Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την προηγουμένη εβδομάδα βρήκα ‛πένσες’
Μυτοτσιμπιδο, κόφτη, μακριά πένσα, μικρό παπαγαλάκι
2 ευρώ το κομμάτι,
για την τιμή τους φαίνονται πολύ τίμια, ειδικά η μακριά πένσα και το παπαγαλάκι,
τα πήρα για το εξοχικό να υπάρχουν ;-)

Βελόνες παράδειγμα από που και τι βάζω στην ραπτομηχανή;

Βελόνες της Singer. Πάρε ένα σετ γενικής χρήσης, ένα για ευαίσθητα υφάσματα και ένα για τζιν.
Από οπουδήποτε έχουν είδη ραπτικής, το ίδιο και για τις κλωστές.

Σήμερα ήρθαν στα χέρια μου οφοειδη τρυπανια και δισκοπριονο..!!
Εκ πρώτης όψεως πολύ καλά και ποιοτικά και τα 2..
Δοκιμή με 8αρη σε κομμάτι 10+ πόντων δρυς άνοιξε μέσα σε δευτέρα χωρίς ζορισμα...το πολύ καλό είναι ότι η μύτη στα τρυπανια έχει "βόλτες" για το τρυπημα...
Το δισκοπριονο θα δοκιμαστεί και αυτό σε ένθετο χρόνο...

Θα υπάρξουν και φωτο Γιώργο πιο επιμελημένες με νεες δοκιμες μόλις βρω ευκαιρία καθώς ήτανε γρήγορο το τεστ...

Καλημέρα σε όλους.
Έχει κάποιος προσωπική γνώμη για το κονταροπρίονο μπαταρίας που φέρνει την Πέμπτη; εννοείτε όχι για επαγγελματική (κλασική αγροτική) εργασία. Βλέπω στα θετικά ότι η μπαταρία είναι 4αρα της 20βολτης σειράς αρά ταιριάζει με των υπολοίπων εργαλείων.
Το καλοβλεπω για περιστασιακή επικουρική χρήση.

..και εκεί που ετοιμαζόμουν για το Boschακι τσουπ να την βγάζει την επόμενη εβδομαδα...!!!

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=32135

Τι να κάνω τώρα να δώσω τα 45 η τα 100..;

....και αυτό γιατί τώρα την έχω χτυπήσει την 6ah μπαταρία της Bosch που την προόριζα κύριος για αυτο...

Το έχω το bosch και το συνιστώ. Είναι εξαιρετικό. Επίσης ρίχνε καμία ματιά στο axminster. Το είχα πάρει πέρσι τον Νοέμβριο στα 78. Δεν ξέρω τις δυνατότητες του συγκεκριμένουparkside αλλά από την 20ν σπαθοσεγα τους είμαι ευχαριστημένος.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χμ.... θεωρω επρεπε να επαιρνες την 18v σπαθοσεγα που ειχε.
Εξερετικα αποδοτικη με κόμπακτ μεγεθος!

Κυριάκο καταλαβαίνω πως τα λες αλλά όπως έχω ξαναφερει την θέλω για μικροκοπες..
Θα μου πεις με 10 ευρώ + θα είχα περισσοτερη ευελιξία σε ευρώς κοπων...
Μαλλον θα κινηθώ στην αρχικη μου επιλογή για Bosch τώρα που το σκέφτομαι...

..και εκεί που ετοιμαζόμουν για το Boschακι τσουπ να την βγάζει την επόμενη εβδομαδα...!!!

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=32135

Τι να κάνω τώρα να δώσω τα 45 η τα 100..;

....και αυτό γιατί τώρα την έχω χτυπήσει την 6ah μπαταρία της Bosch που την προόριζα κύριος για αυτο...

Καθε φορα που θα πιανεις το Bosch στα χερια σου θα το χαιρεσαι πραγματικα και για την ποιοτητα κατασκευης και για την δυναμη και για την αντοχη και για την αισθηση του εργαλειου γενικοτερα. Αυτα σου εξασφαλιζουν τα 50 ευρω παραπανω και για παρα πολλα χρονια απο το κατα τα αλλα τιμιο εργαλειο της Parkside.

Άμα δεν το πάρεις Κώστα δεν θα ησυχάσεις. θα σε τρώει το σαράκι. έτσι την έχω πατήσει κι εγώ.
Πάρτο λοιπόν να το ευχαριστηθείς και μην κάνεις άλλες σκέψεις.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχεις δίκιο....παω για το Boschακι λοιπόν...
Ειχα πριν το μακιτα 10.8v. Πήρα προσφατα το parkside 20v και μπορω να σου πω οτι δεν εχουν καμια σχεση, τόσο σε ισχύ όσο και σε διαρκεια μπαταρίας. Το κλαδευτικο που βγαζει το lidl το ειχα δοκιμασει και ειναι και αυτο πολυ αδυναμο , οπως το 10.8v makita. Περιμενε αν θες μεχρι να ξαναβγαλει το lidl την 20v σεγα.

Γιώργο έτσι είναι...άμα έχεις κολλήσει με κάτι δύσκολα αλλάζεις....

Ευχαριστώ για την συμβουλή συμφορητη parth αλλά μάλλον έχω κατάλήξη στο 12v Βosch..