Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

χε χε χε όχι απλά το μηχάνημα έγινε ευάερο χεχεχε ευτυχώς είναι από την άλλη μεριά που μπαίνει το ρεύμα.

Καλημέρα σε όλους.

σχετικά με το δραπανοκατσάβιδο το προηγούμενο των 12V παρατήρησα οτι όταν έβαλα ένα 6-8-10άρι τρυπάνι ξύλου, ήταν έκκεντρο. Δεν μπόρεσα με τίποτα να το φέρω να γυρνάει γύρω απο τον εαυτό του 100%. Έβαλα το ίδιο τρυπάνι σε ενα ηλεκτρικό δράπανο skill masters που έχω και γυρνούσε άψογα 100% γύρο απο τον εαυτό του. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι αν κάποιος θέλει ακρίβεια στις τρύπες του, ας προσέξει με τα τα δράπανα του λιντλ. Μπορεί αυτό των 16V να είναι καλό δεν ξέρω. Ή όπως προαναφέρθηκε μπορεί άλλο να είναι καλό και άλλο όχι. Πάντως θυμάμαι οτι και κάποιος άλλος είχε κάνει θέμα για το 12V οτι είναι έκκεντρο. Η αλήθεια είναι οτι τις μύτες που έχει για βίδωμα, μπορεί κανείς να τις "φέρει" στα ίσα τους. Τρυπάνια πάντως δεν κατάφερα. Οπότε η χρήση του περιορίζεται σε βίδωμα και σε καμιά πρόχειρη τρύπα.

Άσχετο, στο λιντλ Παλήνης είδα χτες καμιά 15αρια κολωνάτα τελευταία μοντέλα και καμιά 10ρια πολυεργαλεία + εξαρτήματα.

Το πρώτο 12V που πήρα ήταν έκκεντρο, το πήγα πίσω και πήρα ένα άλλο. Αυτό που έχω τώρα, με το μάτι δεν φαίνεται καθόλου έκκεντρο.

Αγορά Σετ καθαρισμού σωληνώσεων για το Πλυστικό μηχάνημα
της karcher όπου και έγινε και σχετική δοκιμή του αντάπτορα

Attachments

• 20170306_192809.jpg
    20170306_192809.jpg
    100.6 KB · Views: 555
  • 20170306_193010.jpg
    20170306_193010.jpg
    122.8 KB · Views: 553
  • 20170306_192857.jpg
    20170306_192857.jpg
    88.4 KB · Views: 556
  • 20170306_193152.jpg
    20170306_193152.jpg
    85.2 KB · Views: 547
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλορίζικο.
Είχε μέσα και αντάπτορα για χρήση σε άλλα πλυστικά πέραν των parkside - lavor?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλορίζικο.
Είχε μέσα και αντάπτορα για χρήση σε άλλα πλυστικά πέραν των parkside - lavor?
Είχε αυτόν που ταιριάζει στο karcher.Στην τρίτη φωτογραφία είναι ο ανταπτορας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχε αυτόν που ταιριάζει στο karcher.Στην τρίτη φωτογραφία είναι ο ανταπτορας.

Καλό αυτό. Πάντως το λάστιχο του δεν φαίνεται και της προκοπής.
Λογικό βέβαια καθώς το κόστος του είναι κοντά στο 1/3 αυτού του αποφρακτικού της Karcher.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Λογικό βέβαια καθώς το κόστος του είναι κοντά στο 1/3 αυτού του αποφρακτικού της Karcher.

Για τα λεφτά του καλό είναι

Εγω παντως ολα αυτα, πλυστικο και εξτρα αξεσουαρ τα πηρα σε νιλφισκ σε χαμηλοτερη τιμη συνολικα. Και ποιοτικοτερο και φθηνοτερο. Και δεν χρειαστηκα εγγυηση εδω και τρια χρονια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θυμαστε ποτε ειχε βγαλει τα πιεστικα σπρευ, χειρος και πλατης? Ποτε τα βγαζει συνηθως?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η karcher για αυτό το λαστιχο μιας πιανει τον ...και στα 7,5 μετρα.
Τι καλυτερο να εχει Νικο?Λαστιχο είναι.

Δεν ηξερα ότι ταιριαζει...

Εγω παντως ολα αυτα, πλυστικο και εξτρα αξεσουαρ τα πηρα σε νιλφισκ σε χαμηλοτερη τιμη συνολικα. Και ποιοτικοτερο και φθηνοτερο. Και δεν χρειαστηκα εγγυηση εδω και τρια χρονια.

