Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε εμάς είχε πάρα πολλά χρώματα και τραπέζια.

Εγώ τίμησα ένα βερνίκι PUR σε απόχρωση καρυδιάς, ένα σετ πινέλα (πράσινα για λαζούρες), ένα σετ ρόδες (8 τεμάχια) και ένα σετάκι βίδες για να φτάσω τα 25 ευρώ (στρόγγυλα με σακούλα).

Πάντως οι ρόδες δεν ήταν της Wagner όπως την προηγούμενη φορά αλλά τυπικές κινέζικες.

πάνω κάτω τα ίδια πήραμε Νίκο...το ίδιο βερνίκι, τα ίδια πινέλα, ρόδες πήρα τις άσπρες με το φρένο, κάτι μικρά μεντεσεδάκια (που δεν τα βρίσκω εύκολα τριγύρω) και βίδες τις torx στο πράσινο κουτί τις μεγάλες.

Καλημέρα,

το πρωί στην Λυκόβρυση είχε αρκετά.

PS. Αν εννοείς Ηρακλείου Κρήτης μάλλον άκυρη η απάντηση μου.

Ευχαριστώ! Δεν εννοώ στην Κρήτη, αλλά είναι εύλογη η απορία σου (οπότε, μάλλον θα χρησιμοποιώ το "Ηράκλειο Αττικής" όταν θα θέλω να αναφερθώ σε αυτό το κατάστημα).

Μια μικρή αναφορά στα βερνίκια του lidl:
Δεν τα έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ,αλλά ρε γμτ πως είναι δυνατόν να είναι αξιόπιστο ένα βερνίκι που κοστίζει 10 ευρω τα 5 lt;
Ανακάλυψα πρόσφατα (και χρησιμοποιώ σε επαγγελματικές δουλειές),ένα βερνίκι που κοστίζει σχεδόν 20 ευρώ το λίτρο.
οκ υπερβολικό είναι και αυτό,αλλά όταν το "μέσο (καλό) βερνίκι" κοστίζει γύρω στα 8-10 ευρώ το λίτρο πως διάολο να εμπιστευτείς το βερνίκι με τη σέσουλα;;;;
Και ιδιαίτερα αν θέλεις να συντηρήσεις ξύλα σε εξωτερικούς χώρους που τα τρώει ο καιρός.
Απλά προβληματισμός για σκέψη (ή προβληματική σκέψη,παίζει κι αυτό!)

Μια μικρή αναφορά στα βερνίκια του lidl:
Δεν τα έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ,αλλά ρε γμτ πως είναι δυνατόν να είναι αξιόπιστο ένα βερνίκι που κοστίζει 10 ευρω τα 5 lt;
Ανακάλυψα πρόσφατα (και χρησιμοποιώ σε επαγγελματικές δουλειές),ένα βερνίκι που κοστίζει σχεδόν 20 ευρώ το λίτρο.
οκ υπερβολικό είναι και αυτό,αλλά όταν το "μέσο (καλό) βερνίκι" κοστίζει γύρω στα 8-10 ευρώ το λίτρο πως διάολο να εμπιστευτείς το βερνίκι με τη σέσουλα;;;;
Και ιδιαίτερα αν θέλεις να συντηρήσεις ξύλα σε εξωτερικούς χώρους που τα τρώει ο καιρός.
Απλά προβληματισμός για σκέψη (ή προβληματική σκέψη,παίζει κι αυτό!)

Οσο περίεργο και αν σου φαίνετια αντέχει πολύ καλά το βερνίκι του lidl.
Εγώ έχω πάνω από 1 χρόνο το Θερμοκήπιο έξω που το βαράει όλη μέρα ο ήλιος και οι βροχές και δεν έχει σκάσει ακόμα....

Δημήτρη συμμερίζομαι απόλυτα αυτό που λες και συμφωνώ 100%.

και πιστεύω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα εάν κάθε χρόνο τα περνάς ξανά ένα χέρι.
τα top βερνίκια αντέχουν πιστεύω 3-4 χρόνια στον καιρό...ελπίζω αυτό του lidl να αντέχει 1 χρόνο.

