costas1965
AVClub Fanatic
Το πήρε για να το φτιάξει ή το πήρε για να δουλέψει ?
Τελικός κριτής είναι ο τελικός χρήστης.
Εμείς (εγώ) λέμε απλά την άποψη μας.
Τελικός κριτής είναι ο τελικός χρήστης.
Εμείς (εγώ) λέμε απλά την άποψη μας.
Συνονόματε όλοι τα ίδια λέμε κ κατά βάθος συμφωνούμε.
Απλά κοιτάζουμε το πρόβλημα από άλλη οπτική γωνία ο καθένας αλλά το πρόβλημα μας είναι ακόμα εκεί, μπροστά μας κ ψιλό στραβογυρίζει![]()
Εννοείται φίλε Κωστα ότι συμφωνούμε και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνούμε.Το ότι ψιλό στραβογυριζει είναι κάτι που με χαλάει μεν, αλλά αν όπως έγραψα πιο πάνω σε τρύπημα με 10αρι τρυπάνι μου βγει η τρύπα 10.1 όπως μου βγήκε σε τρύπημα σε ξύλο τότε δεν με νοιάζει.Αν σε σίδερο η στα επόμενα τρύπηματα που θα κάνω ο τζόγος είναι μεγαλύτερος θα είναι κάτι μη αποδεκτό και θα πάει πίσω.Απλα του δινω μια ευκαιρία σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο τζόγος και στην λαμαρίνα και στο ξύλο και από τις 2 πλευρές ήταν 0.1mm
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ!Αν και τις επόμενες μέρες σε πιο δυσκολα τρύπηματα παραμείνει έτσι δεν θα το πω ούτε του παπά.Προς το παρών πάρα το αρχικό ξενερωμα, είμαι πολυ ευχαριστημενος από το αποτέλεσμα.O τζογος στο κολωνατο bosch που εχω ειναι της ταξεως του ~0.1 σε μεταλλο και ~0.15μμ σε ξυλο.
Οποιος νομιζει οτι μπορει να σκοραρει καλυτερα με bugdet κολωνατο με 8αρι τρυπανι ειναι μαλλον γελασμενος.
Κωστα εκανες πολυ καλη δουλεια, τα συγχαρητηρια μου!
Τα κολωνάτα στον evoxslay13.
Οι ταινιολειαντήρες στον Osatosa.
Τώρα που του πήραμε τον αέρα...Τα κολωνάτα στον evoxslay13.
Οι ταινιολειαντήρες στον Osatosa.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.