mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Πήρα σήμερα το υγρό για να διώξω τη σκουριά από ένα nickel ποδήλατο.
Θα κάνει άραγε δουλειά?
Επίσης αναρωτιόμουν αν το αντισκουριακό είναι εφάμιλλο ή και καλύτερο από το WD 40.
Να το χτυπήσω?
Η τρίτη απορία μου είναι η εξής. Στις αλυσίδες ποδηλάτου βάζουμε το WD40. Το άλλο που είχε για αλυσίδες είναι καλύτερο για λάδωμα ή και το αντισκουριακό κάνει?
Η τελευταία απορία μου είναι η εξής. Πήρα και σε στοκ μια από τις παλιές τις κόλλες τη διάφανη. Είναι από εκείνες που κάνουν για πολλά υλικά και είχε την καρέκλα στο εξώφυλλο. Pattex η φίρμα και έλεγε πως κάνει για πολλά υλικά. Μπορώ εκτός από υφάσματα να τη χρησιμοποιήσω για να κολλήσω και άλλα πλαστικά, σαγιονάρες και άλλα πράγματα?
Ξέρω πως γράφει πάνω για τι υλικά είναι. Ωστόσο δεν ξέρω πόσο καλής ποιότητας είναι. Εσείς ξέρετε?
Μονο οσον αφορα στην αλυσιδα του ποδηλατου, μπορω να σου απαντησω οτι το wd40 ΔΕΝ κανει.
Τουλαχιστον απο τη μηχανη, που ξερω, θελει καποιο πολυ πιο παχυ λαδι, γρασο στην ουσια. Εγω συνηθως βαζω καποιο λιθιου, σε σπρεϋ, που στην αρχη ειναι αραιο και μετα εξατμιζεται το "νερο" και μενει το παχυ γρασσο, που κραταει καιρο και διωχνει και το νερο.
Τωρα, του lidl, δεν ξερω αν κανει.
Οπωσδηποτσ το wd40 δεν κανει για λιπανση. Εστω σιλικονης αν ειναι κανει πιο πολυ.