Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αρα υπαρχει αλλο παλμικο κατσαβιδι καλωδιου (με περισσοτερη ροπη απο 180nm, εννοω);
Ή θεωρειται οτι για μεγαλη ροπη, μιλαμε κυριως για μπουλονια και στριφωνια, αρα δεν μας ενδιαφερουν οι 1/4 μυτες;

Άσκοπη αγορά...Δεν το χρειάζεσαι..
Εάν θυμάσαι στον Μιχαλη έφερα την κασετίνα της Stanley όπου υπήρχε και ο αντάπτορας από 1/4 σε 1/2 για να περνει όλη την σειρά...
Εχθές έβγαλα 20αρη στριφονι από καπου άνετα,όμορφα και γρήγορα...
Όσο για το αντίθετο από 1/2 σε 1/4 έχει δίκιο ο Κυριάκος ότι θα κουρέψεις βίδες...

Πάρε μια ολοκληρωμένη κασετίνα 1/2 με αυτά τα λεφτά και οχι το ηλεκτρικό μπουνοκλειδο.

Άσκοπη αγορά...Δεν το χρειάζεσαι..
Εάν θυμάσαι στον Μιχαλη έφερα την κασετίνα της Stanley όπου υπήρχε και ο αντάπτορας από 1/4 σε 1/2 για να περνει όλη την σειρά...
Εχθές έβγαλα 20αρη στριφονι από καπου άνετα,όμορφα και γρήγορα...
Όσο για το αντίθετο από 1/2 σε 1/4 έχει δίκιο ο Κυριάκος ότι θα κουρέψεις βίδες...

Πάρε μια ολοκληρωμένη κασετίνα 1/2 με αυτά τα λεφτά και οχι το ηλεκτρικό μπουνοκλειδο.

Καταλαβα.
Με λιγα λογια αρκει το μπαταριας, για τις βασικες αναγκες, περαν της αλλαγης ροδας (που για μενα δεν ειναι "αναγκη").
Ανταπτορες για 1/4 σε 1/2, εχω, επισης :)

Παντως, ακομα δεν εχω καταλαβει αν αυτο που βγαζει ειναι το αντιστοιχο καλωδιου με το δικο μου μπαταριας, ή αν υπαρχει και αλλο καλωδιου...

Δεν νομίζω να υπαρχει αντίστοιχο η ίδιο.. του ρεύματος είναι πολύ πιο δυνατό....Ένα νομίζω ότι έχει βγάλει καλωδιου,δηλ αυτό που αναφέρεται,και κανένα άλλο..

Καταλαβα.
Με λιγα λογια αρκει το μπαταριας, για τις βασικες αναγκες, περαν της αλλαγης ροδας (που για μενα δεν ειναι "αναγκη").

Ρημουλκό μετα ρημουλκουμένου έχεις;
Γιατί για κανονικό αυτοκίνητο τα 180 Nm φτάνουν και περισσεύουν.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δοκιμασα το πιστολι βαφης που ειχε προσφατα το LIDL με κοστος 11 ευρω.
το πιστολι ειναι HVLP με πιεση λειτουργιας max 3bar, εχει μεταλλικο δοχειο χρωματος και 1.4 μπεκ. Στα μειον το πλαστικο καλυμμα στο βιδακι για την ρυθμιση του χρωματος και η ασαφεια της ρυθμισης του, επισης πολλα γρεζακια σε ολα τα σπειρωματα που σιγουρα θελουν καθαρισμα.
εριξα 1,5 lt mobilac σε μεταλλικη κατασκευη. Το δουλεψα με 50lt αεροσυμπιεστη (ανετοτατα) με min 2bar και max 3bar, και η εφαρμογη του χρωματος ηταν αψογη! Συγχωρει πολλα λαθη και ειναι ιδανικο για αρχαριους. Για τα λεφτα του δεν το συζητω ... απλα τελειο!
Για ανεβασε καμια φωτο να δουμε το βαψιμο.Θελω και εγω να βαψω με μομπιλακ.

Δεν νομίζω να υπαρχει αντίστοιχο η ίδιο.. του ρεύματος είναι πολύ πιο δυνατό....Ένα νομίζω ότι έχει βγάλει καλωδιου,δηλ αυτό που αναφέρεται,και κανένα άλλο..

Οχι, θελω να πω τα "παλμικο μπουλονοκλειδο" και "παλμικο κατσαβιδι", ειναι το ιδιο πραγμα; (ασχετως μπαταριας ή καλωδιου).
Προφανως, με αντιστοιχους ανταπτορες, αλλα ειναι το ιδιο;

To μπουλονοκλειδο (impact wrench) ειναι ουσιαστικα ενα (πολυ δυνατο) παλμικο κατσαβιδι (impact driver)με το ιδιαιτερο αρσενικο τσοκ συνηθως μεγεθους 1/2" αλλα υπαρχουν και μπουλονοκλειδα με τσοκ 3/8". Ειναι εργαλεια με τον ιδιο μηχανισμο περιστροφικης κρουσης.

