Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Αυτή που έχω εγώ με τίποτα, βουλώνει το φίλτρο και δεν τραβάει μετά. Αν η καινούρια έχει καλύτερο φίλτρο ή κάποια προστασία από την σκόνη δεν ξέρω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παύλο τραβάς πριονιδι μόνο...;
Εάν ναι μπορεί να μπουλώνει πιο γρήγορα καθώς της ξυλείας η σκόνη επικάθεται αμέσως..
Εάν μιλάμε για σκόνη σοβά,χώμα η αλλου ειδους προσωπικα δεν εχω θεμα....
Έχω να βάλω σακούλα 3 χρόνια και "δειγμα" μη απορροφητικότητα δεν έχω..

Νομίζω ότι δεν συγκρίνεται με αυτήν..

Μικρότερος κάδος,μικρότερο καλώδιο μη υπάρξει έξτρα μπριζας και τέλος λιγοτερα watt..

Ενδεχόμενος με το επόμενο μοντέλο και ακριβοτερο της Nilfick ναι...
https://www.e-shop.gr/ilektriki-skoypa-1400w-nilfisk-multi-ii-30-t-18451552-p-HAP.436035

Θεωρώ ότι η σκούπα των Lidl είναι από το προϊόν που είναι vfm και δεν ρισκάρεις...βέβαια η απόφαση είναι δική σου ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Παύλο τραβάς πριονιδι μόνο...;
Εάν ναι μπορεί να μπουλώνει πιο γρήγορα καθώς της ξυλείας η σκόνη επικάθεται αμέσως..
Εάν μιλάμε για σκόνη σοβά,χώμα η αλλου ειδους προσωπικα δεν εχω θεμα....
Έχω να βάλω σακούλα 3 χρόνια και "δειγμα" μη απορροφητικότητα δεν έχω..
Μόνο πριονίδι. Την συνδέω με μηχανήματα όπως τριβειο, κορδέλα κλπ και γλυτώνω πολύ σκόνη που γέμιζα πριν τον χώρο μου. Την συγκεκριμένη σκούπα την πήρα από τα σκουπίδια στην κυριολεξία, όπου την είχε βγάλει για πέταμα κάποιος γείτονας και την πήρα για δοκιμή οπότε δεν έχω άλλα παρελκόμενα, όπως διαφορετικά φίλτρα για να κάνω δοκιμές.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αγόρασα και εγώ το δισκοπρίονο που είχαν σήμερα στο Lidl. Χαρακτηριστικά οικονομική επιλογή, με αρκετά δεύτερης ποιότητας πλαστικά, που διακρίνονται εκ πρώτης όψεως και όχι τόσο καλή συναρμογή πλαστικών όπως άλλων εργαλείων της σειράς parkisde. Θα έλεγα πως σε αυτήν την παρτίδα εργαλείων έχει πέσει χαρακτηριστικά το qyality contol όσων αφορά την ποιότητα συναρμογής τους. ΟΚ δεν περίμενα όμως και κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο της συγκεκριμένης κατηγορία στην τιμή των 40 ευρώ μόνο...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλοδουλευτο. Κανε καμια δοκιμη να το δουμε και στην πραξη και ειδικα σε μακρυες ευθειες να δεις μηπως τραβάει.

Από εβδομάδας Κυριάκο.... βασικά δε έχω πάρει άδεια ακόμα και έχω μαζέψει να κάνω διάφορα, στο σπίτι.....

Νομίζω ότι δεν συγκρίνεται με αυτήν..

Μικρότερος κάδος,μικρότερο καλώδιο μη υπάρξει έξτρα μπριζας και τέλος λιγοτερα watt..

Ενδεχόμενος με το επόμενο μοντέλο και ακριβοτερο της Nilfick ναι...
https://www.e-shop.gr/ilektriki-skoypa-1400w-nilfisk-multi-ii-30-t-18451552-p-HAP.436035

Θεωρώ ότι η σκούπα των Lidl είναι από το προϊόν που είναι vfm και δεν ρισκάρεις...βέβαια η απόφαση είναι δική σου ..
Καλώδιο νομίζω είναι μεγαλύτερο της nifilsk.
Στα άλλα ναι έχεις δίκιο αλλά η διαφορά δεν είναι απαγορευτική και ξέρεις βέβαια ότι θα έχεις όλα τα θετικά από τη nilfisk. Κυρίως δε θα ψάχνεσαι για εξαρτήματα κ.λ.π
Δεν είμαι αντίθετος με του Lidl απλά είπα να αναφέρω και αυτήν.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Από εβδομάδας Κυριάκο.... βασικά δε έχω πάρει άδεια ακόμα και έχω μαζέψει να κάνω διάφορα, στο σπίτι.....

