Μάλλον οι πιθανότητες είναι λίγες αλλά έχετε δει σε κάποιο κατάστημα κάποιο ξεχασμένο πολυεργαλείο; Ή μήπως κάποιος που το έχει, ενδιαφέρεται να το πουλήσει; Αναφέρομαι στο parkside PMFW 310 B1.
Ή μήπως κάποιος που το έχει, ενδιαφέρεται να το πουλήσει; Αναφέρομαι στο parkside PMFW 310 B1.
Να, ας πούμε, μου πουλάει κάποιος το parkside πολυεργαλείο του, και αγοράζει το αντίστοιχο dremel που είναι σε πολύ καλή προσφορά απο 160 στα 90 εδώ http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-multi-max-mm40-1-9-p-TLS.070177
(Για εμένα είναι πολύ ακριβό)
Καμια καταχρηση φιλε μου γιαυτο ειναι το φορουμ!
Παιδια επειδη τοπ ειδα το Bosch στην παλετα αξιζει ειναι σαν καινουργιο απλα ειναι με αγγλικο φις το ενα και το αλλο με κομμενο καλωδιο στην μεση.
Σε αυτή την περίπτωση παίρνει κάποιος αυτό με το UK φις και το αλλάζει...
πανυ γε!
Για κάνε ένα εξπλαιν
Σαφεστατα...(αρχαια) 6 γραμματα και ενα κενο, οριζοντιως.
θα ηταν καλο αν υπηρχε αναβάθμιση των εργαλείων για να ανταγωνιστούν την τοπική αμερικανική αγορά , αλλα βλεπω εργαλεία δυο ταχυτήτων . Ευρωπαϊκά- κινεζικά για εμάς και απέναντι κάποιο diy αμερικανικό rebrand.Εργαλεία γενικά αποτοξίνωση. Τίποτα για Ελλάδα. Πληροφοριακά το LIDL πάει και στις ΗΠΑ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.