Καλημέρα σε όλους! Τη βοήθειά σας, ρε παιδιά. Δεν έχω εμπειρία από αυτά και έχω κάποιες απορίες:
1. Θέλω να κάνω μια επένδυση σε δραπανοκατσάβιδο και το Lidl αυτή τη βδομάδα βγάζει
αυτό. Διάβασα πως είναι φοβερό εργαλείο. Πολύ δυνατό, αποδοτικό και αξιόπιστο. Ο κουμπάρος μου, όμως, λέει πως δεν φαίνεται να έχει λειτουργία κρούσης που βοηθά στο τρύπημα τοίχων, και πως αυτός δεν είναι σίγουρος αν θα το έπαιρνε. Να ξεκαθαρίσω πως βασική μου -σχεδόν αποκλειστική- χρήση θα είναι το κατσαβίδι. Δε θέλω, όμως, όταν έρθει η στιγμή που θα τρυπήσω έναν τοίχο, να την πατήσω και να ψάχνομαι. Ανοίγει τρύπα -σχετικά εύκολα- χωρίς κρούση; Θα το προτείνατε και για τις δύο χρήσεις, ή να περιμένω μήπως το lidl βγάλει κάτι πιο κατάλληλο;
2. Μαζί με αυτό, το Lidl θα πουλά και
3 σετ bits. Μου φαίνονται, όμως, λίγο μεγαλούτσικα (μύτες + καρυδάκια). Για να στήσω π.χ. μια ραφιέρα, ένα κρεβάτι ικέα ή ένα κρεβατάκι μωρού στα οποία υπάρχουν και μικρές βίδες, θα έχω ποικιλία από μικρές μυτούλες; Αν όχι, μπορείτε να μου προτείνετε ένα πιο κατάλληλο φθηνό σετάκι, κάποιας άλλης εταιρίας, που να είναι συμβατό με το δραπανοκατσάβιδο του lidl; Στο κομμάτι "άλεν" θα είμαι καλυμμένος;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για τον φόρτο των ερωτήσεων.