Θυμαστε ποτε ειχε βγαλει τα πιεστικα σπρευ, χειρος και πλατης? Ποτε τα βγαζει συνηθως?

Τα ψεκαστήρια εννοείς?

Αν θες καλό ξέρεις που θα βρεις!

Η karcher για αυτό το λαστιχο μιας πιανει τον ...και στα 7,5 μετρα.
Τι καλυτερο να εχει Νικο?Λαστιχο είναι.

Δεν ηξερα ότι ταιριαζει...

Ισχύει αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι εντελώς αλλού.
Πέραν αυτού το λάστιχο του Parkside είναι πολύ λεπτό και είμαι σίγουρος ότι αν έρθει σε επαφή με τσιμέντο, πέτρες κ.λπ. θα σκιστεί πολύ γρήγορα.

Αν το δουλεύεις σπάνια αξίζει του lidl αλλά για συχνή χρήση θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το karcher.

Στο Nilfisk δεν βλεπω να ταιριαζει ο ανταπτορας πάντως.Κρίμα γτ δείχνει αρκετά καλή σωλήνα για τα λεφτά της.

Της Nilfisk που ειχα πάρει με 40 και φυσικά το επέστρεψα ήταν της πλάκας,αυτή δείχνει πολύ καλύτερη και μάλλον θα κάνω καμία πατέντα ώστε να βιδώσει κατευθείαν στο σώμα του πλυστικού για να μου δουλέψει.

Στο Nilfisk δεν βλεπω να ταιριαζει ο ανταπτορας πάντως.Κρίμα γτ δείχνει αρκετά καλή σωλήνα για τα λεφτά της.

Της Nilfisk που ειχα πάρει με 40 και φυσικά το επέστρεψα ήταν της πλάκας,αυτή δείχνει πολύ καλύτερη και μάλλον θα κάνω καμία πατέντα ώστε να βιδώσει κατευθείαν στο σώμα του πλυστικού για να μου δουλέψει.

Και αυτή της πλάκας είναι μην νομίζεις.
Αποκλείεται της Nilfisk να ήταν χειρότερη από αυτήν!

Και αυτή της πλάκας είναι μην νομίζεις.
Αποκλείεται της Nilfisk να ήταν χειρότερη από αυτήν!

Και όμως είναι...πολύ μικρή σωλήνα και καθόλου δύναμη.

Για κανένα σιφώνι τουαλέτας το πολύ.Του Lidl καταρχάς είναι πιο χοντρή και μου φαίνεται καλύτερη κατασκευή...θα πρέπει βέβαια να την δοκιμάσω κιόλας οπότε ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάποια πατέντα.

Και επειδή μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση,την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.Ειδικά σε σχέση τιμής-ποιοτητας της βάζω 9 ενώ στη Nilfisk θα έβαζα ένα 3 και πολύ είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και όμως είναι...πολύ μικρή σωλήνα και καθόλου δύναμη.

Για κανένα σιφώνι τουαλέτας το πολύ.Του Lidl καταρχάς είναι πιο χοντρή και μου φαίνεται καλύτερη κατασκευή...θα πρέπει βέβαια να την δοκιμάσω κιόλας οπότε ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάποια πατέντα.

Και επειδή μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση,την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.Ειδικά σε σχέση τιμής-ποιοτητας της βάζω 9 ενώ στη Nilfisk θα έβαζα ένα 3 και πολύ είναι.

Τα εχεις δοκιμασει και τα δυο?
Γιατι εχω της νιλφισκ, μονο, και εχω κανει πολυ καλη δουλεια σε σωληνες μεχρι φ63.

Καλησπέρα παιδια τα σφυριά τι λένε αξίζουν;πιο πολυ την ματσολα εχω βάλει στο μάτι

Καλησπέρα παιδια τα σφυριά τι λένε αξίζουν;πιο πολυ την ματσολα εχω βάλει στο μάτι

Ανδρέα για ερασιτεχνική αλλά και ημιεπαγγελματική χρήση είναι πολύ καλά. Εγώ έχω τα 2 (βαριοπούλα και κανονικό σφυρί) και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

Ανδρέα για ερασιτεχνική αλλά και ημιεπαγγελματική χρήση είναι πολύ καλά. Εγώ έχω τα 2 (βαριοπούλα και κανονικό σφυρί) και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

Ευχαριστω