Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως στο banggood έχει διάφορα αναλώσιμα αρκετά οικονομικά και φτηνά για το Parkside.
Πιστεύω σίγουρα πως θα είναι καλύτερα μερικά από αυτά από τα αντίστοιχα του Lidl.
Τουλάχιστον αυτό λέω στα εκεί σχόλια.
Τι λέτε?
Έχει και έναν γωνιακό μετατροπέα για να κόβεις υπό γωνία.
Τι λέτε αξίζει?

Τι να σπασει παιδια?
Συρματοσχοινο εχουν εσωτερικα μην ανησυχειτε.

Στις 40000 στροφες αν μιλαμε για κατασκευη και συρματοσχοινο της πλακας δεν θα κοπει?? Εχεις την εντυπωση οτι η τσιπικη επεκταση εχει λιπανθει εσωτερικα σωστα?

Πάντως στο banggood έχει διάφορα αναλώσιμα αρκετά οικονομικά και φτηνά για το Parkside.
Πιστεύω σίγουρα πως θα είναι καλύτερα μερικά από αυτά από τα αντίστοιχα του Lidl.
Τουλάχιστον αυτό λέω στα εκεί σχόλια.
Τι λέτε?
Έχει και έναν γωνιακό μετατροπέα για να κόβεις υπό γωνία.
Τι λέτε αξίζει?

Τα περισσοτερα σχολια στο banggood ειναι θετικα, δεν ξερω πως τα καταφερνουν. Kαι μιλαμε για πραγματα που ολοι εχουμε αγορασει και ξερουμε οτι ειναι της πλακας η περιπου της πλακας :))

Last edited:
Αφού το ξέρεις: σου δίνουν πόντους για θετικά reviews
Όχι ακριβώς.Σου δίνουν πόντους γενικά για review.
Το ίδιο καλά ή κακά σχόλια έχουν τα συγκεκριμένα Parts/bits σε eBay και AliExpress.
Αν δείτε και στο YouTube υπάρχουν βίντεο και με τα κινέζικα εξαρτήματα και αν φθείρονται και πόσο.
Όμως εκεί που θέλω να εστιάσω είναι πως και τα κινέζικα εξαρτήματα έχουν και αυτά ποιότητες.
Τέλος ακόμα και αυτά για γυάλισμα ή τρίψιμο, τα κινέζικα θα κάνουν δουλειά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι ακριβώς.Σου δίνουν πόντους γενικά για review.
Το ίδιο καλά ή κακά σχόλια έχουν τα συγκεκριμένα Parts/bits σε eBay και AliExpress.
Αν δείτε και στο YouTube υπάρχουν βίντεο και με τα κινέζικα εξαρτήματα και αν φθείρονται και πόσο.
Όμως εκεί που θέλω να εστιάσω είναι πως και τα κινέζικα εξαρτήματα έχουν και αυτά ποιότητες.
Τέλος ακόμα και αυτά για γυάλισμα ή τρίψιμο, τα κινέζικα θα κάνουν δουλειά.

Ναι, απλά με το bonus των πόντων «εκβιάζουν» καλύτερα reviews και το κυριότερο βάζουν όλους στο τρυπάκι να αφήσουν κάποιο review, ενώ συνήθως αφήνουν λίγοι και κυρίως οι δυσαρεστημένοι, τώρα αφήσουν περισσότεροι (και οι ευχαριστημένοι) αυξάνοντας προς τα πάνω το μέσο όρο

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

giphy.gif

:flipout::flipout::flipout: Άπαιχτο !!!!

Εγω παιδια στις στροφες που παει το παρκσαιντ δεν εχω θεματα με την προεκταση.
Κι εγώ όλο με την προέκταση δουλεύω και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ερωτηση:

γενικως κυκλοφορει η σκουπα μπαταριας υγρων στερεων

https://www.youtube.com/watch?v=hbwACecPPMU

αν ναι, για φετος βγηκε σε προσφορα; την εχει καποιος να πει καποιο σχολιο;

ευχαριστω εκ των προτερων

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

12βολτο SDS πιστολετο?? https://www.lidl.ie/en/special-offers.htm?articleId=19407
Mαζι λοιπον στο club με την Μilwaukee, την Μακιτα και την Bosch η Parkside!! Γουάαου που λενε και οι αγγλομαθεις!

Και 12βολτη πλανη?? https://www.lidl.ie/en/special-offers.htm?articleId=19413
Copy paste την bosch!!! Δυο φορες γουααααάου!!!
Για την πλανη, προκοψε η του ρευματος...το sds συμπαθιτικο αλλα ελεος με αυτες τις αντιγραφες!

PARKSIDE® Αλφάδι laser σταυρού | Cross Line Laser PKLL 7 C3 στα 29 ευρώ. αξίζει? το δοκίμασε κάποιο? ευχαριστώ!

ερωτηση:

γενικως κυκλοφορει η σκουπα μπαταριας υγρων στερεων ????

αν ναι, για φετος βγηκε σε προσφορα; την εχει καποιος να πει καποιο σχολιο;

ευχαριστω εκ των προτερων

δε γνωριζει κανεις ε ???