Τα top βερνίκια μπορεί να αντέξουν και είκοσι χρόνια + !!!!!
Έχω περάσει μια πέργολα που έχω στην βεράντα καλυμμένη με μόνωση και κεραμίδια από πάνω φτιαγμένη από χονδρά σύνθετα και ραμποτέ από το 1996.
Φέτος που έβαψα το σπίτι έτριψα με σβουράκι και γυαλόχαρτο τις μετόπες γιατί τις είχε κάνει χάλια ο καιρός και ο ήλιος.
Είπα θα κάνω στην συνέχεια και την οροφή από κάτω ....αλλά ακόμα περιμένει.
Είχε περαστεί με βερνίκια Linitop της Levis και τα ίδια περάστηκε και τώρα.
Σκασίματα δεν έχει ...απλώς έχει μουντάρει η επιφάνεια ..... κάποια στιγμή θα γίνει ανακαίνιση και σε αυτή.

Ήμαρτον παιδιά, δεν θα έβαφα ποτέ πέργκολα με τέτοιο βερνίκι αλλά για κατασκευές που δεν τρώνε πολύ ζόρι δεν είναι και άσχημη εναλλακτική.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θα είχε την ίδια αντοχή εικοσαετίας, εάν δεν υπήρχε η κάλυψη από το ταβάνι?

Πιστεύω πως όχι. Αυτό που βλέπω εγώ βέβαια είναι το από κάτω μέρος και βασικά δεν πρόκειται για πέργολα αλλά για "χαγιάτι" το οποίο είναι και σχετικά προστατευμένο στις τρεις μεριές από τοίχους.
Γενικά όμως το συγκεκριμένο βερνίκι ήταν πολύ καλής ποιότητος ...τότε ...που το έφτιαχνε η μητρική Γαλλική εταιρία. Σήμερα το brand name έχει αγορασθεί και δεν ξέρω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Δυστυχως εχουν καταντησει σαν καποιες κινεζικες μαρκες με μπαταριες λιθιου που δεν πιανουν ουτε τα μισα απο τα αναγραφομενα μΑω.
Δεν ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια διαφορα και να μην το γνωριζουν. Απλα γνωριζουν καλα οτι ελαχιστοι μπορουν να αξιολογησουν σωστα μια μπαταρια. Δεν ειναι δραπανο η κατι αλλο που το ελαττωμα φαινεται αμεσα.
Το κριμα ειναι οτι η νεα σειρα φαινεται οτι ειναι πολυ χειροτερη απο την προηγουμενη που ηταν πολυ αξιολογη.

στο αμερικανικο φακυδικο φορουμ καποιος ανακαλυψε οτι οι 2300&2400 ειναι απο διαφορετικες εταιριες, που δεν ειναι κατασκευαστες αλλα εισαγωγεις πανε οι καιροι που οι μπαταριες του λιντλ ηταν απο την γερμανικη ετιαιρα.

Γενικα παρατηρω οτι η ποιοτητα των προιοντων του πεφτει...
ολο κια περισσοτερα εμλη εδω αναφερουν προβληματα με την ποιοτητα κατασκευης, και ποσο καιρο εχουμε να δουμε εργαλεια χειρος και αναλωσιμα parkside?

Κώστα πρόσφατα έφερε πολλές μύτες για κατσαβίδια κλπ, οι οποίες είναι πολύ καλής ποιότητας.
Μην παίρνεις παράδειγμα τις μπαταρίες, αυτό μπορεί να έτυχε.
Στα υπολοιπα προϊόντα του με μερικές εξαιρέσεις η ποιότητα σε σχέση με το κόστος είναι αν όχι άριστη κάτι παραπάνω.

εγω μιλω για την "ταση" που φαινεται ξεκαθαρα πια.

θες αλλο παραδειγμα? τα φαρμακεια αυτοκινητου. Εχω αγορασει 4 κατα καιρους και το πρωτο (σε πλαστικο κουτι) ειχε καποια επιδεσμικα υλικα που δεν τα βρισκεις ουτε σε καταστηματα ιατρικων ειδων. 2 γεννιες φαρμακειων μετα, τα υλικα κανουν μονο για εκπαιδευση.

μμμ... το μεγγενακι αυτο βαρεως τυπου, περιστρεφομενο και με χωρο 'αμονι' στο πισω μερος, για 23 ευρω, ειναι τσαμπα!!

108154_05_f.jpg

Απ'όλα, και το δικό μου μάτι σε αυτό έπεσε!

Αυτό και το πολύμετρο μια που πρέπει να πάρω ένα...

Μια φορά το έχει φέρει όμως και ξανά δεν (πριν από πολλά χρόνια).
Ας ελπίσουμε ότι θα το φέρει αυτήν την φορά γιατί τα σπάει πραγματικά!