Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με τα μισά λεφτά μπορείς να πάρεις μια άλλη πλάνη...Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την παρκσαιντ και την πήγα πισω

Να την πάρεις Νεκ , αξίζει . Και αν στην πορεία της βάλεις Bosch μαχαίρια (περίπου στα 10 ) αξίζει με το παραπάνω .
Τόσο την είχε και παλιότερα .

Με τα μισά λεφτά μπορείς να πάρεις μια άλλη πλάνη...Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την παρκσαιντ και την πήγα πισω

Γιατι Αχιλλέα ; Τι δεν σου άρεσε ;

Δυνατό μοτέρ αλλά τελείως απαράδεκτα μαχαίρια και πολύ ψεύτικα τα πλαστικά μέρη. Δηλαδή βλέπω με 25 ευρώ Αυτή που πήρε ο Κυριάκος και καμιά σχέση..

Δυνατό μοτέρ αλλά τελείως απαράδεκτα μαχαίρια και πολύ ψεύτικα τα πλαστικά μέρη. Δηλαδή βλέπω με 25 ευρώ Αυτή που πήρε ο Κυριάκος και καμιά σχέση..

Καλα το λες για τα μαχαίρια , την είχα σαν δεύτερη για "καθάρισμα"-ξεχονδρισμα παλετόξυλων κλπ για να μην φθειρω την Bosch , μέχρι που της αλλαξα μαχαίρια και έβαλα της Bosch και σε αυτήν και με συνδυασμό με το δυνατο μοτέρ εγινε ενα πολυ καλο εργαλείο .

Δεν έπρεπε καν να με ρωτήσεις γιατί...Αφού εμείς συμφωνούμε σε όλα αυτά τα μαστορικα :-p

Δεν έπρεπε καν να με ρωτήσεις γιατί...Αφού εμείς συμφωνούμε σε όλα αυτά τα μαστορικα :-p
Αυτο ειναι σίγουρο , ήθελα να το επιβεβαιωσω για αλλη μια φορα . Περιττό ... :-)

Καλα το λες για τα μαχαίρια , την είχα σαν δεύτερη για "καθάρισμα"-ξεχονδρισμα παλετόξυλων κλπ για να μην φθειρω την Bosch , μέχρι που της αλλαξα μαχαίρια και έβαλα της Bosch και σε αυτήν και με συνδυασμό με το δυνατο μοτέρ εγινε ενα πολυ καλο εργαλείο .
Τροχιζοντε τα μαχαιρια,παλιας πλανης?

Τα φαρδια.

Παιδιά έχω εδώ και 12 χρόνια την πλάνη του λιντλ και έχει πλανιαρει άπειρα ξύλα.
Αλλαξα κι εγώ τα μαχαίρια με bosch.

Είναι μακράν το πλέον αγαπημένο μου εργαλείο απο τα λιντλ.

Θα μπορούσαν όμως να ακονιστουν και της ηλεκτρικής με κάτι αντίστοιχο ; Ρωτάω γιατι δεν γνωρίζω. Πίστευα ότι μόνο αλλαζονται.

Ειναι δύσκολο , θέλεις αρκετα μεγάλη πέτρα , πολυ καλής ποιότητας , εντελώς επίπεδη , να βρεις την σωστη γωνια και ακρίβεια δεκατου στο ομοιομορφο παχος κατα μήκος του μαχαιριού . Πολυ ακραία διαδικασία ...
Συνήθως τα μαχαίρια στις ηλεκτρικές χειρός τα αλλάζεις λόγο δοντιών και όχι τόσο για το ότι δεν κόβουν .

Ναι και της πλάνης χειρός τα πάω στο τροχαίο. Αλήθεια Κυριάκο η ραιομπι είχε μαχαίρια? *κι αν ναι έλεγε η ΚΑΤΙ?