Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για τους σφιγκτήρες πάντως, εγώ που είχα πάρει την προηγούμενη φορά που τους είχε φέρει έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, σύμφωνα και με την τιμή τους φυσικά.

Θα πάω να πάρω άλλους 4 μεθαύριο.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Τους είχα πάρει κι εγώ την προηγούμενη φορά και, χωρίς να έχω άλλους σκανδάλης να συγκρίνω, μου φάνηκαν μια χαρά για δουλειές με ξύλο και ξυλόκολλα.

Μη με απειλεις, Μιχαλη, θα ερθω! 😛

Κι εγω εχω παρει καποιους σκανδαλης και τους χρησιμοποιησσ προσφατα. Καμια σχεση σε δυναμη με τους κλασσικους, αλλα ισως ετσι ειναι γενικα οι σκανδαλης.
Παντως τη δουλεια τους την εκαναν.

Κυριάκο να την πάρεις άμα δεν έχεις και δεν θες επενδύσεις σε σπαθοσεγα και απλά θες να κάνεις την δουλειά σου αν και όποτε χρειαστει....

Σε παρόμοια κατάσταση είμαι και εγώ....να δώσω 29 για την σεγα και ότι βγει η να δώσω το 90αρη στην Stanley...;..τρελή χρήση δεν θα κάνω αλλά είναι θέλω να είναι της προκοπής...και να μου κάνει στα δύσκολα όταν την χρειαστώ.. .για αυτό και ειμαι λιγο μαγκομενος για την αγορά της από τα lidl..ενδεχομενος να είσαι σε παρόμοια κατάσταση και καταλαβαίνω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την καλοκοιταω και εγω την σπαθοσεγα...

Έχω την παλιά σπαθόσεγα εδώ και 2 χρόνια σχεδόν στο κουτί για το service. Κουρεμένο γρανάζι.
Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τη φτιάξω, ούτως ή άλλως δεν ήμουν κι ερωτευμένος μαζί της... Πολύ θόρυβο, πολύ κραδασμό και για τη χρήση που της έκανα θεωρώ οτι χάλασε αρκετά γρήγορα.

Επ'ευκαιρία να πώ και εγώ ο,τι αρκετά από τα εργαλεία του Ελληνικού Lidl είναι πιο φτηνά από του Ιταλικού.Αυτό επειδή είχαμε μια κουβέντα πιο παλιά.
Σε αρκετά επίσης είναι ίδιες οι τιμές...
Opera ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ_2019-05-17_160856_www.lidl-flyer.com.jpgOpera ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ_2019-05-17_160808_www.lidl-flyer.com.jpg

δεν ξέρω για τη σπαθοσέγα ρεύματος άλλα την μπαταρίας που έχω της έχω πιεί το αίμα εδώ και τέσσερα χρόνια, κυρίως σε κλαδέματα, και συνεχίζει ακάθεκτη :a0210:

TwESc5d.png

• Like
Reactions: KOSSTV
παιδες καλημερα..Πηγα σημερα πρωι πρωι στο lidl του πυργου και πηρα αυτο
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=27317
Μολις εφτασα σπιτι το δοκιμασα και ειδα οτι εχει πολυ εκκεντρο γυρισμα..
Μηπως κανενα παλικαρι απο εδω μεσα πηρε το ιδιο να μας πει τη γνωμη του

Σε εμενα και το 12βολτο SDS bosch και το 18βολτο SDS Ryobi εχουν εκκεντρο γυρισμα.
Κανενα απο τα SDS δραπανα που εχω πιασει στα χερια μου, ειτε ρευματος ειτε μπαταριας δεν ειχαν τελεια περιστροφη οπως καποια με νορμαλ τσοκ. Την δουλεια τους ομως την εκαναν.

Ναι Μιχαλη οντως την κανουν τη δουλεια τους..Το διαπιστωσα απο πρωτο χερι καθως μολις τοποθετησα ενα κουρτινοξυλο.Δεν ειχα ξαναδουλεψει με τετοιου ειδους εργαλειο και δεν ηξερα.Φαινεται πολυ καλο και εχει αρκετη δυναμη.Η τιμη παντως ειναι τρομερη και νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη για αγορα

Πέρασα και εγώ από lidl σήμερα....Πολύ μεγάλη η ποικιλία σήμερα...Όμως υπήρξε συγκράτηση....

https://ibb.co/9pk2cxy

Πήρα τελικός την σεγα ρευματος απο γιατί οι δουλειές που έχω να κάνω είναι αφετέρου ερασιτεχνικές και από την άλλη θα έχω δώσει 30 ευρώ....ας ελπίσουμε ότι θα με καλύψει σε ότι κάνω...Μέσα στο Σ/Κ θα κάνω δοκιμές και βλεπουμε( έχω εξοπλιστεί με λαμες dewalt και πήρα τίποτα από όσα είχε εκει)
Πήρα τους μεγάλους σφηκτηρες και τον εύπεπτο σωληνάκι βιδώματος

Όσο αφορά τους υπόλοιπους σφηκτηρες οι μικροί μου φάνηκαν πολύ λίγοι και εμφανισιακά,κατασκευαστικα και εργονομικα και δεν τους προτίμησα...

Στα σετ εξαρτημάτων τα ποτηροτρυπανα ήταν πολύ μικρών διαστάσεων και μάλλον θα κινηθώ αλλού.....

Από τα εργαλεια μπαταρίας θαρρώ πως η πλάνη ήταν αυτό που μου άρεσε αλλά δεν μπήκα στον πειρασμό...

