Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Έχω δει ότι έχει πάει Κύπρο και Ιταλία.
Η αλήθεια είναι πολλοί την περιμένουμε.

πρώτη φορά βγαίνει στα ράφια;
τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε κυκλοφορήσει;

Τα λεφτά μας όλα.
9a7166b494fe73cebd14f39dc0b4fb56.jpg
ba01773793d30964e2993f546246cfd8.jpg
db22b347252bed9ace8976f9c47d3b0b.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ωχ...Παναγία μου...!!!
Θα φύγει κάνα 50αρη αέρα...!!!

Τι να κάνω με την σεγα δεν ξέρω....να το διλλημα...!!!!

Aυτη πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες εβδομαδες, αν οχι η καλυτερη εβδομαδα του Lidl για εργαλεια απο τοτε που αρχισε να λειτουργει στην Ελλαδα!

Βλεπω 2 εργαλεια ρευματος και 7 εργαλεια μπαταριας εκ των οποιων τα 6 ειναι πρωτοεμφανιζομενα, με το προθεμα -Α1!!

Μακαρι να το παει ετσι φετος με πολλα νεα εργαλεια.

Ειναι τα πιο ενδιαφεροντα εργαλεια μπαταριας που εχει βγαλει ποτε η Parkside, η πλανη και το SDS δραπανακι. Γενικως αυτα τα 12βολτα σπανιζουν σε ολες τις μαρκες.

Εαν το 12βολτο κρουστικο ειναι οντως ισχυος 1 Joule oπως γραφει, τοτε οι τρυπες σε μπετον εως 8-10μμ θα ειναι παιχνιδακι.

Εδω το 12βολτο πρασινο bosch UNEO SDS quick που εχω, κανει αριστη και γρηγορη δουλεια σε μπετον με 0.8joule.

Ρε παιδιά το 12v κρουστικό τι διαφορά έχει με το 20άρι που είχε πριν λίγους μήνες?
Εννοώ κάνει τις ίδιες λειτουργίες απλά πιο ξεκούραστα(λόγω βάρους) αλλά με μικρότερη διάρκεια?

Θέλει ένας φίλος μου να πάρει κρουστικό και με ρώτησε αν έχει το 20άρι και είδα έχει αυτό.

Με το 20αρη μπορείς να τρυπήσεις με μεγαλύτερης διαμέτρου τρυπανι καθώς θα έχει περισσότερη δύναμη...
Το 12v όπως λέει και ο Μιχάλης μέχρι 8-10mm είναι ότι πρέπει...
Και στις μπαταρίες υπάρχει διαφορά...το 12v θα λιγονεται πιο γρηγορα(Δεν ξέρω πόσα αμπερορια
ειναι)σε σχέση με το 20v...
Γενικότερα εαν θέλει ευρος κινήσεων,δύναμης και μεγαλύτερης διάρκειας σε εργασίες πρέπει να πάρει το 20v..

Εγώ προσωπικά είμαι για σφικτηρες(Από 2 ζευγάρια),το γωνιακό μπιτ,σετ τρυπανακια και σετ φαλτσετες....Τώρα από εργαλεία θα δούμε...

θέλω το laser cross line αλλά το σκέφτομαι.. αν το δοκιμάσει κάποιος ας πει την άποψη του!

Οι σφιγκτήρες που θα βάλει είναι οι γνωστοί αξιοπιστοι που βγαζει;
Είναι αξιόπιστοι?

Άσχετο είναι πιθανό τα εργαλεία που γράφει Swiss made να είναι όντως Ελβετικά?

θέλω το laser cross line αλλά το σκέφτομαι.. αν το δοκιμάσει κάποιος ας πει την άποψη του!

Και εγω το ζαχαρωνω αλλα δεν ξερω μην δείχνει ότι να ναι!!!

Ως προς την αξιοπιστία υπάρχουν διάφορα review στο YouTube.
Βέβαια εγώ δεν το ζαχαρώνω οπότε δεν ασχολήθηκα μαζί τους.

Οι σφιγκτήρες που θα βάλει είναι οι γνωστοί αξιοπιστοι που βγαζει;

Είναι αξιόπιστοι?

Άσχετο είναι πιθανό τα εργαλεία που γράφει Swiss made να είναι όντως Ελβετικά?
Εγώ νομίζω ότι είναι σαν τους τελευταίους που ο Μιχάλης είχε κάνει αξιολόγηση στο ομώνυμο θέμα...άρα για αυτο που προσφέρουν μια χαρα κάνουν...
Εγώ το πρώτο στην λίστα από τα παραπάνω που έγραψα θα είναι οι σφηκτηρες ..

Εξάλλου σκανδαλης σε αυτήν την τιμή δεν βρίσκεις...

Tα σφιγκτηρακια κοστιζουν 2 ευρω το ενα, τα μικρα. Νομιζω οτι η τιμη επιτρεπει να τα δοκιμασουμε και να αποφασισουμε αν αξιζουν για τις αναγκες μας.
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι VFM.

Για τις λαμες θεωρω οτι σιγουρα ειναι Made in Switzerland. Αυτες δεν τις εχω δοκιμασει σε αντιθεση με τις πιο παλιες (και για σεγα και για σπαθοσεγα) που ηταν για τα μπαζα.
Σιγουρα θα παρω ενα σετακι για να εχω αποψη και να τις συγκρινω με τις επωνυμες. Δεν ξερεις καμμια φορα τι γινεται..

Μιχαλη (και οι υπολοιποι, βεβαια), επειδη θα την παρω την σπαθοσεγα, ποιες λαμες θα προτεινες, που να κανουν, να ειναι καλυτερες απο του lidl και οχι τραγικα ακριβες;
Περισσοτερο με ενδιαφερουν μεγαλες σε μηκος (για ξυλο και σιδερο).

Άγγελε πάρε της Bosch η Makita...
H BOSCH εχει ζευγαρια των 2 τόσο σε ξύλο οσο και για μέταλλο...σε σχέση με τις Stanley που θεωρούνται καλές εγώ είδα διαφορά στο δόντι κόπης κατά το δούλεμα...
Βέβαια έχουν γύρω στα 15-20 ευρώ τα 2 ζευγάρια...
Πάρε όμως και του LIDL (δειχνουν καλες αφου ειναι made in Swich)ώστε να έχεις καποιες προχειρες

Οταν ειχα παρει την πρωτη σπαθοσεγα που ειχε βγαλει το λιντλ, ειχε μεσα καποιες λαμες οι οποιες ηταν πραγματικα της πλακας.
Οχι οτι δεν εκοβαν και καθολου, κoύτσα κούτσα θα εκαναν την δουλεια, αλλα σε συγκριση με τις λαμες της Bosch ηταν για πεταμα.

Εαν λοιπον η σεγα εχει λαμες μεσα που γραφουν made in switzerland θα ελεγα να τις κρατησεις και να τις δοκιμασεις πριν παρεις επωνυμες.
Εαν οι λαμες δεν γραφουν τιποτα, αγορασε αυτες που γραφουν Made in Switzerland.

Αν παρεις τις λαμες made in switzerland, ελα απο το εργαστηριο να τις συγκρινουμε με τις λαμες της Βosch. Eκει θα λαμψει η αληθεια :)