Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ έχω μερικές τις οποίες τις βάζω στα παιχνίδια των παιδιών.
Μία που είχε τάση <1ν ο φορτιστής D4 έβγαζε error και δε τη φόρτιζε,
την έβαλα 5-6 φορές (γιατί νομίζω ότι στην αρχή δίνει λίγο ρεύμα να αναγνωρίσει τη μπαταρία)
και πήρε μπρος.

Για τέτοιες δουλειές νομίζω μια χαρά είναι.

Και μαλιστα να φανταστεις εγω ειχα παρει το υποτιθεμενο 150 Bar πιεσης...

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σας λέω ότι το συγκεκριμένο όπως και άλλα παρόμοια με άλλο όνομα είναι 110 bar στην πραγματικότητα!
Αν πιάσεις καλό πλυστικό στα χέρια σου δεν πρόκειται αν ξαναδεις από τα 100 μέτρα τα συγκεκριμένα. Μόνο για αυτοκίνητο κάνουν και αυτό όταν δεν είναι βρώμικο!

Νικο για την γλωσσα σου...

33301.jpg

Θα τα πουμε και θα τα ξαναπουμε για να προφυλαξουμε τους χρηστες λεμε.

Το ειδα το πιεστικο μινιατουρα. Για ενα καλοκαιρι μονο χρησης το εκοψα...
Επισης πηρα τη βαση και φορτιστη κινητου.
Η βαση δειχνει αρκετα αξιολογη με δυνατη βεντουζα. Ο φορτιστης επισης ειναι με usb δυο εξοδων που μαλλον βολευει και για δευτερη φορτιση καποιου κινητου ή αξεσουαρ.

Καλημέρα

Ήθελα να ρωτήσω για τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που έχει την Πέμπτη.
Έχει δοκιμάσει κανένας την αντοχή τους και την αξιοπιστία τους?

Θα παρω εγω αλλα μην περιμενεις τιποτα...αξιζει πια να αγοραζει κaνεις μονο απο τις χαμηλης αποφορτισης. (που αυτες δεν ειναι)
Εγω τις παιρνω γιατi θελω αμεσα αντικαταστησω καποιες που εχω στην μπαταριοθηκη του ασυρματου μου, μονο και μονο για να μην σβηστουν οι μνημες.
Αν θες φθηνες καi καλες οι ΙΚΕΑ ladda ειναι φασον Eneloop

+1 για τις eneloop. Κατι energizer ni-mh 2500mah που ειχα παρει προ 6ετιας και χρησιμοποιησα το πολυ 20-30 φορες μετα απο 3 χρονια οι δυο σκασανε την ωρα της φορτισης και μαλιστα με τον μαμα φορτιστη.

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

+1 για τις eneloop. Κατι energizer ni-mh 2500mah που ειχα παρει προ 6ετιας και χρησιμοποιησα το πολυ 20-30 φορες μετα απο 3 χρονια οι δυο σκασανε την ωρα της φορτισης και μαλιστα με τον μαμα φορτιστη.

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καμμια μπαατρια των 2500 δεν βγηκε ποτε καλη...μεχρι τις ενελοοπ δηλαδη

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το φιλί της ζωής που λέγαμε :D

P9b7LWO.jpg

Αυτό δεν είναι απλά ένα φιλί... Αυτό είναι κανονικό ........ :flipout:
Σαν να μιλάμε για δυο διαφορετικά μηχανήματα.

Αλλαξες μοτερ;;;;; Και εγω που νομισα οτι θα δωσεις για περιελιξη το παλιο!!!!!

Δε μου κόστισε τίποτα Νικ. Την παρέλαβε ένας φίλος μου που κάνει αυτή τη δουλειά και μου την παρέδωσε χθες το απόγευμα σε ένα γρήγορο "πιτ στοπ" με το αυτοκίνητο. Ειχα τον κατάλληλο άνθρωπο στη συγκεκριμένη ζημιά.