Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για το σετάκι με τους χάρακες γωνίες υπάρχει καμιά άποψη; Δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις- αρκεί να είναι 90 μοίρες και να μην ξεχαρβαλώνουν γρήγορα.

Έχω πάρει τις γωνίες στο παρελθόν ξεχαρβαλωνουν εγώ προσέθεσα έξτρα βίδα για να μη κουνιόνται

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατα καιρους Νικο τα εχω παρει ολα που αναγραφεις στα λινκ. Δεν μπορω να πω κατι κακο για καποιο, την δουλεια τους την κανουν.
Η εργαλειοθηκη ειναι τεραστια και με βολεψε παρα πολυ για την δουλεια που την ηθελα.

Πρόσφατα έβγαλα από τη ντουλάπα με τα "αξεσουάρ" το επαναφορτιζόμενο κολλητήρι που είχα αγοράσει το 2017 και δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ενώ στη βάση φόρτισης άναβαν οι ενδεικτικές λυχνίες, δε δούλευε καθόλου.

Πέρασα λοιπόν προχθές (για πρώτη φορά) από τη Houston Service, πλέον μένω και κοντά. Αφού διάβασε το αυτοκόλλητο (παραγωγή 2017), μου το αντικατέστησαν ολόκληρο με καινούριο (και μάλιστα την έκδοση Α2 που έχει βύσμα USB), με το φορτιστή του, και μάλιστα μου έδωσαν και τον παλιό φορτιστή "εάν τον θέλετε κρατήστε τον". :grinning-smiley-043

Το έχω ακόμη στο αυτοκίνητο, ελπίζω αύριο που θα το δοκιμάσω να δουλεύει χαχαχα!

Δε δουλεύει ούτε το καινούριο! :HTEHETH63:

Το συγκεκριμένο μοντέλο του κολονάτου δράπανου είναι πολύ πιο πίσω ποιοτικά από το προηγούμενο μοντέλο το οποίο και αντικατέστησε. Θα σου πρότεινα να το προσπεράσεις, να βάλεις κάτι παραπάνω οικονομικά και να πας σε κάτι πιο ποιοτικό.

Θετικό το λέιζερ στο καινούργιο κολονατο αλλά τα ουσιαστικά προβλήματα όπως το τσόκ και η βάση που λυγίζει υπό πίεση δεν διορθώθηκαν.
Για κάποιον που θέλει απλά ένα κολονατο να κάνει πιο εύκολα στο περιπου κάθετες τρύπες,είναι μια χαρά. Αν κάποιος θέλει ακρίβεια και σταθερότητα καλύτερα να επενδύσει αλλά τόσα και να πάρει κάτι που θα το έχει και θα κάνει την δουλειά του σωστά. Είναι από τα ελάχιστα εργαλεία Parkside που με απογοήτευσαν. Και επειδή το προηγούμενο μοντέλο το είχα πάρει και εξάντλησα κάθε πιθανό τρόπο που θα μπορούσα να το κάνω να γυρνάει σωστά το τσόκ και ενω το εφερνα στα κέντρα του μετά από μερικά τρυπηματα τα έχανε,το πήγα πίσω και πήρα ένα Fabel και ησύχασα. Γιαυτό και είμαι σίγουρος ότι και του Ιταλού μωλις το πιέσει και κάνει μερικά τρυπηματα θα χορεύει πάλι τσιφτετέλι.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το συγκεκριμένο μοντέλο του κολονάτου δράπανου είναι πολύ πιο πίσω ποιοτικά από το προηγούμενο μοντέλο το οποίο και αντικατέστησε. Θα σου πρότεινα να το προσπεράσεις, να βάλεις κάτι παραπάνω οικονομικά και να πας σε κάτι πιο ποιοτικό.
το κατι παραπανω πας σε διπλασια χρηματα . Δηλαδη αν θες κατι αξιολογο στα 500watt πας απο 160 και πανω. Επισης μου αρεσει στο parkside που το stop βαθους δεν ειναι πανω στο πλαστικο καλυμμα. Αν το βγαλεις σε αλλα δραπανα, απλα δεν εχεις stop μετα...

https://youtu.be/zdBpF6nrXgg

Ενδιαφέρον συγκριτικο βιντεο μεταξυ του πρωτου παγκοπριονου parkside κατασκευασμενο απο την scheppach, και νεοτερου μοντελου κατασκευασμενο απο την grizzly services. Ουσιαστικά δειχνει αυτο που λεμε και εδω λιγο πολυ οτι η ποιοτητα πεφτει αλλα οι τιμες ειναι τουλαχιστον σταθερές

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατηγορουμε την lidl οταν εταιρειες οπως η scheppach ριχνει στα δικα της προιοντα την ποιοτητα; Ακομη δεν μπορω να το χωνεψω αυτο με την BASA1.
Το παραπανω παγκοπριονο ακομη και η scheppach το αγοραζει απο την glizzly...
hs100s_scheppach_diy_de_ha_web.jpg

Παρα πολυ ελαφρυ και ευχρηστο το αλφαδακι του Lidl μηκους ενος μετρου. Δεν σκεφτομουν να το αγορασω αλλα το αγορασα!

Εχει δυο πολυ χρησιμα σημαδευτηρια επανω του για να μαρκαρεις και να ευθυγραμμιζεις κορνιζες,ραφια κλπ, εχει 5 ενσωματωμενα αλφαδακια για μετρηση διαφορων γωνιων ΚΑΙ ενα αποσπωμενο αλφαδακι ( φαινεται στα δεξια του αλφαδιου και βγαινει απο κατω πιεζοντας το) διαστασεων ~6χ3εκατοστα και με μαγνητακι στην βαση του!!

47017090711_7e33722bce_c.jpg

Πολυ καλη η ποιοτητα και η τιμη των κλειδιων και των carabiner/γαντζων ασφαλειας. Αρχικα πηρα μια συσκευασια και αφου ειδα οτι ηταν οκ, γυρισα και τις πηρα ολες.

Το αντιστοιχο κινεζικο ζυγιζει 3 γραμμαρια και το αγκιστρο powerfix ζυγιζει 15. Τo powerfix κοστιζει 30 λεπτα το ενα και το κινεζικο τα μισα. Η διαφορα ποιοτητας ομως ειναι χαωδης. Το ενα ειναι εντελως ψευτικο το αλλο φαινεται στιβαρο και μπορει να αντεχει πραγματικα το πιστοποιημενο οριο φορτιου που αναγραφει.