Μιας και αναφέρθηκε , εχω το παλιο το μπλέ (και απλα το κοιτάζω )εχω δοκιμάσει και τις bosh απο συνάδελφο που δούλευε καλύτερα .Αυτά τα μηχανάκια φτιάχτηκαν για γυψοσανίδες ή για ξύλα και εκει για μικρό βάθος . Είναι οδηγοί και οχι ανιχνευτές ΔΕΝ τα εμπιστεύεσαι αλλα τα έχεις σαν μια αναφορά , ο βασικος λογος ειναι οι κακοτεχνίες στους τοίχους μας (και η έλλειψη σχεδιου ηλεκτρολογικης εγκατ. ) .
Ας μάθουμε να τρυπάμε σωστά (οχι σαν κάποιους που σπρώχνουν δίχως αύριο λες και θα βρούνε πετρέλαιο ) , να έχουμε και ενα λειτουργικό ρελε διαρροής και όλα καλα
Σωστός σε όλα !!! ...το είπα και εγώ ότι καλύτερα να έχεις κάτι από το να μην έχεις τίποτα και να πηγαίνεις στα τυφλά, κάπου μπορεί να σε βοηθήσει έστω και λίγο.
Και εγώ το μπλε έχω και μια φορά που ήθελα να κάνω τρύπα στο ταβάνι για σκάφη φωτιστικού και έπρεπε να είναι περίπου στην διαδρομή του καλωδίου βρήκα ακριβώς που είναι το καλώδιο και τρύπησα δίπλα.
Βασικός κανόνας είναι διακοπή της παροχής ρεύματος στο σημείο,τρύπημα,ούπα,βίδα και μετά ανοίγεις το ρεύμα να δεις τι πουλιά έπιασες.Αν δεν πέσει ο αυτόματος βάζεις και ένα δοκιμαστικό στην βίδα μήπως έχεις καρφώσει φάση... και μετά πιάνεις.