Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα καθαριστικά που έχει για το πλυστικό αξίζουν; Τα έχει δοκιμάσει κάποιος;
Την ίδια απορία έχω, κυρίως για το εξάρτημα καθαρισμού επιφανειών, θα ταιριάξει σε ένα παλιό einhell πλυστικό που έχω;

Δεν νομίζω τα εξαρτήματα να κάνουν για άλλης εταιρίας πλυστικά. Εγω ρωτώ για τα υγρά καθαρισμού.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Oι νοβοπανοβιδες του λιντλ αξιζουν τα λεφτα τους, η λιωνει το κεφαλακι τους σαν βουτυρο?
οι ph και pz ναι , οι tx όχι.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

οι ph και pz ναι , οι tx όχι.
Ναι αξίζουν, ή ναι λιώνει σαν βούτυρο;;;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα καθαριστικά δεν θα τα έλεγα και πολύ καλά.
Με 1-2 ευρώ παραπάνω παίρνεις επώνυμα (π.χ Karcher) που αποδεδειγμένα κάνουν καλύτερη δουλειά.

Σχετικά με τις βίδες εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τις χρησιμοποιώ κατά κόρον εκεί που χρειάζεται.
Με το παλμικό δεν μου έχει σπάσει καμία μέχρι στιγμής!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι αξίζουν, ή ναι λιώνει σαν βούτυρο;;;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι λιώνει σαν βούτυρο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα καθαριστικά δεν θα τα έλεγα και πολύ καλά.
Με 1-2 ευρώ παραπάνω παίρνεις επώνυμα (π.χ Karcher) που αποδεδειγμένα κάνουν καλύτερη δουλειά.

Σχετικά με τις βίδες εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τις χρησιμοποιώ κατά κόρον εκεί που χρειάζεται.
Με το παλμικό δεν μου έχει σπάσει καμία μέχρι στιγμής!
αυτές οι χρυσές βίδες του lidl (ph, pz) , σε μένα τουλάχιστον παρατήρησα το εξής, είναι πολύ ευαίσθητες στο κεφάλι τους, και εάν είναι κάπου βιδωμένες για 1-2 χρόνια (κυρίως σε εξωτερικό χώρο) και πας να τις ξεβιδώσεις σε μεγάλο ποσοστό σπάει το κεφάλι από το σώμα (το κεφάλι μένει στο bit και το σώμα στο ξύλο)...πράγμα που δεν έχω παρατηρήσει με τις tx ακόμη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ναι λιώνει σαν βούτυρο

αυτές οι χρυσές βίδες του lidl (ph, pz) , σε μένα τουλάχιστον παρατήρησα το εξής, είναι πολύ ευαίσθητες στο κεφάλι τους, και εάν είναι κάπου βιδωμένες για 1-2 χρόνια (κυρίως σε εξωτερικό χώρο) και πας να τις ξεβιδώσεις σε μεγάλο ποσοστό σπάει το κεφάλι από το σώμα (το κεφάλι μένει στο bit και το σώμα στο ξύλο)...πράγμα που δεν έχω παρατηρήσει με τις tx ακόμη.

Ανάλογα πόσο τις σφίγγεις Σώτο και με τι εργαλείο τις δουλεύεις.
Εγώ βέβαια δεν έτυχε να τις ξεβιδώσω αλλά τουλάχιστον στο βίδωμα δεν είχα κανένα απολύτως θέμα.

Σε εμένα πάλι έχουν σπάσει πολλές κατά το βίδωμα, αν και τις προάλλες χρησιμοποίησα καμιά 100ή από δαύτες σε μια κατασκευή και δεν είχα καμία απώλεια (παρά τη χρήση παλμικού).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα....!

Πάλι θα μας τα αρπάξουν οι Γερμανοί.... :D

Έχει κανείς το http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=66752 σκέφτομαι πολύ να το πάρω... Έχω ένα einhell https://www.skroutz.gr/s/6004875/Einhell-TH-CD-12-2Li.html με ίδια ροπή στα χαρτιά αλλά το parkside φορτίζει σε 1ώρα, ενώ το δικό μου 3-5ώρες...

Τα τρυπάνια αξίζουν ? θα μου πείτε με 3 ευρώ 6 τρυπάνια τι ζητάω... αλλά αν τα έχει κανείς δοκιμάσει ας πει μια γνώμη...

Στανταράκι το ψηφιακό παχύμετρο!

Το έχω και εγώ καλό είναι αλλά λίγο βαρύ .

