Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τα λάστιχα του Lidl, ίσως το μοναδικό προϊόν το οποίο με έχει απογοητεύσει.

Πήρα 4-5 ,όλα άνοιξαν σε λίγους μήνες.

Φέτος πήρα από το Πρακτικερ ένα gardena με 16 / 15 μέτρα.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Έχω σημειώσει (από παλιά ποστ) για τα κίτρινα-μαύρα λάστιχα spring και βλέπω τα 25 μέτρα να έρχονται στα 15,50 για 1/2" και στα 19 για 5/8". Για 'κει με βλέπω - χρειάζομαι και αρκετά μέτρα οπότε μετράνε και οι μικρές διαφορές στην τιμή...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα λεπτα δισκακια μου εσπαγαν ενιοτε κι εμενα, μεχρι που αρχισα να προσεχω πιο πολυ με αυτα και δεν εχω σπασει αλλο. Για πιο χοντρες/δυσκολες κοπες βαζω τα αλλα, τα πιο χοντρα (που μοιαζουν σαν του γωνιακου τροχου σε υφη, αντι σαν γυαλοχαρτα που ειναι τα μικρα), που δεν σπανε ακομα και με ζορι.

δεν εξρω για πια πιο χονδρα μιλας αλλα εγω εχω μια παρομοια εμπειρια με το σετακι απο δισκακια σε δυο μεγεθη της parkside.
ειναι λιγο πιο χονδρα και σε σχετικα χαμηλες στροφες εχουν αποροφησει και τυος κραδασμους της κεφαλης και καποια γωνια που τους εδινα

δεν εξρω για πια πιο χονδρα μιλας αλλα εγω εχω μια παρομοια εμπειρια με το σετακι απο δισκακια σε δυο μεγεθη της parkside.
ειναι λιγο πιο χονδρα και σε σχετικα χαμηλες στροφες εχουν αποροφησει και τυος κραδασμους της κεφαλης και καποια γωνια που τους εδινα

Γενικα, εχω 2 διαφορετικα ειδη "τροχακια" κοπης μεταλλου για dremelοειδη (αρκετα αγορασμενα απο e-bay).
Τα πρωτα ειναι πολυ λεπτα, καφε συνηθως, και με υφη λεπτου γυαλοχαρτου. Αυτα σπανε πανευκολα (εμενα ειδικα στο βαλε-βγαλε), φθειρονται και πιο ευκολα στο κοψιμο, αλλα εχουν το πλεονεκτημα οτι κανουν πιο λεπτη κοπη.
Τα αλλα ειναι αισθητα πιο χοντρα, μαυρα συνηθως και με υφη παρομοια με τους τροχους των γωνιακων (και με καθετες, αναγλυφες "ριγες"-ινες στα πλαινα). Αυτα σπανε πολυ πιο δυσκολα, αλλα κανουν πιο χοντρη κοπη.
Αν καποιος εχει τη δυνατοτητα, ας βαλει φωτογραφιες.
Υ.Γ. Υπαρχουν και καποια αλλα, μεταλλικα με επιστρωση "διαμαντε", αλλα αυτα ειναι, νομιζω, κυριως για πλαστικο και τετοια υλικα.

Edit:
Τα πανω ειναι τα δευτερα και τα απο κατω ειναι τα πρωτα.
Τα κατω κατω ειναι για ξυλο.

https://m.banggood.com/39pcs-Resin-...Disc-Set-for-Dremel-Rotary-Tool-p-934221.html

καταλαβα....
χρωσταω φωτο απο την συσκευασια των δικων μου (που ειναι καφε αλλα πιο χρονδρα απο τα αυθεντικα της dremel)

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά δηλαδή προηγείται 2 εβδομάδες το ιταλικό Lidl από το δικό μας; Ξέρει κάποιος;

Έχω εδώ και καιρό την σέγα μπαταρίας parkside και ομολογώ ότι την χρησιμοποιω αρκετά συχνά. Προχθές όμως έφυγε αυτό το εξάρτημα που έχει για να συγκρατει την λάμα και τα βρήκα χύμα στη θήκη. Αυτό ξέρετε αν μπορω να το ζητήσω κάπως σε κατάστημα να μην μπλεξω με το service;
25e80e12054fb5456298e0a3e4afc5af.jpg
88506622a052d6dbac8c099434a91f90.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την ασφάλεια του πείρου θες, για να μην φεύγει.
Λογικά θα βολευτείς με μια ασφάλεια ωμέγα
Πήγαινε με το πείρο σε ένα κατάστημα με εργαλεία να σου βρουν κάποια που θα ταιριάζει στην εγκοπή του.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την ασφάλεια του πείρου θες, για να μην φεύγει.
Λογικά θα βολευτείς με μια ασφάλεια ωμέγα
Πήγαινε με το πείρο σε ένα κατάστημα με εργαλεία να σου βρουν κάποια που θα ταιριάζει στην εγκοπή του.
Σε ευχαριστώ! Έχω κακή εμπειρία με το service... Ευτυχώς που μπορώ να το βρω και αλλού!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν με ειχα για τοσο δυνατο
Σημερα δουλεψα ενα σωρο επικινδυνα μηχανηματα (περισσοτερα οταν τελειωσει το...project) και εχασα μισο νυχι απο...σφικτηρα.
Εβαλα λιγο περισσοτερη δυναμη και η σκανδαλη εσπασε.
Κριμα και ηταν και απο τους μεγαλους που ειχε βγαλει τελευταια...
355928283ce902244ca27ed21f839119.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τωρα ομως γνωριζεις τα ορια του πτωχου και αδυναμου πλην τιμου σφιγκτηρα του Λιντλ. Kαθε εμποδιο σε καλο!

Αν θες σφιγκτηρακι να κανεις τη δουλεια σου, περνα αυριο να σου δωσω ενα το ιδιο :)

Γενικα τα σκανδαλης δεν με.ικανοποιουν, δεν σφιγκουν αρκετα (για αυτο τον πιεσα κι αυτον). Δεν ξερω αν οι ακριβοτερες μαρκες σφιγγουν πιο πολυ.
Ευχαριστω, αλλα δεν θα χρειαστω αλλους. Εχω και κανονικους, φτηνιαρικους που κανουν μια χαρα δουλεια (με την εξαιρεση οτι αφηνουν σημαδια στο ξυλο, κατι πρεπει να τους βαλω εκει).

Καλυτερο σφιξιμο παρεχουν προφανως οι σφιγκτηρες μαραγκου/ξυλουργου (F clamps). Αλλη ομως δουλεια κανει το ενα ειδος και αλλη το αλλο.

Οι σφιγκτηρες σκανδαλης Parkside ειναι παρα πολυ βολικοι, φτηνοι και χρησιμοι αλλα ειναι μαλλον για συγκρατηση περισσοτερο παρα για συσφιξη. Καποιοι επωνυμοι παρεχουν πολυ ικανοποιητικη συσφιξη, οπως οι Irwin που ειναι οι καλυτεροι κατα τη γνωμη μου.
Ειναι γεγονος οτι οι πιο επωνυμες/ακριβοτερες μαρκες σφιγγουν απο καλυτερα εως πολυ καλυτερα (wolfcraft, stanley, irwin).

Παντως στο συγκεκριμενο ειδος σφιγκτηρων βρισκω τους parkside ικανοποιητικους και VFM. Νομιζω οτι δεν εχω καποιον επωνυμο σκανδαλης εκτος απο κατι μικρους της Dremel που ειναι αστερια. Eαν θα αγοραζα καποιον επωνυμο σκανδαλης, θα ηταν σιγουρα Irwin.

Έτσι όπως τα λέει ο Μιχάλης είναι αφού σε 2 περιπτώσεις έως τώρα σε συγκρατηση(κόλλημα ενός φωτιστικου και ενωση 2 κομματιών ξυλου)μια χαρά συμπεριφέρθηκαν....
Δεν δοκιμάσει κάτι περισσότερο...
Όμως απο την πολυ μικρη μου εως τωρα εμπειρια την ώρα που πας να σφίξεις πάρα πολύ αισθάνεσαι ένα πρώτο κλωτσιμα.. Αυτό λοιπον είναι το πρώτο καμπανάκι ότι μπορεί να σπασει οπότε και σταματάς..

Δεν με ειχα για τοσο δυνατο
Σημερα δουλεψα ενα σωρο επικινδυνα μηχανηματα (περισσοτερα οταν τελειωσει το...project) και εχασα μισο νυχι απο...σφικτηρα.
Εβαλα λιγο περισσοτερη δυναμη και η σκανδαλη εσπασε.
Κριμα και ηταν και απο τους μεγαλους που ειχε βγαλει τελευταια...
355928283ce902244ca27ed21f839119.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4 ευρω down the drain.