εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως τον οικονομικό....κάποτε πριν 3 χρόνια έπρεπε να βάψω όλα τα ξύλα του σπιτιού και μαζί με τα βερνίκια και τα τζέλ αγόρασα και ένα πινέλο "επαγγελματικό" με φυσική τρίχα κλπ κλπ που κόστισε 30 με την έκπτωση, με αυτό πέρασα 8 λίτρα βερνίκι, το πινέλο έπαθε φυσικά κάποια φθορά αλλά από τότε το έχω μέσα σε δοχείο με νερό και το χρησιμοποιώ όποτε θέλω να απλώσω γρήγορα και ατελώς μεγάλες επιφάνειες.Δεν θέλω να το παίξω "μάνγκας" (sic),αλλά πινέλα που κοστίζουν 3 ευρώ τα 3 το πολύ-πολύ να κάνουν για λάδωμα ταψιού....
Το φτηνότερο πινέλο που χρησιμοποιώ για βερνίκια και ριπολίνες κοστίζει 6-7 ευρώ,και δεν το θεωρώ και καλό....απλά κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς.
Τα πινέλα του lidl θα τα έπαιρνα μόνο για κανά μινιάρισμα (σαλαμούριασμα-πασάλιμα) και μόνο για μία χρήση,μετά το πετάς,δεν αξίζει καν να σπαταλήσεις νέφτι να το πλύνεις.
και κάτι άλλα με ανοιχτό πράσινο χρώμα είναι οκΕξαρτάται από την παρτίδα.
Κατά περιόδους έχει φέρει καλά πινελα όπως αυτά με την λευκή τιρκουαζ λάβη και ωχρη τριχα.
Αυτά στα σετ των 8-10 είναι για πέταμα.
έτσι ακριβώςΘα συμφωνήσω μαζί σου
Εχω παρει κι εγω αυτα που ειναι δυο-δυο ή τρία-τρία και εχω περάσει βερνίκι αρκετές κατασκευες, με πολυ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προφανώς δεν αφήνουν επιφάνεια καθρέφτη. Αυτή θελει πιστόλι.
Για ερασιτεχνική χρήση όμως ειναι μια χαρά.
Sent from my iPad using Tapatalk
και εγώ χρησιμοποιώ ακόμη το δάκτυλο....θα κατεβάσω σήμερα κιόλας ένα σιλικόνης στην αποθήκη....Ποτέ δε με βολέψανε ειλικρινά. Κάνουν όμως καλή δουλειά στο άπλωμα της ξυλόκολλας :firstprize:
ναι ρε παίδες και για ψύκτρες ή ψυγεία σε υπολογιστές είναι ταμάμ πριν μπει ο αέρας, αλλά σε τέτοιες τιμές βρίσκεις και από χρωματοπωλείο γειτονιάς. Μου θυμίζει φάση όπως με τα συνδετικά γωνιών που είχαν πέσει όλοι με τα μούτρα και στα ίδια λεφτά είχα πάρει ένα σωρό και είχα δώσει και στον Κυριάκο αν θυμάμαι καλά. Καλό το lidl σε μερικά, αλλά μη πέφτουμε και με τα μούτρα μόλις βγάζει "αναλώσιμα" ειδικά. Μια βόλτα σε μαγαζιά και κάνουμε μεγαλύτερη οικονομία.
Βέβαια άποψή μου αυτό...
Μια που τις ανέφερες Νίκο, σε μια πρόσφατη επισκευή σε έπιπλο που έκανα, οι μισές και βάλε λιντλόβιδες κατέληξαν με κομμένα κεφάλια. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το παλμικό που τις ξεσκίζει, αλλά το γύρισα στο κατσαβίδι και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.
Κι έχω πολλές να πάρει...
ναι ρε παίδες και για ψύκτρες ή ψυγεία σε υπολογιστές είναι ταμάμ πριν μπει ο αέρας, αλλά σε τέτοιες τιμές βρίσκεις και από χρωματοπωλείο γειτονιάς. Μου θυμίζει φάση όπως με τα συνδετικά γωνιών που είχαν πέσει όλοι με τα μούτρα και στα ίδια λεφτά είχα πάρει ένα σωρό και είχα δώσει και στον Κυριάκο αν θυμάμαι καλά. Καλό το lidl σε μερικά, αλλά μη πέφτουμε και με τα μούτρα μόλις βγάζει "αναλώσιμα" ειδικά. Μια βόλτα σε μαγαζιά και κάνουμε μεγαλύτερη οικονομία.
Βέβαια άποψή μου αυτό...
παιδια τι ακριβως κανει αυτη η πετρα?
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=55543
προφανως και λειτουργει με την παστα, αλλα αφηνει γρατσουνιες?
μπορει να βγαλει κιτρινιλες απο πια πλαστικη ασπρη καρεκλα κηπου?
Το πλυστικό του 50αρικου που δινει αύριο αξίζει τίποτα?
Το θέλω περισσότερο για να πλένω το μπαλκόνι και δεν σκοπεύω να πλύνω καθόλου το αυτοκίνητο με αυτό
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=55418
Καλημέρα
Ήθελα να ρωτήσω για τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που έχει την Πέμπτη.
Έχει δοκιμάσει κανένας την αντοχή τους και την αξιοπιστία τους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.