Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όντως το μεγγενακι φαινεται καλη περιπτωςη...
Αν το φερει θα το προτιμήσω...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

To μεγγενακι εχει μηκος σιαγωνων 10 εκ. και ανοιγμα παλι 10 εκ. Ειδα οτι βγαινει στο Ρουμανικο lidl αυτη την Δευτερα (thanks Karmen!!) με 24 ευρω.

Οπως επισης ειδα οτι εχει και την νεα εκδοση αερογραφου, πληρεστατο σετ, με ~65 ευρω.
Μιση περιπου τιμη απο τον αντιστοιχο proxxon που ηθελα αλλα με διπλασιο σε ογκο και υπερδιπλασιο επιπεδο θορυβου..:)

Τη βλέπω και στη Γαλλία στα 19ευρω και στη Ρουμανία. Οπότε μάλλον θα έρθει και απο εδώ.

Αν έρθει θα επισκεφτώ ένα κατάστημα μετά απο καιρό να δω τι λεει.

Απ ότι είδα βγήκε και Ελληνικό εγχειρίδιο οπότε θα έρθει και εδώ σίγουρα.
Πανικός θα γίνει, είναι πάρα πολύ καλή μόρσα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To μεγγενακι εχει μηκος σιαγωνων 10 εκ. και ανοιγμα παλι 10 εκ. Ειδα οτι βγαινει στο Ρουμανικο lidl αυτη την Δευτερα (thanks Karmen!!) με 24 ευρω.

Οπως επισης ειδα οτι εχει και την νεα εκδοση αερογραφου, πληρεστατο σετ, με ~65 ευρω.
Μιση περιπου τιμη απο τον αντιστοιχο proxxon που ηθελα αλλα με διπλασιο σε ογκο και υπερδιπλασιο επιπεδο θορυβου..:)

Πάρα και τα 2 δοκίμασε τα και πες μας!!!

πήρα το πλυστικό προχθές. Έπλυνα 2 χαλιά και το... μπαλκόνι. Έβγαλα τις μούχλες από τις πέτρες, μια χαρα. Επειδή έχω και μεγαλύτερο, δε περίμενα να είναι τόσο δυνατό σε σύγκριση που έκανα.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φασόν με αυτην πρέπει να ειναι
http://plaza24.gr/meggenh-pagkoy-peristrefomenh-100-mm-me-4-sthrigmata-vidota-willton-aretale.html

Τώρα στα λεφτά αυτά δε μπορεις να περιμένεις και πολλά σίγουρα. Αλλά αξίζει να τη δουμε απο κοντά και αν κανει κάτι να την έχουμε για τις βρωμικες δουλειες.

Αγάπη τσέκαρες τις διαστάσεις αν είναι όντως αυτή?
Επειδή την έχει ο ξάδερφος μου (αγορασμένη πριν 4-5 χρόνια βέβαια) αυτή του Lidl είναι τεράστια και θυμάμαι τότε ότι δεν είχα βρει κάποια στην αγορά με τόσο χαμηλή τιμή και αυτά τα χαρακτηριστικά.

πήρα το πλυστικό προχθές. Έπλυνα 2 χαλιά και το... μπαλκόνι. Έβγαλα τις μούχλες από τις πέτρες, μια χαρα. Επειδή έχω και μεγαλύτερο, δε περίμενα να είναι τόσο δυνατό σε σύγκριση που έκανα.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ είχα πάρει το προπέρσινο μοντέλο σε ένανα φίλο. Το είχα δοκιμάσει και παρόλο της χαμηλής τιμής ήταν καλό για πλύσιμο αυτοκινήτου. Μιλάμε όμως για πλύσιμο ΚΑΘΑΡΟΥ αυτοκινήτου.
Για βρώμικο αυτοκίνητο (κουτσουλιές κλπ) δεν έκανε και πολλά πράγματα.

Αγάπη τσέκαρες τις διαστάσεις αν είναι όντως αυτή?
Επειδή την έχει ο ξάδερφος μου (αγορασμένη πριν 4-5 χρόνια βέβαια) αυτή του Lidl είναι τεράστια και θυμάμαι τότε ότι δεν είχα βρει κάποια στην αγορά με τόσο χαμηλή τιμή και αυτά τα χαρακτηριστικά.
Στο Ρουμανικο λεει διαστασεις 100mm ανοιγμα , 100mm πλατος και αμονι 70x70.

H μεγγενη του Lidl ειναι μεγαλη και βαρια (καλο). Σιγουρα πανω απο 5 κιλα. Οι δαγκανες ειναι οντως 10εκ. Ο χωρος με το αμονι πολυ ανετος.
Το συνολο της μεγγενης, αν και ειναι το κλασσικο φασον απο Κινα, μου φανηκε πολυ προσεγμενο σε αντιθεση με παρομοιες μεγγενες.

Θα την αγοραζα ανετα, αλλα που να την βαλω και τι να σφιγγω στο δυαρακι.. :))

Τον αερογραφο (4-5 κιλα βαρος σε σχεση με το 1.3κg της proxxon:) και καποια αλλα τροφιμα (εργαλεια= η τροφη του μαστορα) θα τα δοκιμασω το βραδακι.

Aυτες ειναι οι 'νεες' εκδοσεις -Απριλιου 2016- παχυμετρου και γωνιομετρου.

