: Αυτά τα βερνίκια http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47101 και http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47102 που θα φέρει το λιντλ την επόμενη Πέμπτη αξίζουν τα χρήματα τους; πχ για βάψιμο πάγκου εργασίας ή τραπεζιού για το μπαλκόνι είναι κατάλληλα;

Εγώ εδώ και 2 χρόναι και βάλε έχω βάψει ένα σκεπαστό που έχω πάνω από μία πόρτα και τρώει βροχές και ήλιους και δεν έχει σκάσει ακόμα (βερνίκι τζελ).
Τώρα εδώ και περίπου 1 χρόνο έχω κάνει ένα θερμοκηπιάκι και έχω βάψει με βερνίκι του lidl (5λιτρο) και ούτε αυτό έχει κάποιο θέμα.

Απλά είναι λίγο νερουλά χρώματα (δεν αντιστοιχεί το 5λιτρο σε 5λιτρο άλλης εταιρείας) αλλά από την άλλη δεν μυρίζουν σχεδόν καθόλου.
Για μένα αξίζουν και την Πέμπτη σίγουρα θα πάρω κανένα ακόμα γιατί πλησιάζει και καλοκαίρι και θα χρειαστεί.

Τι σας έχω, τι σας έχω?

Νέα εργαλεία στο Lidl και κάποια υπάρχοντα βέβαια!

1) Η πολυπόθητη πλάνη του Lidl που σίγουρα θα έρθει και στα μέρη μας σύντομα.

2) Φρέζα τοίχου (αν το λέω σωστά) . Δεν το έφερε ποτέ αλλά με το Lidl δεν ξέρεις...

3) Και το κερασάκι στην τούρτα (Μιχάλη ακούς?). Πολυτριβείο Parkside!!!
Το χτυπάμε σίγουρα!!!

Υποτιθετε δεν σταζει, ειδικα σε αναποδα βαψιματα.
Την πλανη θα τη παρω, μαλλον, η τιμη της τοσο ηταν και παλιοτερα?