Σε εμένα πάλι έχουν σπάσει πολλές κατά το βίδωμα, αν και τις προάλλες χρησιμοποίησα καμιά 100ή από δαύτες σε μια κατασκευή και δεν είχα καμία απώλεια (παρά τη χρήση παλμικού).

Οι παρτίδες είναι φαίνεται Νικ.
Εγώ απ ότι βλεπω αυτες που σπάνε είναι από το σετάκι των 3.5 ευρώ που έχει 4-5 διαφορετικά νούμερα το ένα πάνω στο άλλο στοιβαγμένα σε κυκλικά κουτάκια.
Από τα άλλα σετ σπάνια έχω κάποια απώλεια...

Ναι, όντως πρέπει να είναι με τις παρτίδες. Στην παραπάνω δημοσίευσή μου αναφέρομαι αποκλειστικά σε αυτές που λες κι εσύ, στα κυλινδρικά κουτάκια. Αυτές που μου έσπαγαν ήταν από πιο παλιά αγορά σε σχέση με αυτές που χρησιμοποίησα τώρα.

παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα , εχω κι εγω μια μικρη συλλογη απο εργαλεια parkside και παρακολουθω οποτε φερνει το lidl για να αγορασω καποια ακομη .
Την επομενη εβδομαδα θα βγει ενα πλυστικο μηχανημα 150bar PHD150 , Το εχει κανεις? Ειναι αξιο για μια αυλη ?
ευχαριστω

Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Αποψη προσωπικη εχω για το 2 σχεδια πισω αντιστοιχο μηχανημα το οποιο βρηκα ανεπαρκες για την ονομαστικη δυναμη του και στην ποιοτητα των πλαστικων μεχρι και του πιστολιου το οποιο ανοιξε(!!!!!!) κατα την χρηση.
Μου το αντικατεστησαν βεβαια αλλα το εσπρωξα αμεσως μετα και πηγα σε Karcher.

Έκανα μια "πατάτα"
Είχα βάλει πριν από μέρες ...δεν θυμάμαι πόσες ... την μπαταρία του παλμικού 18V για να φορτίσει.
Τους φορτιστές τους έχω μέσα στην δεύτερη αποθήκη και δεν πήγαινε το μάτι μου.
Σήμερα που ήθελα το παλμικό κοιτάω και δεν είχε μπαταρία επάνω .... την βλέπω πιο πέρα επάνω στον φορτιστή και ο φορτιστής στην πρίζα !!!!
Την βάζω στο μηχάνημα ..... νεκρή !!!! Ωραία λέω ...πάμε για 20 ...και ήταν και καλή !!!!
Μετά λέω δεν την ξαναβάζω επάνω στον φορτιστή και ότι γίνει.
Την βάζω ...αναβόσβηνε το κόκκινο ενώ συνήθως άναβε μόνιμα κατά την φόρτιση. Καλά άστη λέω μπορεί να ξυπνήσει. Όντως μετά από λίγη ώρα άναψε μόνιμα ...σε 10 λεπτά πατάω το μπουτόν να δω ένδειξη και είχε αρχίσει να ανάβει η πρώτη κόκκινη σκάλα.
Την άφησα επάνω 1-2 ώρες περίπου και τώρα που πήγα στο εργαστήριο είχε ανάψει το πράσινο ...την βάζω στο εργαλείο....μπόμπα !!! τώρα τι ζημιά μπορεί να έπαθε και ποια είναι η ζωή της δεν ξέρω.
Από τώρα οι φορτιστές θα μπαίνουν επάνω στον πάγκο μπροστά μου να τους βλέπω ...έχουμε και μια Α ηλικία και ρευστό μυαλό !!!! -bye-

Καλώς ήρθες asteris1978

Όσοι έχετε το κολωνάτο Parkside βάλτε ένα αλφάδι στην βάση της μέγγενης και πείτε μου αν είναι οριζόντια. Σε ένα που έχει ανιψιός μου είναι στραβή.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλώς ήρθες asteris1978

Όσοι έχετε το κολωνάτο Parkside βάλτε ένα αλφάδι στην βάση της μέγγενης και πείτε μου αν είναι οριζόντια. Σε ένα που έχει ανιψιός μου είναι στραβή.

Τη βαση δεν ειναι πιο σωστο να την μετρησεις με γωνια για καθετοτητα με το τρυπανι? Ο παγκος ο δικος μου γερνει 2-3 μοιρες μπροστα. το μονο που εκανα ειναι να βαλω μεγαλο τρυπανι για μηκος και να μετρησω ανα περιπου 45 μοιρες την καθετοτητα της πλακας με το τρυπανι.