Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήρα σήμερα το υγρό για να διώξω τη σκουριά από ένα nickel ποδήλατο.
Θα κάνει άραγε δουλειά?

Επίσης αναρωτιόμουν αν το αντισκουριακό είναι εφάμιλλο ή και καλύτερο από το WD 40.
Να το χτυπήσω?

Η τρίτη απορία μου είναι η εξής. Στις αλυσίδες ποδηλάτου βάζουμε το WD40. Το άλλο που είχε για αλυσίδες είναι καλύτερο για λάδωμα ή και το αντισκουριακό κάνει?

Η τελευταία απορία μου είναι η εξής. Πήρα και σε στοκ μια από τις παλιές τις κόλλες τη διάφανη. Είναι από εκείνες που κάνουν για πολλά υλικά και είχε την καρέκλα στο εξώφυλλο. Pattex η φίρμα και έλεγε πως κάνει για πολλά υλικά. Μπορώ εκτός από υφάσματα να τη χρησιμοποιήσω για να κολλήσω και άλλα πλαστικά, σαγιονάρες και άλλα πράγματα?
Ξέρω πως γράφει πάνω για τι υλικά είναι. Ωστόσο δεν ξέρω πόσο καλής ποιότητας είναι. Εσείς ξέρετε?

Μονο οσον αφορα στην αλυσιδα του ποδηλατου, μπορω να σου απαντησω οτι το wd40 ΔΕΝ κανει.
Τουλαχιστον απο τη μηχανη, που ξερω, θελει καποιο πολυ πιο παχυ λαδι, γρασο στην ουσια. Εγω συνηθως βαζω καποιο λιθιου, σε σπρεϋ, που στην αρχη ειναι αραιο και μετα εξατμιζεται το "νερο" και μενει το παχυ γρασσο, που κραταει καιρο και διωχνει και το νερο.
Τωρα, του lidl, δεν ξερω αν κανει.
Οπωσδηποτσ το wd40 δεν κανει για λιπανση. Εστω σιλικονης αν ειναι κανει πιο πολυ.
 
Το εκοψα το τραπεζι με το δισκοπριονο. 3cm μελαμινη, στις ακρες επιπλεον μασιφ ξυλο, αρα συνολικα 6,5cm. Και κοψιμο σε μηκος 2m.
Νομιζω τα πηγε μια χαρα, χωρις προβληματα.

Με ποιον από τους 2 δίσκους το έκοψες..,;
Επισεις οι άκρες πόσο καθαρές βγήκαν πάνω κάτω...;

Υ.γ...Άγγελε φωτο θέλουν αυτά..
 
Πήρα σήμερα το υγρό για να διώξω τη σκουριά από ένα nickel ποδήλατο.
Θα κάνει άραγε δουλειά?

Επίσης αναρωτιόμουν αν το αντισκουριακό είναι εφάμιλλο ή και καλύτερο από το WD 40.
Να το χτυπήσω?

Η τρίτη απορία μου είναι η εξής. Στις αλυσίδες ποδηλάτου βάζουμε το WD40. Το άλλο που είχε για αλυσίδες είναι καλύτερο για λάδωμα ή και το αντισκουριακό κάνει?

Το καλύτερο είναι γρασο σε παχυρευστη μορφή...μπορείς να το βρεις και σε συνεργία αυτοκινήτων...Εγώ έχω 2 κιλά...

http://www.kdtools.gr/DUROSTICK-GRASO.html

Δεύτερη επιλογη σπρευ γρασσου...

https://www.skroutz.gr/s/18362035/Facom-Σπρέι-Γράσου-300ml.html

..και 3 επιλογή σπρευ σιλικόνης.


https://www.skroutz.gr/s/18464733/Wurth-Σπρέι-Σιλικόνης-Πολλαπλών-Χρήσεων-Moto-500ml.html
 
Ευχαριστώ παιδιά.
Το αντισκουριακό όμως του Lidl ξέρει κανείς αν είναι καλό?
 
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα σε όλους! Εγώ σήμερα πήρα την σκούπα για το εργαστήριο και λέω να την συνδέσω σε κυκλωνικο. Θα έχει κάποιο πρόβλημα λέτε? Επίσης πήρα και το PhD 110 πλυστικο μηχάνημα στα 50 . Λίγο που το χρησιμοποίησα σε τσιμέντο με λεκέδες έκανε καλή δουλειά με το ακροφυσιο Vario. Όσον αφορά τον αφροποιητη που έχει, έχει κανείς ιδέα κάποιον καλύτερο για αναβάθμιση? Επίσης τι αντιπρόταση χρειάζεται?

