Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να τιναχτώ λίγο γιατί μούσκεμα με κάνατε. Καθίστε βρε πρώτα να το φέρουν εδώ και βλέπουμε τι και πώς!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To αλφάδι ακυρώνεται γιατί σε 20 cm δεν βλέπεις τίποτα.
https://youtu.be/Z2DX8g1A6S8

Δεν είδα το βίντεο, αλλά με το δικό μου αγορασμένο πριν κάμποσα χρόνια, έφτιαξα πρόσοψη τζακιού, σημαδεύοντας ταβάνι από αποσταση πάνω από 2 μέτρα.
Απλά είχα κάνει το σημαδεμα με σβηστά φώτα, βράδυ. Οχι ότι πιο εύκολο αλλά με 10 έκανα τη δουλειά μου μια χαρά. Κι από τότε ζήτημα ειναι αν το ξανά χρειάστηκα 2-3 φορές.

Θέλω να πάρω το βερνικι ξύλου που έχει την άλλη Πέμπτη το έχει δοκιμασει κάνεις να μου πει αν είναι καλό?
Επίσης θέλω να πάρω και πινέλα αλλα γιατί έχουν διαφορετικούς χρωματισμούς ποιες είναι οι διαφορές τους?

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Για τα πινέλα γνωρίζεις γιατί έχουν διαφορετικούς χρωματισμούς?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Για τα πινέλα γνωρίζεις γιατί έχουν διαφορετικούς χρωματισμούς?
είναι για διαφορετικά βαψίματα, έχουν διαφορετική τρίχα, τα λέει όλα πάνω στην συσκευασία.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δηλαδή για το βερνικι ξυλου που θα πάρω θα γραφει στην συσκευασία των πινελων ποιο είναι για βερνικι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δηλαδή για το βερνικι ξυλου που θα πάρω θα γραφει στην συσκευασία των πινελων ποιο είναι για βερνικι?
ναι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πινέλα για βερνίκι (πρέπει να) είναι καλής ποιότητας, να μην μαδάει και η τρίχα στν άκρη να είναι στρογγυλεμένη για να στρώνει καλύτερα το βερνίκι.
Συνήθως είναι πιο ακριβά και το γράφουν.

Δεν θέλω να το παίξω "μάνγκας" (sic),αλλά πινέλα που κοστίζουν 3 ευρώ τα 3 το πολύ-πολύ να κάνουν για λάδωμα ταψιού....
Το φτηνότερο πινέλο που χρησιμοποιώ για βερνίκια και ριπολίνες κοστίζει 6-7 ευρώ,και δεν το θεωρώ και καλό....απλά κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς.
Τα πινέλα του lidl θα τα έπαιρνα μόνο για κανά μινιάρισμα (σαλαμούριασμα-πασάλιμα) και μόνο για μία χρήση,μετά το πετάς,δεν αξίζει καν να σπαταλήσεις νέφτι να το πλύνεις.

Μην υποτιμάτε το λάδωμα του ταψιού. Θέλει καλό πινέλο και να μη φεύγουν οι τρίχες αλλιώς θα τα ακούσεις από αυτόν που θα φάει :hahaha:

Συμφωνώ πάντως με τα όσα είπε ο Δημήτρης. Μία φορά πήρα από Lidl πινέλα και τα έκανα μία χρήσης.

Εξαρτάται από την παρτίδα.
Κατά περιόδους έχει φέρει καλά πινελα όπως αυτά με την λευκή τιρκουαζ λάβη και ωχρη τριχα.
Αυτά στα σετ των 8-10 είναι για πέταμα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου
Εχω παρει κι εγω αυτα που ειναι δυο-δυο ή τρία-τρία και εχω περάσει βερνίκι αρκετές κατασκευες, με πολυ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προφανώς δεν αφήνουν επιφάνεια καθρέφτη. Αυτή θελει πιστόλι.
Για ερασιτεχνική χρήση όμως ειναι μια χαρά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αμέ! Κανονίζουμε και καφεδάκι αν θέλουν και άλλοι :)

Σε άλλα νέα. Επιστρέφοντας δεν ειχα και τη καλύτερη δυνατή υποδοχή. Εγινε κάτι που δε το περίμενα ποτέ ότι θα μου συνέβαινε και σήμερα που βρήκα το κουράγιο να ανέβω στο εργαστήριο, άρχισα να μετράω τις απώλειες.
Μία απο αυτές και η σκούπα από Lidl. Δε φταίει η σκούπα αλλά είχε ενδιαφέρον σαν φωτογραφία.

VsNntUG.jpg

Αν δεν ήταν Σάββατο θα την προλαβαίναμε σήμερα για επισκευή, αλλά πλέον θα της δοθεί το φιλί της ζωής τη Δευτέρα. Επίσης, έχουμε ένα τριβείο μείον, κάτι οδηγούς και ακόμα δεν άρχισα να κοιτάω... καλή μου συνέχεια...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αμέ! Κανονίζουμε και καφεδάκι αν θέλουν και άλλοι :)

Σε άλλα νέα. Επιστρέφοντας δεν ειχα και τη καλύτερη δυνατή υποδοχή. Εγινε κάτι που δε το περίμενα ποτέ ότι θα μου συνέβαινε και σήμερα που βρήκα το κουράγιο να ανέβω στο εργαστήριο, άρχισα να μετράω τις απώλειες.
Μία απο αυτές και η σκούπα από Lidl. Δε φταίει η σκούπα αλλά είχε ενδιαφέρον σαν φωτογραφία.

VsNntUG.jpg

Αν δεν ήταν Σάββατο θα την προλαβαίναμε σήμερα για επισκευή, αλλά πλέον θα της δοθεί το φιλί της ζωής τη Δευτέρα. Επίσης, έχουμε ένα τριβείο μείον, κάτι οδηγούς και ακόμα δεν άρχισα να κοιτάω... καλή μου συνέχεια...

Βρε συ να πάρεις κάνα λαχείο έχει ξανά τζακποτ την Τρίτη.