Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά έχω μια προηγούμενη, που είχε βγάλει για υγρά κ στερεά πριν 2 μήνες. Την είχε ένα κατάστημα στην Πάτρα κ την τσίμπησα, κ κάνει πολύ καλή δουλειά. Τουλάχιστον για χώματα, σκόνες κ πριονίδια που την έχω χρησιμοποιήσει είναι πάρα πολύ καλή. Χρησιμοποιώ την σακούλα που έχει η ίδια η συσκευασία κ αν δω ότι δεν ρουφάει καλά την αδειάζω κ πάλι από την αρχή. Παρά πολύ καλή αγορά κατά την γνώμη μου!!!

Παιδιά έχω μια προηγούμενη, που είχε βγάλει για υγρά κ στερεά πριν 2 μήνες. Την είχε ένα κατάστημα στην Πάτρα κ την τσίμπησα, κ κάνει πολύ καλή δουλειά. Τουλάχιστον για χώματα, σκόνες κ πριονίδια που την έχω χρησιμοποιήσει είναι πάρα πολύ καλή. Χρησιμοποιώ την σακούλα που έχει η ίδια η συσκευασία κ αν δω ότι δεν ρουφάει καλά την αδειάζω κ πάλι από την αρχή. Παρά πολύ καλή αγορά κατά την γνώμη μου!!!
Έχω μια εδώ και 5 χρόνια και συνεχίζει ακατάπαυστα..
Το φίλτρο βγάνει τινάζεται και καθαρίζεται σε 2 λεπτά με φυσερο...
Έχει δουλέψει μάλιστα σε συνδεσμολογία αναρροφησης με τριβειο σοβά( flex) και τα έχει πάει περίφημα και μπουκωμα καθόλου...

Την σκαλίτσα την πτυσσόμενη την έχω ξαναδεί σε ένα συνεργείο της περιοχής. Και ας λέει ότι είναι καινούργια... Την έχει κανείς πολύ βολική φαίνεται

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα Forstner τα έχει κάνει δοκιμασει κανείς??καλη τιμη.

Τιμη χωμα, οχι απλα καλη, αν τρυπας μπαλσα, λεύκα, αντε κανα πευκακι και αλλα σουπερ μαλακα ξυλα.
Αν θες να τρυπας απο κοντρα πλακε και πανω σε σκληροτητα, απλα πας αλλου διοτι δεν θα κανεις δουλεια με του λιντλ.

Τα wolfcraft, απο τα φτηνοτερα επωνυμα σετακια, ειναι κλασεις ανωτερα αλλα και 4-5 φορες πιο ακριβα.

Λογικά το Lidl θα βγάλει όπως στην Ιταλία το αλυσοπρίονο. Ξέρουμε αν είναι λαδιού και χαρακτηριστικά Watt και λοιπά?
Ενδιαφέρεται φίλος.

Επίσης ξέρετε αν οι βίδες ph2 powerfix είναι για πέταμα. Τις έχει τοπικό Λοντλ και ξέμειναν. Με 2 παίρνεις 200 μαύρου χρώματος.

Τα Forstner τα έχει κάνει δοκιμασει κανείς??καλη τιμη.

Χωρίς να τα έχω συγκρίνει με κάτι καλύτερο, εμένα μου φαίνονται μια χαρά. Είναι τα μόνα που έχω εδώ και χρόνια, μαζί με άλλα τρία του Banggood Φ40, Φ45 και Φ50 για να συμπληρωθεί το σετ.

H διαφορά ειναι τεραστια όπως οταν συγκρινεις κοινά τρυπανια μεταλλου και μπετου με τρυπανια καρβιδιου και τετρακοπα ή CYL-9 αντίστοιχα.

Θα τα παρω γιατί φ40 που χρησιμοποιώ συχνα εχω ενα καλο κ α ι τα αλλα τα ήθελα να υπάρχουν!κάπου θα χρειαστούν σίγουρα!

Καλησπερα στη παρεα. Μηπως ξρετε εαν η σκουπα που εχει to lidl τη Δευτερα πρεπει απαραιτητως να δουλευεται με σακουλα? Την θελω για ροκανιδια σκονες χωματα και στερεα υλικα γενικα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπερα στη παρεα. Μηπως ξρετε εαν η σκουπα που εχει to lidl τη Δευτερα πρεπει απαραιτητως να δουλευεται με σακουλα? Την θελω για ροκανιδια σκονες χωματα και στερεα υλικα γενικα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Υπάρχουν στην αγορά σακούλες κατάλληλες, εγώ αυτές χρησιμοποιώ σε προηγούμενο μοντέλο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπάρχουν στην αγορά σακούλες κατάλληλες, εγώ αυτές χρησιμοποιώ σε προηγούμενο μοντέλο.

Xωρις σακουλα δεν γινεται να την χρησιμοποιησεις??

έβγαλε το eshop παρόμοιες σκούπες και πιο φτηνές από του Lidl ή έστω λίγο ακριβότερες.
Einhell kärcher.
Τι λένε?

Εγώ πάντως την χρησιμοποιώ χωρίς σακούλα...
Απλός μετά από κάθε χρήση πολύ καλό καθάρισμα του φίλτρου..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτή που έχω εγώ με τίποτα, βουλώνει το φίλτρο και δεν τραβάει μετά. Αν η καινούρια έχει καλύτερο φίλτρο ή κάποια προστασία από την σκόνη δεν ξέρω.

Εγώ πάντως την χρησιμοποιώ χωρίς σακούλα...
Απλός μετά από κάθε χρήση πολύ καλό καθάρισμα του φίλτρου..

ευχαριστω πολυ λεω να τη παρω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Αυτή που έχω εγώ με τίποτα, βουλώνει το φίλτρο και δεν τραβάει μετά. Αν η καινούρια έχει καλύτερο φίλτρο ή κάποια προστασία από την σκόνη δεν ξέρω.

ποια σκουπα εχεις?