Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πήρε για να το φτιάξει ή το πήρε για να δουλέψει ?

Τελικός κριτής είναι ο τελικός χρήστης.
Εμείς (εγώ) λέμε απλά την άποψη μας.

Παιδιά δεν νομίζω ότι όταν κάποιος αγοράζει ένα εργαλείο και του βγει ελαττωματικό θα πρέπει να κάνει αυτό που έκανα εγώ. Ο λόγος όμως που το έκανα πέρα απο το ότι μου αρέσει να δίνω λύσεις σε κάτι που μπορώ ενώ κάποιος δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία είναι ότι το συγκεκριμένο κολωνατο είχε και έχει τα θέματα του γενικά στις τελευταίες εκδόσεις.Τους τζόγους,το τσοκ που πεφτει και τώρα το θέμα με τον άξονα το οποίο τελευταίο έχω βρει και άλλα βίντεο στο ίντερνετ πέρα από αυτό που είχα ανεβάσει πιο πριν, που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει το ίδιο πρόβλημα αλλα και απο τον φιλο απο εδω μεσα που το γυρισε για τον ιδιο λογο πισω.Αρα σκέφτηκα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα από το να δοκιμάσω μήπως και δώσω λύση μιας και οι πιθανότητες αν το αλλάξω να πέσω πάλι σε ελαττωματικό είναι 50-50 ,κατά την δική μου εκτίμηση. Κάποιοι δεν είχαν θέμα,εγώ είμαι κλασικά ''τυχερος'' σε αυτά αλλά είπαμε αν όντως μου δίνει οβάλ τρύπες και η παρέμβαση μου αποτύχει θα πάει πίσω. Ίσως τζογαρω και το αλλάξω αν το βρω αλλιώς τα χρήματα μου πισω και πάμε για άλλα. Είμαι άνετος γιατί δεν έχω να χάσω τίποτα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνονόματε όλοι τα ίδια λέμε κ κατά βάθος συμφωνούμε.
Απλά κοιτάζουμε το πρόβλημα από άλλη οπτική γωνία ο καθένας αλλά το πρόβλημα μας είναι ακόμα εκεί, μπροστά μας κ ψιλό στραβογυρίζει -bye-

"Εσύ" έχεις τον χρόνο, τις γνώσεις κ την διάθεση να ασχοληθείς.
"Εγώ" αντιθέτως βιάζομαι π.χ. να παραδώσω μια ερασιτεχνική εργασία κ θέλω μια σχετικά καλή ακρίβεια, μια γρήγορη παραγωγή κ έχω ελάχιστη υπομονή.

"Εσύ" το παλεύεις λίγο ακόμα.
"Εγώ" το επιστρέφω άμεσα.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συνονόματε όλοι τα ίδια λέμε κ κατά βάθος συμφωνούμε.
Απλά κοιτάζουμε το πρόβλημα από άλλη οπτική γωνία ο καθένας αλλά το πρόβλημα μας είναι ακόμα εκεί, μπροστά μας κ ψιλό στραβογυρίζει -bye-

Εννοείται φίλε Κωστα ότι συμφωνούμε και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνούμε.Το ότι ψιλό στραβογυριζει είναι κάτι που με χαλάει μεν, αλλά αν όπως έγραψα πιο πάνω σε τρύπημα με 10αρι τρυπάνι μου βγει η τρύπα 10.1 όπως μου βγήκε σε τρύπημα σε ξύλο τότε δεν με νοιάζει.Αν σε σίδερο η στα επόμενα τρύπηματα που θα κάνω ο τζόγος είναι μεγαλύτερος θα είναι κάτι μη αποδεκτό και θα πάει πίσω.Απλα του δινω μια ευκαιρία σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εννοείται φίλε Κωστα ότι συμφωνούμε και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνούμε.Το ότι ψιλό στραβογυριζει είναι κάτι που με χαλάει μεν, αλλά αν όπως έγραψα πιο πάνω σε τρύπημα με 10αρι τρυπάνι μου βγει η τρύπα 10.1 όπως μου βγήκε σε τρύπημα σε ξύλο τότε δεν με νοιάζει.Αν σε σίδερο η στα επόμενα τρύπηματα που θα κάνω ο τζόγος είναι μεγαλύτερος θα είναι κάτι μη αποδεκτό και θα πάει πίσω.Απλα του δινω μια ευκαιρία σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

Αμα το καταφερεις να εχει ελαχιςτο τζογο και σκεφτεις οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το συνδιασμο βασης-δραπανου, τοτε το κρατας με τις οποιες υποχωρησεις χρειαζονται. Αλλα ως εργαλειο που αγοραστηκε καινουργιο δεν αξιζει.
Ξοδεψες χρονο να το συνεφερεις που κοστιζει οσο το αγορασες. Οποτε αν ηταν σωστο απο τη parkside δεν θα κοστιζε τοσο οσο το πηρες αλλα περισσοτερο.
Οποτε αγορασες ενα ελλατωματικο εργαλειο, ως τυχαια μοναδα ή ολοκληρη παρτιδα εργαλειων. Ετσι ο πωλητης μπορεσε και πουλησε ενα ματσο λαμαρινες σε μορφη δραπανου σε τιμη τετοια για μεγιστο κερδος σε συνδιασμο με τη ζητηση. Ζητηση που συνυπολογιστηκε συμφωνα με τιςνπωλησεις των προηγουμενων μοντελων.
Αλλα θες λογω ανατιμησεων πρωτης υλης-κοστους κατασκευης, θες λογω αυξημενης απαιτησης για κερδος με σχεδον ιδια τιμη πωλησης, επεσε η ποιοτητα.
Θετικοτατο οτι μπορεις να το επιστρεψεις λογω εγγυησης της εταιριας χωρις πολλα πολλα, επισης η δοκιμασμενη τριετη εγγυηση.
Το ερωτημα ομως παραμενει, εσυ ως αγοραστης πηρες εργαλειο ή απλα εριξες τα λεφτα σε κατι που προσπαθει να φανει ως το εργαλειο που βαφτηστηκε?
Λυπαμαι αυτους που δεν μπορουν, δεν ξερουν ή δεν θα ασχοληθουν καθολου οταν δουν οτι δεν κανει αυτο που θελουν, εστω και με μικρες υποχωρησεις και το πεταξουν σε ενα ραφι.
Τυχεροι σε εισαγωγικα, οσοι το φερουν σε κατασταση λειτουργικη τετοια, που να καλυπτει μεγαλο φασμα εργασιων που δεν απαιτει μηχανουργικη ακριβεια, οπως εμενα.

