Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά δηλαδή προηγείται 2 εβδομάδες το ιταλικό Lidl από το δικό μας ή κάποιο άλλο κατάστημα; Ξέρει κάποιος;

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που μου έχει πει εξαγωγέας αγροτικών προιόντων. Μου είχε πει ότι οι κεντρικές αποθήκες, κέντρο ελέγχου και διανομή των προιοντων είναι στην Ιταλία. Και συγκεκριμένα μου είχε πεί ότι τα αγροτικά προιόντα που είναι ελληνικά τα στέλνουν Ιταλία, κάνουν τον έλεγχο και μετα τα προωθούν Ελλάδα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που μου έχει πει εξαγωγέας αγροτικών προιόντων. Μου είχε πει ότι οι κεντρικές αποθήκες, κέντρο ελέγχου και διανομή των προιοντων είναι στην Ιταλία. Και συγκεκριμένα μου είχε πεί ότι τα αγροτικά προιόντα που είναι ελληνικά τα στέλνουν Ιταλία, κάνουν τον έλεγχο και μετα τα προωθούν Ελλάδα.

οταν γραφεις αγροτικα προιοντα εννοεις ντοματες, πατατες, μαρουλια κλπ. ????

Για σταφύλια μιλούσαμε. Και συγκεκριμένα τον ρώτησα για την ποιότητα κάποιων ποικιλιών που δεν επέτρεπε η εμφάνισή τους να είναι τέτοια λόγω του ότι ήταν στην Ελλάδα και το προιον ήταν Ελληνικό, οπότε η ταλαιπωρία του θα ήταν μηδέν.

Μου φαινεται απιθανο τετοιες ποσοτητες να εξαγονται για ελεγχο στην Ιταλια και να επανεισαγονται. Ισως να εννοουν δειγματοληπτικο ελεγχο οπου τα προιοντα φυσικα δεν επιστρεφονται.
Αλλιως τα μεταφορικα μπρος πισω και μετα αποθηκευση και διανομη στον Ελληνικο χωρο καθιστουν το προιον παντελως ασυμφορο.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Και σε συνέχεια της κουβέντας μας του είπα σιγά τους ελέγχους κλπ όλο αποσύρουν προιόντα τα lidl. Και μου λέει για αυτό τα αποσύρουν γιατί κάνον ελέγχους και τα πάνε όλα βόρεια Ιταλία και μετά τα προωθούν. Το συνδύασα με αυτά που λέτε για ότι βγαίνει Ιταλία μετά έρχετε εδώ, και το ξανάφερα στο μυαλό μου. Στις τιμές που αγοράζουν πάντως τπτ δεν είναι ασύμφορο για αυτούς.

Μεσώ των εδώ λιντλ γίνονται οι εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων για τα καταστήματά τους σε άλλες χώρες. Το πιθανότερο είναι η πρώτη στάση και συγκέντρωση για περαιτέρω διανομή να είναι στην Ιταλία.
Να πηγαίνουν και να έρχονται μου φαίνεται εντελώς άκυρο.

Στο ιταλικο συνηθως οτι φερνει το φερνει σε εμας μια εβδομάδα μετα.
Με μια παρακολουθήση γενικοτερα εδω και κανα 2μηνο του τι παιζει αυτό καταλαβαίνει κανείς....
Οταν πήρα τον γωνιακό τροχό εποιτα από μια εβδομάδα υπήρχε εδώ...

Το να πάνε Ιταλία για έλεγχο και να ξανάρχονται είναι ασύμφορο οικονομικά...το να έρχονται από Ιταλία ελεγμένα πιο πιθανό...

Τα logistics του Lidl σε Θεσσαλονικη και Αττικη ειναι τα μεγαλυτερα στην Ελλάδα, αλλά και με μεγαλη διαφορα απο το 2ο σουπερ μαρκετ. Δεν στεκει η θεωρεια οτι στελνονται τα αγροτικα προιοντα (ουτε δειγματα) στην Ιταλια και επανεισαγονται, οχι μονο για το κοστος μεταφορας αλλά και για λογους διαχειρισης φρεσκου προιοντος. Ο ποιοτικος ελεγχος πραγματοποιειται με την παραδοση στα κατα τοπους logistics.

