Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιας και δεν ειδα καπου δοκιμαστικο, ειπα να βαλω λιγα πραγματα για το

ΔΙΣΚΑΚΙ - Επαναφορτιζόμενος γωνιακός τροχός LIDL PARKSIDE PWSA 12-Li Β1

Υπαρχουν καλα βιντακια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Νομιζω οτι πρεπει να θυμισω οτι ο δισκος ειναι πολυ μικρος αρα μιλαμε για μικρο δουλειες και εργασια ακριβειας. Επισης οσο φαγωνεται το παχος του κομματιου επεξεργασιας που μπορει να ακουμπισει θα ειναι μικρο.

Αυτο που θεωρω απαραιτητο ειναι η προμηθεια μιας μεγαλυτερης μπαταριας, η οποια μπορει να χρησιμοποιηθει και ως "βαση". Το τετραγωνο σχημα της μαζι με μια μεγγενη ισως και να επετρεπε καλες πατεντες αλλα ας το κρινει ο καθενας μονοπς του.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη, και σαν μπονους η θηκη μεταφορας χωραει και τις 2 μπαταριες (δειτε φωτο).
Εαν δε, αφαιρεσετε 2-3 δισκους απο την συσκευασια τους και τους ακουμπισετε μεσα απο την ασπιδα προφυλαξης, χωρανε και αυτοι στο κουτι μεταφορας, εχετε ετσι ενα ετοιμο πακετακι εργασιας.

Δειτε φωτο.

mEJoQTq.jpg
pYl4nK0.jpg

NWHHN58.jpg

lKp5E3G.jpg

ON0S17D.jpg

LsYTkxQ.jpg

YqorKUL.jpg
O3VuBos.jpg

Y2Uy4Da.jpg

Da4QG0S.jpg

pTHeSXF.jpg

W8VN8do.jpg

Last edited by a moderator:
Ακριβώς ένας τέτοιος τύπος μπήκε εχθές το βράδυ στο μαγαζί του πατζανάκι μου και δεν έβαλε γλώσσα μέσα (ακριβώς όπως αυτός στο βίντεο) για μισή ώρα. Όλο έλεγα, θα φύγει... θα φύγει... τελικά έφυγα εγώ και πήγα σπίτι για depon

Στο δια ταύτα, πολλοί κατασκευαστές ταυτίζουν τα Nm με τον πασατέμπο και τα μοιράζουν απλόχερα..!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.lidl.com.cy/el/prosfores.htm?articleId=30224
Parkside® Σετ εξαρτήματα αέρος | Air Tool Accessory Set PDSS B2 αξίζει ? το έχει κάποιος 'η καλύτερα να πάρω κάτι ποίο καλό? για λάστιχο αυτοκινήτου το θέλω.

Για αυτοκινητο εισαι υπερκαλυμμενος δοκιμασε το ομως αμεσως με την αγορα να δεις εαν το μανομετρο λειτουργει σωστα.

Ανεφερα πριν οτι μου ειχε πεθανει DOA ενας φορτιστης 20 βολτ (PLG 20 A2) για τα επαναφορτιζομενα (αλυσοπριονο τηλεσκοπικο).

Το ελυσα και το ειδαμε με ενα φιλο. Διεπιστωσαμε οτι δεν ειχε συγκολληθει καλα το καλωδιο της παροχης ρευματος 220 στην πλακετα. Μετα απο λιγο καλαι κολλησε και δουλεψε. Προσεξα ομως οτι σε σχεση με αλλο μοντελο φορτιστη (PLG 20 A1) που κοβει την φορτιση σε γεμισμενη μπαταρια, ο "επισκευασμενος" δεν κοβει το ρευμα ενω εχουν περασει δυο λεπτα σε σχεση με τον αλλο φορτιστη που ειναι οκ και το κοβει (με βαση φωτεινες ενδειξεις) στα 30 - 40 δευτερολεπτα.

Εξεταζω το ενδεχομενο να υπαρχει και ελλειπεις συγκολληση αλλου...Θα σας ενημερωσω (μετρωντας κλπ κλπ).