Πήγε κάποιος σε ένα ράφτη να ράψει ένα κουστούμι. Όταν ετοιμάστηκε και το φόρεσε, του έκανε ένα ελάττωμα στον ώμο.

- Δεν είναι τίποτα, του λέει ο ράφτης. Σήκωσε λίγο τον ώμο σου και δεν θα φαίνεται.

Ανασηκώνει αυτός τον ώμο του αλλά έκανε άλλο ελάττωμα.

-Δεν είναι τίποτα, του ξαναλέει ο ράφτης. Κράτα το χέρι σου λίγο ψηλά και λίγο στριφτά και θα είναι μια χαρά.

- Κάνει και εδώ ένα ελαττωματάκι, λέει ο άνθρωπος.

- Αυτό δεν είναι τίποτα! Κράτα το άλλο σου χέρι λίγο τεντωμένο προς τα εμπρός με την παλάμη προς τα πάνω ...; Βλέπεις, στρώνει μια χαρά!

Βγαίνει ο άνθρωπος στο δρόμο με ανασηκωμένο τον ώμο, τεντωμένο το ένα χέρι, λυγισμένο το άλλο, η μια παλάμη γυρισμένη στον ουρανό.

Τον βλέπου δυο φίλοι και λέει ο ένας στον άλλο.

- Για κοίτα ρε κουστουμιά ο σακάτης

Το ότι συνεχίζω να ποσταρω για το κολωνατο δεν σημαίνει ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι εγώ είμαι σωστός και όσοι υποστηρίζουν ότι δεν άξιζε τον κόπο και έπρεπε να επιστραφει ειναι λάθος.
Το κάνω απλά για να δείξω το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου σαν ενα project και ίσως για να δώσω ένα τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος για κάποιον που έχει το ίδιο θεμα και θα ηθελε να ασχοληθεί.
https://youtu.be/PCXghghiVog
https://youtu.be/nAD_wjudECg
da1968a6245c0167b513ccc4baa7dc9d.jpg
15ff4fd2289f3417e49173ebe73ecc1a.jpg
b2969b0806702af32af222fd0826b02c.jpg
9b440715550cda0852c8ce8845cae6c2.jpg
877c582ba422be88ef4206b8f38579ed.jpg
e4684ea5038b4e7ab1d0a504d895f73b.jpg

Δεν είχα κάποιο ρεταλι η λαμαρίνα πιο χοντρή αυτή την στιγμή.

Ο τζόγος και στην λαμαρίνα και στο ξύλο και από τις 2 πλευρές ήταν 0.1mm

Ο τζόγος και στην λαμαρίνα και στο ξύλο και από τις 2 πλευρές ήταν 0.1mm

O τζογος στο κολωνατο bosch που εχω ειναι της ταξεως του ~0.1 σε μεταλλο και ~0.15μμ σε ξυλο.
Οποιος νομιζει οτι μπορει να σκοραρει καλυτερα με bugdet κολωνατο με 8αρι τρυπανι ειναι μαλλον γελασμενος.

Κωστα εκανες πολυ καλη δουλεια, τα συγχαρητηρια μου!

O τζογος στο κολωνατο bosch που εχω ειναι της ταξεως του ~0.1 σε μεταλλο και ~0.15μμ σε ξυλο.
Οποιος νομιζει οτι μπορει να σκοραρει καλυτερα με bugdet κολωνατο με 8αρι τρυπανι ειναι μαλλον γελασμενος.

Κωστα εκανες πολυ καλη δουλεια, τα συγχαρητηρια μου!
Σε ευχαριστώ πολύ!Αν και τις επόμενες μέρες σε πιο δυσκολα τρύπηματα παραμείνει έτσι δεν θα το πω ούτε του παπά.Προς το παρών πάρα το αρχικό ξενερωμα, είμαι πολυ ευχαριστημενος από το αποτέλεσμα.

προβλημα με τον ταινιολειαντηρα του lidl την πρωτη φορα τον πηγα στο service και με τον αντικαταστήσανε ,μετα απο λιγη χρηση με φαγωθηκε ο ιμαντας κινησης
πηγα εκανα αλλο τωρα παλι τα ιδια ξανα φαγωθηκε αντε παλι απο την αρχη!!!! τωρα θα το κανω λιγο πιο μικρο γιατι ειδα οτι ειχε πολλα κενα για να δουμε

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα κολωνάτα στον evoxslay13.

Οι ταινιολειαντήρες στον Osatosa.
Τώρα που του πήραμε τον αέρα...

τελικα απο την θερμοκρασια που ανεβαζει ελυωσε το πλαστικο που στηριζει το μεγαλο γραναζι και αυτο αποκτησε κενα και ετσι δεν τεντωνει ο ιμαντας
ετσι δουλευοντας με χαλαρο ιμαντα τον φαγωνε τα δοντια, τωρα πως θα το κανω δεν ξερω .....το εχω στον πανγκο και το μελετω,για να δουμε