Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που μου έχει πει εξαγωγέας αγροτικών προιόντων. Μου είχε πει ότι οι κεντρικές αποθήκες, κέντρο ελέγχου και διανομή των προιοντων είναι στην Ιταλία. Και συγκεκριμένα μου είχε πεί ότι τα αγροτικά προιόντα που είναι ελληνικά τα στέλνουν Ιταλία, κάνουν τον έλεγχο και μετα τα προωθούν Ελλάδα.
Με μια παρακολουθήση γενικοτερα εδω και κανα 2μηνο του τι παιζει αυτό καταλαβαίνει κανείς....Στο ιταλικο συνηθως οτι φερνει το φερνει σε εμας μια εβδομάδα μετα.
Στις τιμές που αγοράζουν πάντως τπτ δεν είναι ασύμφορο για αυτούς.
Eιναι αρκετα ακριβοτερη απο την παρομοια του Leroy αλλα φαινεται αρκετα καλυτερη, ειναι και λιγο πιο μεγαλη.
Είναι καθαρά θέμα αισθητικής φίλε μου και τπτ άλλο.Φυσικα υπάρχει το οικονομικό, όπου η διαφορά θα είναι τεράστια, όπως και η ευκολία στην κατασκευή,αλλά η τελική απόφαση νομίζω οτι αφορά κυρίως το αν καλύπτει το γούστο σου.Σε αποκλειστικό χώρο home cinema αν αγόραζα 2 τέτοιες για να βάλω τα βινύλια και τα laserdiscs θα ήταν καλή ιδέα, αντί να παιδεύομαι να φτιάξω με κοντραπλακέ κάτι σαν επιπλοντουλάπα; Καταλαβαίνω το θέμα με τη σκόνη αλλά θα βγεί πολύ φθηνότερα. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν στέκεται σαν ιδέα. Το βάθος στα 30 εκατοστά είναι ελάχιστα πιο ρηχό από ότι θα ήθελα αλλά και πάλι κάνει. Οι δίσκοι μου όλοι είναι μέσα σε προστατευτικές διάφανες θήκες πλαστικού.
Σε αποκλειστικό χώρο home cinema αν αγόραζα 2 τέτοιες για να βάλω τα βινύλια και τα laserdiscs θα ήταν καλή ιδέα, αντί να παιδεύομαι να φτιάξω με κοντραπλακέ κάτι σαν επιπλοντουλάπα; Καταλαβαίνω το θέμα με τη σκόνη αλλά θα βγεί πολύ φθηνότερα. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν στέκεται σαν ιδέα. Το βάθος στα 30 εκατοστά είναι ελάχιστα πιο ρηχό από ότι θα ήθελα αλλά και πάλι κάνει. Οι δίσκοι μου όλοι είναι μέσα σε προστατευτικές διάφανες θήκες πλαστικού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.