Σε κάθε περίπτωση σήμερα πραγματικά ήταν μια φορτωμένη σε εργαλεία μέρα με πολλά είδη και για πολλές επιλογές....Μακάρι να ξαναβάλει έτσι.

Πέρασα και εγώ από lidl σήμερα....Πολύ μεγάλη η ποικιλία σήμερα...Όμως υπήρξε συγκράτηση....

https://ibb.co/9pk2cxy

Πήρα τελικός την σεγα ρευματος απο γιατί οι δουλειές που έχω να κάνω είναι αφετέρου ερασιτεχνικές και από την άλλη θα έχω δώσει 30 ευρώ....ας ελπίσουμε ότι θα με καλύψει σε ότι κάνω...Μέσα στο Σ/Κ θα κάνω δοκιμές και βλεπουμε( έχω εξοπλιστεί με λαμες dewalt και πήρα τίποτα από όσα είχε εκει)
Πήρα τους μεγάλους σφηκτηρες και τον εύπεπτο σωληνάκι βιδώματος

Όσο αφορά τους υπόλοιπους σφηκτηρες οι μικροί μου φάνηκαν πολύ λίγοι και εμφανισιακά,κατασκευαστικα και εργονομικα και δεν τους προτίμησα...

Στα σετ εξαρτημάτων τα ποτηροτρυπανα ήταν πολύ μικρών διαστάσεων και μάλλον θα κινηθώ αλλού.....

Από τα εργαλεια μπαταρίας θαρρώ πως η πλάνη ήταν αυτό που μου άρεσε αλλά δεν μπήκα στον πειρασμό...

Σε κάθε περίπτωση σήμερα πραγματικά ήταν μια φορτωμένη σε εργαλεία μέρα με πολλά είδη και για πολλές επιλογές....Μακάρι να ξαναβάλει έτσι.

Παντως, τις προαλλες δοκιμασα τους μικρους και μεσαιους σφικτηρες σκανδαλης (αυτους που ειχε σημερα σετ). Για να κρατησεις κολλημενα 2 κομματια ξυλο ειναι οκ. Αν υπαρχουν "πλαγιες" δυναμεις...δεν θα κρατησουν, ειδικα οι πολυ μικροι (οι οποιοι, παντως, ειναι βολικοι λογω μεγεθους).
Βεβαια, δεν εχω εμπειρια απο αλλους σκανδαλης, αλλα σαν τους κανονικους αυτοι της parkside δεν ειναι.
Χωρις αυτο να σημαινει, για εμενα τουλαχιστον, οτι δεν αξιζουν. Οποτε, σημερα πηρα και τους μεγαλους :)

Πέρασα και εγώ από lidl σήμερα....Πολύ μεγάλη η ποικιλία σήμερα...Όμως υπήρξε συγκράτηση......

Για σου Κώστα εγκρατή. φαντάζομαι να μην είχες και συγκράτηση.. :flipout::flipout:
Καλορίζικα όλα και καλές δουλειές σου εύχομαι.

Παντως, τις προαλλες δοκιμασα τους μικρους και μεσαιους σφικτηρες σκανδαλης (αυτους που ειχε σημερα σετ). Για να κρατησεις κολλημενα 2 κομματια ξυλο ειναι οκ. Αν υπαρχουν "πλαγιες" δυναμεις...δεν θα κρατησουν, ειδικα οι πολυ μικροι (οι οποιοι, παντως, ειναι βολικοι λογω μεγεθους).
Βεβαια, δεν εχω εμπειρια απο αλλους σκανδαλης, αλλα σαν τους κανονικους αυτοι της parkside δεν ειναι.
Χωρις αυτο να σημαινει, για εμενα τουλαχιστον, οτι δεν αξιζουν. Οποτε, σημερα πηρα και τους μεγαλους :)

Για τους πολυ μικρους δεν το συζυταω καν...εαν θες να σφιξεις 2 η 3 16αρες μελαμινες δεν νομιζω οτι μπορει να κανουν....ισως ειναι για πιο απλες και μικρες καταστασεις..Το μεσαιο μεγεθος ηταν ικανοποιητικο...ισως επρεπε να τους παρω και και ας μεινουν στην ακρη οι μικροι...
Καλοδούλευτα κύριοι τα νέα σας αποκτήματα.

Να σαι καλα συνονωματε..!!!
Για σου Κώστα εγκρατή. φαντάζομαι να μην είχες και συγκράτηση.. :flipout::flipout:
Καλορίζικα όλα και καλές δουλειές σου εύχομαι.

Οπως το λεω Γιωργο....γιατι σκεφτομουν και την πλανη,τους μικρους σφικτηρες ,τα ποτηροτρυπανα και το σετ γωνιακου ανταπτορα βιδωματος στην αρχη και θα ξεφευγα οντως πανω απο 100 ευρω...!!!
Στην ουσια η συγκρατηση εχει να κανει με το τι πραγματικα χρειαζομαι.....

Ναι ειχε πολυ πραμα σημερα το Lidl, καλοριζικα Kωστη.

Εγω πηρα μονο λαμες για σεγα και λαμες για σπαθοσεγα επειδη αναγραφουν Made in Switzerland και κυριως για να τις συγκρινω με λαμες Bosch και Μιlwaukee.

Νομιζω ομως και μονο απο το πως φαινονται, οι πιθανοτητες να ειναι κοντα στην ποιοτητα των επωνυμων ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες..