Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έτσι....να το βάλεις για μια ώρα το πολύ να βοηθήσει την κατάσταση που προανέφερα...

Εγώ θα το απέφευγα.

Σε βιομηχανική χρήση με κάτι τέτοια διαόλια & σε πυράντοχα πανάκριβα μπετά έχω φάει ήττες (επιφανειακή ξήρανση & όχι ομοιόμορφη αποβολή της υγρασίας = ρηγμάτωση της επιφάνειας την επόμενη ημέρα).

συμφωνω με τον φιλο Κωστα
δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλο για ''στεγνωμα'' σε διαφορες ''εργασιες''

επισης λιγο ακριβο μου φαινεται..

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ θα το απέφευγα.

Σε βιομηχανική χρήση με κάτι τέτοια διαόλια & σε πυράντοχα πανάκριβα μπετά έχω φάει ήττες (επιφανειακή ξήρανση & όχι ομοιόμορφη αποβολή της υγρασίας = ρηγμάτωση της επιφάνειας την επόμενη ημέρα).
Εαν το λειτουργεις μονο σε θεση θερμανσης συνεχεια φυσικα και δεν κανει..κατα ποσο δε στην μεγαλη σκαλα που θα βγαζει φουλ ζεστη....οποτε θα συμφωνησω συνονωματε....

Σωστο στεγνωμα δεν υφισταται με υπερβολικη ζεστη αλλα με καταλληλη ποσοτητα ροης αερα....απλως θεωρω οτι μπορεις να "παιξεις" με το μηχανημα με τον τροπο ροης(μεταβαλομενη θερμοκρασια) λογου των ροοστατων κλιμακων θερμανσης και ροης αερα....

Φενεται το ιδιο και στην μιση τιμη....!!!!

Το συγκεκριμένο αεροθερμο το εχει πάρει κάνεις...αξίζει.....είχε στο μεγάλο μαγαζί του Αλίμου ένα...
https://www.lidl-service.com/cps/rd...d=2888317175&rdeLocaleAttr=el&title=Αερόθερμο δαπέδου PHG 3000 D4 / Αερόθερμο δαπέδου PHG 2500 D4
Το είχα πάρει πέρυσι και δεν.... Είναι μόνο για να καταναλώνει ρεύμα. Είναι η μοναδική αγορά που έχω επιστρέψει σε κατάστημα.

Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

304723_01.jpg

Αυτο και αυτο ειναι ολα τα λεφτα!

304723_02.jpg

304723_01.jpg

Αυτο και αυτο ειναι ολα τα λεφτα!

304723_02.jpg
Όντως Κυριάκο. Το πρώτο θα το πάρω σίγουρα.το καρούλι το σκέφτομαι γιατί είχα πάρει την προηγούμενη φορά την επέκταση των 20 μέτρων και την έχω ακόμα στην συσκευασία της. Βέβαια άλλη ευκολία και πρακτικότητα σου δίνει το συγκεκριμένο καρούλι αλλά...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό το "Διαχωριστής υγρασίας με ανταλλάξιμο φίλτρο και ενσωματωμένη βαλβίδα εκτόνωσης", ανταλλάξιμο φίλτρο τι εννοεί; Έχω έναν διαχωριστή υγρασίας της Einhell και έχει βαλβίδα εκτόνωσης αλλά ενώ μπορείς να το ανοίξεις για να το καθαρίσεις δεν έχω καταλάβει να θέλει αλλαγή κάποιο φίλτρο;

Ο δοκιμάστης μπαταρίας ξέρετε πως δουλεύει; Δηλαδή δείχνει σκέτο βόλταζ, ή δείχνει βόλταζ πάνω σε φορτίο;

Καλησπερα σε ολους
Σκεφτομαι να παρω την ηλεκτρικη σκουπα που θα φερει, την εχει δοκιμάσει κανεις απο εδω να μου πει αμα αξιζει

Καλησπέρα παιδιά.....τι άποψη έχετε για τον συγκεκριμένο αεροσυμπιεστή; Αξίζει τα λεφτά του ....;

Ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το εννοεις με το κυκλωνικο?
επισης ειναι ευκολο να βαλεις το φιλτρο και την σακουλα?

Κυκλωνικο ειναι ενα εξαρτημα που μπαινει εξτρα σε οποιαδηποτε σκουπα και κατακρατει το 95% των σκουπιδιων και ετσι η σκουπα δουλευει ξεκουραστα χωρις πτωση της αποδοσης της.

imgres

Τωρα για τις αλλες ερωτησεις θα σε διαφωτισει ο Γιαννης μολις το δει!

Κυκλωνικο ειναι ενα εξαρτημα που μπαινει εξτρα σε οποιαδηποτε σκουπα και κατακρατει το 95% των σκουπιδιων και ετσι η σκουπα δουλευει ξεκουραστα χωρις πτωση της αποδοσης της.

Ειναι το λευκο στην φωτογραφια.

shop-vac-vs-dust-collector-shop-vac-dust-collection-system-cyclone-dust-collector-for-shop-vac-international-association-of-homemade-dust-shop-vac-dust-collection-system-building-a-small-shop-vac-cycl.jpg

Καλη πατεντα...δεν το ηξερα....!!!
Ολη η ασπρη κατασκευη ειναι ενα εξαρτημα....;....η ειναι hade made καποια κoμματια...;

Το πανω κομματι στον λευκο κουβα χρωματος ειναι που αγοραζεις!
Στο κατω μερος του τοποθετεις δοχειο ανοιγομενο που παίζει το ρολο του κουβα συλλογης σκονης!
Το πανω λευκο ειναι ο κυκλονικος διαχωριστης!
Κανει εξαιρετικη δουλεια!

Ειναι το λευκο στην φωτογραφια.

shop-vac-vs-dust-collector-shop-vac-dust-collection-system-cyclone-dust-collector-for-shop-vac-international-association-of-homemade-dust-shop-vac-dust-collection-system-building-a-small-shop-vac-cycl.jpg

Κυριάκο τα είπες όλα τώρα μένουν οι απορίες

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk