Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειδικά δίσκο λείανσης που βρίσκεις; Τα άλλα τα βλέπω στο κέντρο βίδας.
 
Ευχαριστω Παναγιωτη αλλα η αποκλιση ειναι μεγαλη για μια ουσιαστικη συγκριση :))

Aγγελε τα αναλωσιμα τα παραγγελω απο αμαζον γερμανιας που εχει κατα καιρους τα δισκακια στις μισες σχεδον τιμες απο την Ελλαδα με εξαιρεση τα δισκακια μεταλλου οπου η διαφορα ειναι μικροτερη.
Υπαρχουν και στην Αθηνα -με εξαιρεση το δισκακι λειανσης. https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=2129
 
Καλορίζικο Άγγελε το τροχακι.....άξιζε από ότι κατάλαβα...Έχω αλλά τώρα και δεν έκανα κίνηση...
Το συγκεκριμενο θεωρώ ότι θα είναι επιπροσθετα χρήσιμο σε μη προσβασιμα σημεία όπου δεν μπορεί να βάλεις κανονικό τροχό ...Είναι ένας σημαντικός λόγος για αγορά...
 
Με βλέπω να περνάω κι εγώ το απόγευμα να τσιμπήσω ένα... Το πρώτο 12βολτο Parkside που θα αποκτήσω.
 
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

857 gr έδειξε η ηλεκτρονική

To τροχακι της Βosch ζυγιζει 719 gr.
Aρα το Parkside ειναι ~19% βαρυτερο (η αν θελετε, το Bosch ειναι ~16% ελαφρυτερο), οχι οτι σημαινει τιποτα ιδιαιτερο αυτη η διαφορα.
 
Το ότι το Bosch είναι ~343% ακριβότερο (ή αν θέλετε, το Parkside είναι ~71% φθηνότερο) όμως, σημαίνει. :drummer:
 
Χαχαχαχαχα Νίκο σωστός!!!το πηρα και εγω γιατι εχω και αλλα 12ν.λιγο περίεργο ς ο διακοπτης θα έλεγα ως προς την χρήση!,θετικό ομως οτι κλειδώνει ο διακόπτης αν θες και ειναι σε συνεχή λειτουργία.
 
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συγκριτικό δεν μπορώ να σου κάνω δυστυχώς γιατί δεν έχω άλλον.

Για 3ρια 4ρια πριτσίνια (που φτιάχνω το προστατευτικό του χορτοκοπτικού με λαμαρίνα) είναι μια χαρά.
Σε 6ρια (ή 7ρια) που δοκίμασα στην γκαραζόπορτα ζορίστηκε αρκετά και δεν τα έκοψε τελικά.

ωραιος. ευχαριστω!

αρχιζω να υποθετω οτι η μεγαλη διαφορα τιμης εμταξυ των φθηνων και των ακριβοτερων (πανω απο τα 20) ειναι στο πτριτσινωμα των μεγαλων
 
Ένα χερούλι σαν μπαούλου που είχε η γκαραζόπορτα με μεγάλα πριτσίνια ζορίστηκε και δεν τα έκοψε πάντως του Lidl.
Έτυχε πέρασε ο αλουμινάς να μου φέρει ένα λάστιχο για την γκαραζόπορτα από κάτω και με ένα δικό του πριτσιναδόρο παλιό έφυγαν αέρας.

Σε ίδια μεγάλα δοκίμασα αυτό με ένα δράπανο Bosch 14V και δεν έκανε δουλειά. Με το Parkside 20V ζορίστηκε ελάχιστα και τα κατάφερε :P
 
Σήμερα δοκίμασα το dremel-οειδές Parkside με τα αναλώσημα που είχε η κασετίνα, και μετά με αναλώσημα original Dremel, σε μια λεπτοδουλειά που έκανα.
Οι εντυπώσεις που απεκόμισα είναι οι εξής.
1) την δουλειά του την κάνει με λίγη προσπάθεια μια χαρά. η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν έχω δουλέψει παρόμοιο εργαλείο για να συγκρίνω.
Για τα λεφτά του είναι μια τίμια αγορά.
2) Τα δικά του αναλώσιμα όμως είναι για γέλια και εν δυνάμει επικίνδυνα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως μιλάω για τους δίσκους κοπής. ΜΑΚΡΙΑ, σαν τσιγαρόχαρτο είναι και αν δεν έχεις σταθερό χέρι διαλύεται σε κομματάκια. μισό χιλιοστό να σου ξεφύγει ή να κάνει πως μαγκώνει έσπασε. γυαλιά όπως και δήποτε. Τα υπόλοιπα αναλώσιμα, κάτι δίσκοι γυαλίσματος, τροχίσματος είναι μια χαρά.
3) θόρυβος !! λες και είναι drone για να μην πω σαν ψεκαστικό αεροπλάνο πάνω απ τις 3500-4000 στροφές.
επίσης μου ζεσταινόταν αλλά τα έβγαλε πέρα. ελπίζω να αντέξει...
 