Όταν με το καλό, ενημέρωσε γιατί ενδιαφέρονται και άλλοι....

Το πηρα κι εγω το δισκοπριονο. Πρωτη του δουλεια ειναι να κοψει κατα μηκος ενα μακρυ και χοντρο τραπεζι μελαμινης.
Δεν εχω, βεβαια, καθολου εμπειρια, αλλα θα γραψω εντυπωσεις οταν το κοψω.

Θα το εχω και εγώ στα χέρια μου το συγκεκριμενο δισκοπριονο από το επόμενο Σ/Κ...
Μόλις το επεξεργαστώ και το μάθω θα αναφέρω εντυπωσεις ..

Καλησπέρα σε όλους! Εγώ σήμερα πήρα την σκούπα για το εργαστήριο και λέω να την συνδέσω σε κυκλωνικο. Θα έχει κάποιο πρόβλημα λέτε? Επίσης πήρα και το PhD 110 πλυστικο μηχάνημα στα 50 . Λίγο που το χρησιμοποίησα σε τσιμέντο με λεκέδες έκανε καλή δουλειά με το ακροφυσιο Vario. Όσον αφορά τον αφροποιητη που έχει, έχει κανείς ιδέα κάποιον καλύτερο για αναβάθμιση? Επίσης τι αντιπρόταση χρειάζεται?

Το εκοψα το τραπεζι με το δισκοπριονο. 3cm μελαμινη, στις ακρες επιπλεον μασιφ ξυλο, αρα συνολικα 6,5cm. Και κοψιμο σε μηκος 2m.
Νομιζω τα πηγε μια χαρα, χωρις προβληματα.

Πήρα σήμερα το υγρό για να διώξω τη σκουριά από ένα nickel ποδήλατο.
Θα κάνει άραγε δουλειά?

Επίσης αναρωτιόμουν αν το αντισκουριακό είναι εφάμιλλο ή και καλύτερο από το WD 40.
Να το χτυπήσω?

Η τρίτη απορία μου είναι η εξής. Στις αλυσίδες ποδηλάτου βάζουμε το WD40. Το άλλο που είχε για αλυσίδες είναι καλύτερο για λάδωμα ή και το αντισκουριακό κάνει?

Η τελευταία απορία μου είναι η εξής. Πήρα και σε στοκ μια από τις παλιές τις κόλλες τη διάφανη. Είναι από εκείνες που κάνουν για πολλά υλικά και είχε την καρέκλα στο εξώφυλλο. Pattex η φίρμα και έλεγε πως κάνει για πολλά υλικά. Μπορώ εκτός από υφάσματα να τη χρησιμοποιήσω για να κολλήσω και άλλα πλαστικά, σαγιονάρες και άλλα πράγματα?
Ξέρω πως γράφει πάνω για τι υλικά είναι. Ωστόσο δεν ξέρω πόσο καλής ποιότητας είναι. Εσείς ξέρετε?

Εγω σημερα πηρα τα τρυπανια κουκουναρας ,μου χρειασθηκαν προσφατα σε κανα δυο δουλιτσες και δεν ειχα και στο σκρουτζ που εψαξα ηταν ακριβουτσικα,τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω τι θα βγουν αλλα τσαμπα ηταν !!

Εγω σημερα πηρα τα τρυπανια κουκουναρας ,μου χρειασθηκαν προσφατα σε κανα δυο δουλιτσες και δεν ειχα και στο σκρουτζ που εψαξα ηταν ακριβουτσικα,τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω τι θα βγουν αλλα τσαμπα ηταν !!

Α και ενα πακετο δεματικα τα ειχα παρει και παλαιοτερα και ειχαν βγει πολυ καλα !