Μια χαρά δουλεύει το εργαλείο .....

r9RYWP0.jpg


thctjrL.jpg
 
Με ποιον από τους 2 δίσκους το έκοψες..,;
Επισεις οι άκρες πόσο καθαρές βγήκαν πάνω κάτω...;

Υ.γ...Άγγελε φωτο θέλουν αυτά..

Εχεις δικιο ρε γμτ. Ξεχαστηκα ειναι η αληθεια.
Παντως εκοψε μια χαρα, με πολυ καθαρες ακρες και στο νοβοπαν και στο ξυλο.
Δισκος 190mm, με τα 48 δοντια (τα πιο πολλα, δηλαδη).
Πηγαινε λιιιγο αργα, τουλαχιστον για αυτο που περιμενα εγω (ισως με τον αλκον δισκο θα πηγαινε πιο γρηγορα). Το ειχα, βεβαια, και στο 3-5 απο τις 6 ταχυτητες και δεν το πιεζα γενικα.
 
To αντισκωριακο του Λοντλ δεν διαφέρει απο κανενα αντισκωριακο που εχω δοκιμάσει.

Να σαι καλά φίλε. Άρα το θέμα είναι η τιμή. Να δω πότε λήγει και ίσως χτυπήσω ένα.
 
Φίλε osatosa είσαι Θεός! Σε ευχαριστώ πολύ για τις φωτό με την συνδεσμολογία!


Ερώτηση. Επειδή πήρα το Parkside phd 110 c1 και θέλω να αναβαθμίσω το foam lancer που έχει με αυτό https://www.banggood.com/MATCC-Adju...h-Quick-Connector-p-1378432.html?rmmds=search, ξέρει κανείς αν χρειάζεται κάποιον αντάπτορα για να κουμπώσει ?
 
Last edited by a moderator:
αγόρασα από lidl αυτό το καρότσι για απλές μεταφορές , εδώ
ArAlKDdm.jpg

και εδώ
JMCtNr0m.jpg

.Για την συναρμολόγηση αριστερά πάνω στο καρότσι στην πρώτη φωτό βλέπετε τα εργαλεία που έχει μέσα η συσκευασία και δεξιά αυτά που χρησιμοποίησα εγώ, μια καστάνια και ένα γερμανικό καστανοπολύγωνο .Χρησιμποιείστε δικά σας γιατί με αυτά της συσκευασίας θα σας βγει το λάδι και θα πονάνε τα χέρια για κανα 24ωρο.
Κατά τα άλλα , συμπαθητικό καροτσάκι από αλουμίνιο , που ανοιγοκλείνει κατά μήκος με μια πετούγια ,για μεγαλύτερα-μακρύτερα φορτία , μαζεύεται τελείως με το κατέβασμα της πλαϊνής λαβής μεταφοράς (φωτό 2) για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά , τέσσερις ρόδες από σκληρό καουτσούκ ,οι δύο πίσω περιστρεφόμενες με φρένα ,ό,τι πρέπει για απλά φορτία . Συνιστάται ανεπιφυλάκτως , βεβαίως βεβαίως ...........
 
Έχω πάρει την ίδια πριν από 2 χρόνια. Τουλάχιστον οπτικά είναι ίδια.

Δεν είχα/έχω ιδέα από ραπτομηχανές και ράψιμο, άλλα τα λεφτά της τα έχει βγάλει και με το παραπάνω χωρίς να πει κιχ. Πρέπει να είναι φασόν Singer Simple.
απλά, όπως και στα υπόλοιπα εργαλεία του lidl, θέλει άλλα αναλώσιμα (βελόνες, κλωστές, κτλ). Αν την πάρεις, μην διανοηθείς να την δουλέψεις με κλωστές lidl γιατί θα την πετάξεις από το παράθυρο. Πάρε επώνυμες.
Και τα βασικά χρώματα μεγάλα καρούλια.
 
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γινεται.
Τους δηλωνεις μέχρι δυο καταστήματα που σε ενδιαφέρουν και σε καλουν να σε ενημερωσουν!

Αλλά η ενημέρωση γίνεται την επόμενη ημέρα & αν είναι Παρασκευή την Δευτέρα.