Ερωτηση: το κεντρικο ελασμα επαφης της μπαταριας που εχει ο φορτιστης (μεση μεταξυ των + / -) ειναι για να μετρησει το Δ και να κοψει την φορτιση σωστα;

Δειτε φωτο - ξεχασα να παρω φωτο την ΚΑΚΙΣΤΗ επαφη πριν τελειωσω.

nYzn3ey.jpg

tYdIMuO.jpg

h9rcZ7o.jpg

Last edited by a moderator:
Πολύ ωραίος !!
Η χαρά της προσωπικής επιδιόρθωσης σε κάποιο εργαλείο που δεν λειτουργεί και υπάρχει η σκέψη της απόσυρσης είναι απερίγραπτη.άσε που σε γλυτώνει και από περιττά έξοδα.
Το γνωρίζω από προσωπική άποψη..

ξερει καποιος αν μπορω να βρω ανταλακτικο για το μικρο πλυστικο PHD 100E2 ?Ξαφνικα αφήνοντας την σκανδαλη το μοτερ δεν σταματαει.Το ανοιξα και ο διακοπτης πιεσης ειναι σε κακα χάλια . Ψαχνω αυτο .Εχει το Lidl σερβις?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε παιδιά ειδε κάνεις τα εργαλεία για σωληνωσεις που έλεγε???σε 2 που πηγα δεν υπήρχε τίποτα.

& στην Πάτρα έλλειψη υπήρχε.

ευτυχως!!!

Βασικα έψαχνα το εργαλείο που λυγίζει σωλήνες αλλα σκεφτόμουν και το σετ με τον κάβουρα οπότε με βοηθήσες!

Ειχε αρκετα πραγματα Νεα Ιωνια και Μεταμορφωση

uDmSB0T.jpg

BMzFJgQ.jpg

5o5J0oS.jpg

yNRUBNZ.jpg

yNRUBNZ.jpg

Δειτε την ποιοτητα των αντικειμενων

fWi4FQm.jpg

wsas950.jpg

YtzALIu.jpg

pxZKbgv.jpg

Okgn1BT.jpg

Προσεξτε οτι ειναι χαραγμενα με λειζερ

mpDUR3G.jpg

fb3RumK.jpg

και προσοχη πλεον το σερβις ζητα απλα τον αριθμο σειρας για το αντικειμενο αρα μην το δημοσιευετε στο διαδικτυο.

Ο κοφτης σωληνας δεν μου ειναι χρησιμος, νομιζω οτι παραειναι ακριβως, και οι πενσες, κοπιδια κλπ εργονομιας που κλειδωνουν αξιζουν εαν τα εχεις πραγματικα αναγκη. Δεν ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα δεσιματος πλαστικου με σιδερο μιας και το σιδερο εντως της λαβης ειναι σχετικα κοντο. Σε περιπτωση γηρανσης του πλαστικου με πολλη πιεση χμμμ δεν ξερω.

Δειτε και τις τιμες εκτος lidl μπορει κανεις να βρει και αλλου εντως Ελλαδας στο διαδικτυο καλη τιμουλα τωρα περι ποιοτητας δεν ξερω.

Και το καλυτερο απο ολα για εμενα ειναι το εργαλειο για αποφραξεις ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.

zACzXvI.jpg

that's all folks.

iu

Τα ειδα τα πενσακια γωνιας. Εχω τα αντιστοιχα wiha για χρονια και δεν εχουν βγαλει κιχ.
Τα powerfix ομως απο ποιοτικα κατασκευαστικη, δεν αναφερομαι σε αντοχη, ειναι για τα μπαζα. Ας κοιταξει οποιος θελει απο εμπρος τις σιαγωνες.

Υπάρχει κάποιος που του έκαναν αντικατάσταση κάποιου εργαλείου από την kompernass; Με ενδιαφέρει να μάθω τον χρόνο που μεσολάβησε μέχρι την παραλαβή.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk