Αγορά Σετ καθαρισμού σωληνώσεων για το Πλυστικό μηχάνημα
της karcher όπου και έγινε και σχετική δοκιμή του αντάπτορα
Είχε αυτόν που ταιριάζει στο karcher.Στην τρίτη φωτογραφία είναι ο ανταπτορας.Καλορίζικο.
Είχε μέσα και αντάπτορα για χρήση σε άλλα πλυστικά πέραν των parkside - lavor?
Είχε αυτόν που ταιριάζει στο karcher.Στην τρίτη φωτογραφία είναι ο ανταπτορας.
Καλό αυτό. Πάντως το λάστιχο του δεν φαίνεται και της προκοπής.
Λογικό βέβαια καθώς το κόστος του είναι κοντά στο 1/3 αυτού του αποφρακτικού της Karcher.
Η karcher για αυτό το λαστιχο μιας πιανει τον ...και στα 7,5 μετρα.Καλό αυτό. Πάντως το λάστιχο του δεν φαίνεται και της προκοπής.
Λογικό βέβαια καθώς το κόστος του είναι κοντά στο 1/3 αυτού του αποφρακτικού της Karcher.
Εγω παντως ολα αυτα, πλυστικο και εξτρα αξεσουαρ τα πηρα σε νιλφισκ σε χαμηλοτερη τιμη συνολικα. Και ποιοτικοτερο και φθηνοτερο. Και δεν χρειαστηκα εγγυηση εδω και τρια χρονια.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Θυμαστε ποτε ειχε βγαλει τα πιεστικα σπρευ, χειρος και πλατης? Ποτε τα βγαζει συνηθως?
Η karcher για αυτό το λαστιχο μιας πιανει τον ...και στα 7,5 μετρα.
Τι καλυτερο να εχει Νικο?Λαστιχο είναι.
Δεν ηξερα ότι ταιριαζει...
Αγορά Σετ καθαρισμού σωληνώσεων για το Πλυστικό μηχάνημα
της karcher όπου και έγινε και σχετική δοκιμή του αντάπτορα
Στο Nilfisk δεν βλεπω να ταιριαζει ο ανταπτορας πάντως.Κρίμα γτ δείχνει αρκετά καλή σωλήνα για τα λεφτά της.
Της Nilfisk που ειχα πάρει με 40 και φυσικά το επέστρεψα ήταν της πλάκας,αυτή δείχνει πολύ καλύτερη και μάλλον θα κάνω καμία πατέντα ώστε να βιδώσει κατευθείαν στο σώμα του πλυστικού για να μου δουλέψει.
Και αυτή της πλάκας είναι μην νομίζεις.
Αποκλείεται της Nilfisk να ήταν χειρότερη από αυτήν!
Και όμως είναι...πολύ μικρή σωλήνα και καθόλου δύναμη.
Για κανένα σιφώνι τουαλέτας το πολύ.Του Lidl καταρχάς είναι πιο χοντρή και μου φαίνεται καλύτερη κατασκευή...θα πρέπει βέβαια να την δοκιμάσω κιόλας οπότε ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάποια πατέντα.
Και επειδή μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση,την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.Ειδικά σε σχέση τιμής-ποιοτητας της βάζω 9 ενώ στη Nilfisk θα έβαζα ένα 3 και πολύ είναι.
Καλησπέρα παιδια τα σφυριά τι λένε αξίζουν;πιο πολυ την ματσολα εχω βάλει στο μάτι
Ανδρέα για ερασιτεχνική αλλά και ημιεπαγγελματική χρήση είναι πολύ καλά. Εγώ έχω τα 2 (βαριοπούλα και κανονικό σφυρί) και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.