Agrotiss, χωρις να διαφωνω μαζι σου σχεδον σε τιποτε, ουσιαστικα, να σου πω οτι εγω του εχω ψιλο-πιει το αιμα και αντεχει μια χαρα (μετα απο 1μιση χρονο περιπου). Για 20 θεωρω οτι ειναι πολυ τιμιο.
Τα λεπτα δισκακια μου εσπαγαν ενιοτε κι εμενα, μεχρι που αρχισα να προσεχω πιο πολυ με αυτα και δεν εχω σπασει αλλο. Για πιο χοντρες/δυσκολες κοπες βαζω τα αλλα, τα πιο χοντρα (που μοιαζουν σαν του γωνιακου τροχου σε υφη, αντι σαν γυαλοχαρτα που ειναι τα μικρα), που δεν σπανε ακομα και με ζορι.

Με την ευκαιρια, ευχαριστω οποιον ενημερωσε οτι οι μαγνητικες ραγες μπορουν να κοπουν. Εκοψα μια απο 50 σε 36cm, εκανα νεα τρυπα και "κουμπωσε" τελεια στην πορτα ντουλαπας :)
 
Mε προσεκτικη στο ζορισμα και εντελως καθετη κοπη, τα δισκακια πολυ δυσκολα θα σπασουν ακομα και τα κινεζικα. Βεβαια αυτο το 'εντελως καθετα' σπανια πετυχαινει, οποτε καλο ειναι το δισκακι να ειναι 'καλο' για να συγχωρει..
Eχω παρατηρησει οτι τα δισκακια κοπης μεταλλου EZclick εχουν πιο μεγαλες ανοχες στις αστοχιες του χρηστη επειδη δεν ειναι εντελως ακαμπτα και βιδωμενα πανω στο bit oπως τα απλα.

Aγγελε, αυτος που σε ενημερωσε για την κοπη των μαγνητων ειναι ο Νικος ο osatosa.
 
Αγρότη πάντως και το αυθεντικό Dremel ζεσταίνεται [όχι υπερβολικά] και κάνει αρκετό θόρυβο. Για το πρώτο κομμάτι φταίει ότι όπως το πιάνουμε με το χέρι συχνά καλύπτουμε τις οπές εξαερισμού...
Για τα αναλώσιμα Parkside δεν έχω άποψη, αλλά μου έχουν σπάσει ουκ ολίγοι γνήσιοι δίσκοι κοπής dremel σε λοξές κοπές όπου υπήρχε κίνδυνος "δαγκώματος".
Αυτά για τους απλούς δίσκους κοπής μετάλου.
Ο δίσκοι διαμαντιού είναι άπαιχτοι.
 
Καλημέρα σε όλους.
Έχω το σβουρακι που κυκλοφόρησε πέρσι και είμαι όντως πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Δεν ξέρω αν τα καινούργια δισκάκια είναι διαφορετική ποιότητα αλλά τα περσινά δεν έλεγαν και πολλά. Ειδικά η φθορά είναι πολύ γρήγορη (Ίσως να φταίω και εγω).
Το κακό είναι ότι η νέα σειρά χ12 ν δεν συνεργάζεται με τις μπαταρίες της περσινής.
Πήρα την πλάνη και είδα ότι οι εγκοπες έχουν αλλάξει. Κρίμα μεν αλλά δεν θα πάω να πάρω το καινούργιο μοντέλο, μέχρι τουλάχιστον να ξεστελειωσει το παλιό.
 
Για το λάστιχο κήπου, που βγάζει την επόμενη Πέμπτη, έχουμε καμιά άποψη;
 
Εγώ γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τα λάστιχα του Lidl, ίσως το μοναδικό προϊόν το οποίο με έχει απογοητεύσει.

Πήρα 4-5 ,όλα άνοιξαν σε λίγους μήνες.

Φέτος πήρα από το Πρακτικερ ένα gardena με 16 / 15 μέτρα.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk