Εγώ γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τα λάστιχα του Lidl, ίσως το μοναδικό προϊόν το οποίο με έχει απογοητεύσει.
Πήρα 4-5 ,όλα άνοιξαν σε λίγους μήνες.
Φέτος πήρα από το Πρακτικερ ένα gardena με 16 / 15 μέτρα.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Τα λεπτα δισκακια μου εσπαγαν ενιοτε κι εμενα, μεχρι που αρχισα να προσεχω πιο πολυ με αυτα και δεν εχω σπασει αλλο. Για πιο χοντρες/δυσκολες κοπες βαζω τα αλλα, τα πιο χοντρα (που μοιαζουν σαν του γωνιακου τροχου σε υφη, αντι σαν γυαλοχαρτα που ειναι τα μικρα), που δεν σπανε ακομα και με ζορι.
δεν εξρω για πια πιο χονδρα μιλας αλλα εγω εχω μια παρομοια εμπειρια με το σετακι απο δισκακια σε δυο μεγεθη της parkside.
ειναι λιγο πιο χονδρα και σε σχετικα χαμηλες στροφες εχουν αποροφησει και τυος κραδασμους της κεφαλης και καποια γωνια που τους εδινα
Σε ευχαριστώ! Έχω κακή εμπειρία με το service... Ευτυχώς που μπορώ να το βρω και αλλού!Την ασφάλεια του πείρου θες, για να μην φεύγει.
Λογικά θα βολευτείς με μια ασφάλεια ωμέγα
Πήγαινε με το πείρο σε ένα κατάστημα με εργαλεία να σου βρουν κάποια που θα ταιριάζει στην εγκοπή του.
Δεν με ειχα για τοσο δυνατο
Σημερα δουλεψα ενα σωρο επικινδυνα μηχανηματα (περισσοτερα οταν τελειωσει το...project) και εχασα μισο νυχι απο...σφικτηρα.
Εβαλα λιγο περισσοτερη δυναμη και η σκανδαλη εσπασε.
Κριμα και ηταν και απο τους μεγαλους που ειχε βγαλει τελευταια...![]()
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστο κι αυτο..4 ευρω down the drain.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.