Πάντως το Lidl Ιταλίας αυτή την εβδομάδα έχει το dremelοειδές το οποίο στην Ελλάδα είχε έρθει νωρίτερα φέτος.
Κάποια τα φέρνει ναι σίγουρα αλλά όχι όλα.

Όπως και το είχα ξαναγράψει ότι δεν είναι σε όλα τα εργαλεία φτηνότερο το Lidl εξωτερικού.

Eιναι αρκετα ακριβοτερη απο την παρομοια του Leroy αλλα φαινεται αρκετα καλυτερη, ειναι και λιγο πιο μεγαλη.
Εδω του Leroy, 50 κιλα/ραφι https://www.leroymerlin.gr/gr/apoth...talliki-me-4-rafia-u145xv30xm725-cm-62272700/
Eδω η λιγο μικροτερη σε μεγεθος του ΙΚΕΑ, καλυτερη ποιοτητα απο του Leroy αλλα με 25κιλα ανα ραφι.https://www.ikea.gr/proioda/kipos-e...eres-exoterikou-horou/hyllis-rafiera/00278578

H μεγγενη του λιντλ ειναι πολυ καλη. Σε συμφερουσα τιμη ειναι και τα διχαλα/καρφια για το καρφωτικο.

Κι ότι περίμενα το θερμοπιστολο γιατί το προηγούμενο απεβίωσε τον χειμώνα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eιναι αρκετα ακριβοτερη απο την παρομοια του Leroy αλλα φαινεται αρκετα καλυτερη, ειναι και λιγο πιο μεγαλη.

Σε αποκλειστικό χώρο home cinema αν αγόραζα 2 τέτοιες για να βάλω τα βινύλια και τα laserdiscs θα ήταν καλή ιδέα, αντί να παιδεύομαι να φτιάξω με κοντραπλακέ κάτι σαν επιπλοντουλάπα; Καταλαβαίνω το θέμα με τη σκόνη αλλά θα βγεί πολύ φθηνότερα. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν στέκεται σαν ιδέα. Το βάθος στα 30 εκατοστά είναι ελάχιστα πιο ρηχό από ότι θα ήθελα αλλά και πάλι κάνει. Οι δίσκοι μου όλοι είναι μέσα σε προστατευτικές διάφανες θήκες πλαστικού.

Σε αποκλειστικό χώρο home cinema αν αγόραζα 2 τέτοιες για να βάλω τα βινύλια και τα laserdiscs θα ήταν καλή ιδέα, αντί να παιδεύομαι να φτιάξω με κοντραπλακέ κάτι σαν επιπλοντουλάπα; Καταλαβαίνω το θέμα με τη σκόνη αλλά θα βγεί πολύ φθηνότερα. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν στέκεται σαν ιδέα. Το βάθος στα 30 εκατοστά είναι ελάχιστα πιο ρηχό από ότι θα ήθελα αλλά και πάλι κάνει. Οι δίσκοι μου όλοι είναι μέσα σε προστατευτικές διάφανες θήκες πλαστικού.
Είναι καθαρά θέμα αισθητικής φίλε μου και τπτ άλλο.Φυσικα υπάρχει το οικονομικό, όπου η διαφορά θα είναι τεράστια, όπως και η ευκολία στην κατασκευή,αλλά η τελική απόφαση νομίζω οτι αφορά κυρίως το αν καλύπτει το γούστο σου.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Και βάρους. Σε ότι ράφι να τα βάλεις θα κάνουν κοιλιά τα άτιμα. Εκτός αν είναι αρκετά χοντρό. Σε 75 εκατοστά πρέπει να χωρούν 120-150 δίσκοι. Επί 300 γραμμάρια μας κάνουν περίπου 40 κιλά το ράφι. Μπορεί να αντέχει θεωρητικά, στην πράξη όμως; Τα ναύλον που έχεις ελπίζω να μην είναι pvc.

Πως θα βγει πολυ φτηνοτερα? Αν υπολογισεις τις διαστασεις για δυο αντιστοιχες του Λεροϋ/λιντλ με 35μμ πλατος ραφιου θελεις περιπου 4τμ κοντρα πλακε, πιο ακριβο απο τις ραφιερες.
Χωρια τις μπογιες και τα βερνικια. Ο κοπος, χρονος και τα πιθανα λαθη στην κατασκευη δεν υπολογιζονται γιατι ειναι μεσα στο προγραμμα για καθε κατασκευη.