Και, φανταζομαι, πρεπει να εχεις ανταπτορα (θηλυκο με θηλυκο, 1/2 σε εξαγωνο) για να βαζεις μυτες, ή αλλον (θηλυκο σε αρσενικο, 1/2 σε 3/4 και σε 1/4) για να χεησιμοποιεις τα μικροτερα καρυδακια. Σωστα;
Υπαρχει, ομως, και αντιστοιχο, παλμικο κατσαβιδι καλωδιου, με το κλασσικο εξαγωνο τσοκ, ετσι;
(Το lidl βγαζει τετοιο, ή μονο το μπαταριας;).

What is mobilac?

http://www.chrotex.gr/el/product/mobilac

Και, φανταζομαι, πρεπει να εχεις ανταπτορα (θηλυκο με θηλυκο, 1/2 σε εξαγωνο) για να βαζεις μυτες, ή αλλον (θηλυκο σε αρσενικο, 1/2 σε 3/4 και σε 1/4) για να χεησιμοποιεις τα μικροτερα καρυδακια. Σωστα;
Υπαρχει, ομως, και αντιστοιχο, παλμικο κατσαβιδι καλωδιου, με το κλασσικο εξαγωνο τσοκ, ετσι;
(Το lidl βγαζει τετοιο, ή μονο το μπαταριας;).

Αγγελε παλμικο 1/4 ρευματος δεν υπαρχει...μονο παλμικο μπουλονοκλειδο 1/2 υπαρχει ρευματος..

Οκ, κατανοητο.
Και αρα, για να βιδωνεις κανονικες βιδες (που δεν χρειαζεται, ok), με καλωδιου παλμικο, παιρνεις το μπουλονοκλειδο και του βαζεις εναν ανταπτορα θηλυκο με θηλυκο, σωστα;

Δεν βιδωνουμε κανονικες βιδες ουτε με μπουλονοκλειδο μπαταριας, ουτε με αερος, ουτε με σκαπτικο ρευματος, αλλα ουτε και με βενζινοκινητο κομπρεσσερ και ας υπαρχουν οι αναλογοι ανταπτορες :)

Αρκετά καλή η adhesive κόλλα της pattex για τη Lidl. Σε παπούτσι που τη χρησιμοποίησα ήταν ικανοποιητική.

Κυριοι (και κυριες) για οποιους ενδιαφερονται στην μεταμορφωση υπαρχει ακομη μεγαλη ποικιλια εργαλειων (κηπου - χειρος). Δραπανοκατσαβιδα, παλμικα, κοπτικα, πολυεργαλειο μπαταριας, εργαλεια αερος, αεροσυμπιεστης, μπαλαντεζα αερος κλπ...

Οκ, κατανοητο.
Και αρα, για να βιδωνεις κανονικες βιδες (που δεν χρειαζεται, ok), με καλωδιου παλμικο, παιρνεις το μπουλονοκλειδο και του βαζεις εναν ανταπτορα θηλυκο με θηλυκο, σωστα;

Αυτο ειναι μαζοχισμος!!!!
Χαχαχαχαχα

Βρε κουζουλε εσυ δε πηρες το 20v παλμικο του Lidl;

Ναι, βρε παιδια. Το καταλαβα, το 20v παλμικο αρκει. :)
Απλως προσπαθω να καταλαβω τι παιζει απο εργαλεια, που χρησιμοποιειται το καθενα κτλ.
Μονο αν καταλαβεις, μπορεις μετα να κρινεις τι χρειαζεσαι αναλογα με τις αναγκες σου (και το πορτοφολι, την τρελα κτλ, βεβαια).

Το τροχο 230V με τις ρυθμιζομενες στροφες, εχει καιρο να τον δω, εχουμε καμια εικονα επανατοποθετησης στα ραφια?
Δεν ειναι για μενα...

@mastroxalastis
Φαντάζομαι θα έχεις δει μπουλονοκλειδο αέρος για τους τροχούς των αυτοκινήτων σε βουλκανιζατερ, . Το συγκεκριμένο είναι κάτι αντίστοιχο σε ηλεκτρικό. Αν έχεις λοιπόν στο μυαλό το αέρος που σου είπα, θα καταλάβεις ότι δεν κάνει για μικρα βιδωματα αλλά μόνο για χοντροδουλειές σε μεγάλων διαμέτρων βίδες.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk