Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μια ερώτηση παίδες,έχει δεί πουθενά το μάτι σας (ξεχασμένο) τον φορτιστή μπαταριών απο το τελευταίο φυλλάδιο που το είχαν;;
νομίζω αυτό είναι το μοντέλο ULGD 3.8 B1
σε 2 καταστήματα που πήγα και είδα(πάτρα) δεν τον είχαν..

Περί προϊόντων Lidl ο λόγος,
έχει δοκιμάσει κανείς τα βερνίκια τζελ και τα βερνίκια εξωτερικού χώρου που έχει από σήμερα; Τί εντυπώσεις αποκομίσατε; Τα συστήνεται ή να προτιμήσω κάποια άλλα.

Εγώ τα έχω δοκιμάσει έξω από πρόπερσι και μέχρι σήμερα είναι σαν καινούρια.
Τρώνε βροχή, ήλιο κλπ αλλά δεν κάνουν κιχ.
Ένα νερού παπαγάλος που πήρα σε μισό χρόνο έσκασε όλο...

Άρα vfm τα βερνίκια! Τρέχω να προλάβω... Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Νομίζω ναι αλλά το ρίσκο δεν είναι μεγάλο.

Εγώ πήρα αυτό το βερνίκι για φράχτες να το δοκιμάσω και αυτό!

Και στο Νεων Μουδανιων προχτες ειχε 6 κομματια.

Εγω τα βλεπω στο bazzar σε λιγο καιρο. Το διλλημα μου θα ειναι η πλανη που θα ερθει σε κανονικη τιμη ή το δραπανο σε μιση τιμη;

Και στο Νεων Μουδανιων προχτες ειχε 6 κομματια.

Εγω τα βλεπω στο bazzar σε λιγο καιρο. Το διλλημα μου θα ειναι η πλανη που θα ερθει σε κανονικη τιμη ή το δραπανο σε μιση τιμη;
Καλησπέρα σε ολους. Πως μαθαίνουμε για το bazaar?

Eιχε παρει κανεις αυτο το εργαλειο κοπης πλακιδιων απο το Lidl?
Το εχει εδω 55 ευρω και το αγοραζουν καποιοι φιλοι ως παγκοπριονο βαζοντας αλλους, universal δισκους, 115mm.

110046_06_f.jpg

μια ερώτηση παίδες,έχει δεί πουθενά το μάτι σας (ξεχασμένο) τον φορτιστή μπαταριών απο το τελευταίο φυλλάδιο που το είχαν;;
νομίζω αυτό είναι το μοντέλο ULGD 3.8 B1
σε 2 καταστήματα που πήγα και είδα(πάτρα) δεν τον είχαν..

χαλκιδα

Eιχε παρει κανεις αυτο το εργαλειο κοπης πλακιδιων απο το Lidl?
Το εχει εδω 55 ευρω και το αγοραζουν καποιοι φιλοι ως παγκοπριονο βαζοντας αλλους, universal δισκους, 115mm.

110046_06_f.jpg

Άσχετο, αλλά δοκίμασα να κόψω πλακίδιο με το DSM 20 και τον δίσκο για πλακάκια. Η κοπή δεν είναι τόσο καθαρή, όσο με τον χειροκίνητο τρόπο κοπής. Οπότε για πλακάκια, αυτό που έβαλες δεν νομίζω να είναι καλύτερο.

Άσχετο, αλλά δοκίμασα να κόψω πλακίδιο με το DSM 20 και τον δίσκο για πλακάκια. Η κοπή δεν είναι τόσο καθαρή, όσο με τον χειροκίνητο τρόπο κοπής. Οπότε για πλακάκια, αυτό που έβαλες δεν νομίζω να είναι καλύτερο.

Χρησιμοποίησες νερό?

Όχι. Γιατί να βάλω νερό; Νερό μαζί με 230V θέλουν πολύ προσοχή.

Δοκίμασε το...βρέχεις το πλακάκι ελαφρά (δεν το γεμίζεις νερό και ανανεώνεις όποτε στεγνώνει) και κόβεις από την πίσω του. Το έχω δοκιμάσει σε μάρμαρα με θαυμαστά (για την πατέντα) αποτελέσματα. Προσοχή!!!

Δεν νομιζω οτι οι γνωστοι μου το αγορασαν να κοβουν πλακακια, για ξυλο το αγορασαν και εχουν παραγγειλει αντιστοιχους δισκους.

ποσο εξεχει ο δισκος πανω απο το τραπεζι? θυμασαι?

...ποσο εξεχει ο δισκος πανω απο το τραπεζι? θυμασαι?
Με 115 δισκακι,μαλλον μεχρι 3...

https://www.youtube.com/watch?v=rPiZWH9QoZg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δοκίμασε το...βρέχεις το πλακάκι ελαφρά (δεν το γεμίζεις νερό και ανανεώνεις όποτε στεγνώνει) και κόβεις από την πίσω του. Το έχω δοκιμάσει σε μάρμαρα με θαυμαστά (για την πατέντα) αποτελέσματα. Προσοχή!!!
Εχουμε γλυτωσει απειρη σκονη με αυτόν τον τροπο!!!