28579513520_7bda33db3e_c.jpg

To παχυμετρακι ερχεται σε πλαστικη θηκη, το γωνιομετρο χυμα.
Απο δοκιμες που εκανα, το παχυμετρο ειναι ακριβες -παντα σχετικα- ακομα και σε επαναλαμβανομενες μετρησεις του ιδιου δειγματος. Το ιδιο και το γωνιομετρο.
Σε δοκιμη με μια γωνια μαραγκου το αποτελεσμα ηταν 89.9. Δεν ξερω ποιο οργανο ειναι περισσοτερο ακριβες. Θα το δοκιμασω με ολες τις γωνιες μαραγκου που εχω.
Το Γωνιομετρο απλωμενο ειναι γυρω στους 40 ποντους και μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει σαν μεταλλικος χαρακας. Οταν κανεις μια μετρηση, αν ειναι σβηστο, αναβει μονο του.
Πολυ χρησιμο και για τσεκαρισμα/ρυθμιση της βασης του φαλτσοπριονου, αν κοβεις γωνιες.

Η κατασκευη και των δυο ειναι πολυ περιποιημενη χωρις απολυτως κανενα εμφανες ψεγαδι. Και τα δυο ερχονται με μπαταριες που πρεπει να τοποθετηθουν.

Απο δοκιμες που εκανα, το παχυμετρο ειναι ακριβες -παντα σχετικα- ακομα και σε επαναλαμβανομενες μετρησεις του ιδιου δειγματος. Το ιδιο και το γωνιομετρο.
Σε δοκιμη με μια γωνια μαραγκου το αποτελεσμα ηταν 89.9. Δεν ξερω ποιο οργανο ειναι περισσοτερο ακριβες. Θα το δοκιμασω με ολες τις γωνιες μαραγκου που εχω.
Το Γωνιομετρο απλωμενο ειναι γυρω στους 40 ποντους και μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει σαν μεταλλικος χαρακας. Οταν κανεις μια μετρηση, αν ειναι σβηστο, αναβει μονο του.
Πολυ χρησιμο και για τσεκαρισμα/ρυθμιση της βασης του φαλτσοπριονου, αν κοβεις γωνιες.

Η κατασκευη και των δυο ειναι πολυ περιποιημενη χωρις απολυτως κανενα εμφανες ψεγαδι. Και τα δυο ερχονται με μπαταριες που πρεπει να τοποθετηθουν.

Ακριβώς το ίδιο μα ολόιδιο το έχω από πέρυσι. με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και η ακρίβεια Spot on

Τωρα ακομα μια ερωτηση για ολα τα αλανια που παντα με βοηθατε αν ερθει αυτο το κρουστικο-πιστολετο που εχει στο ιταλικο σαιτ αξιζει να το παρω και να το εχω καθαρα σαν κρουστικο δραπανο ;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δεν βλέπω κάποια διαφορά με τα δικά μου που τα έχω από πέρσι....τι νέο να έχουν άραγε....

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δεν βλέπω κάποια διαφορά με τα δικά μου που τα έχω από πέρσι....τι νέο να έχουν άραγε....

Η διαφορα, εαν υπαρχει, θα βρισκεται σιγουρα στο ηλεκτρονικο κυκλωμα/συστημα μετρησης.
Επισης μπορει να υπαρχει καλυτερη διαχειριση ενεργειας (βελτιωμενο τσιπακι) που διασφαλιζει περισσοτερο χρονο χρησης με την ιδια μπαταρια.

[/COLOR]Τωρα ακομα μια ερωτηση για ολα τα αλανια που παντα με βοηθατε αν ερθει αυτο το κρουστικο-πιστολετο που εχει στο ιταλικο σαιτ αξιζει να το παρω και να το εχω καθαρα σαν κρουστικο δραπανο ;

Σιγουρα ειναι πιο ισχυρο απο το κρουστικο που βγαζει. Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η εργονομια/βαρος, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παντως ειναι κριμα αυτο το εργαλειο να περιοριστει μονο σε τρυπημα.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η διαφορα, εαν υπαρχει, θα βρισκεται σιγουρα στο ηλεκτρονικο κυκλωμα/συστημα μετρησης.
Επισης μπορει να υπαρχει καλυτερη διαχειριση ενεργειας (βελτιωμενο τσιπακι) που διασφαλιζει περισσοτερο χρονο χρησης με την ιδια μπαταρια.

Σιγουρα ειναι πιο ισχυρο απο το κρουστικο που βγαζει. Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η εργονομια/βαρος, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παντως ειναι κριμα αυτο το εργαλειο να περιοριστει μονο σε τρυπημα.

τι κωδικο εχει το κρουστικο που εχει στην ιταλια για να βρω το Manual

O αερογραφος parkside, νεο μοντελο, δουλευει μια χαρα -μονο που κανει θορυβο αρα και απαγορευτικος για διαμερισμα..
Ειναι βαρυς γυρω στο πεντοκιλο και εχει αδιαβαθμητη ροη αερα.

275633_04_f.jpg

Το σετ ερχεται πληρες με χρωματα που τα διαλυεις στο νερο και τα αντιστοιχα μπουκαλακια. Δεν το δοκιμασα για βαφη λογω θορυβου.
Δεν γνωριζω ποσο καλα ρυθμιζεται η ροη του χρωματος απο το πιστολακι που φαινεται ολιγον τσιπικο. Ομως νομιζω οτι αλλαζει με αλλο της αγορας επειδη ολες οι ενωσεις ειναι κοινες.
275633_05_f.jpg

Βοnus ειναι ενα πιστολακι αερος για καθαρισμα/φυσημα και διαφορα εξαρτηματα για φουσκωμα ποδηλατων, μπαλλων και αλλων. Τωρα με 3 bar πιεση θα αργει αλλα καλο ειναι που υπαρχουν.
275633_03_f.jpg

Το αντιστοιχο proxxon δεν βλεπω να το γλυτωνω τελικα..