Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το τροχο 230V με τις ρυθμιζομενες στροφες, εχει καιρο να τον δω, εχουμε καμια εικονα επανατοποθετησης στα ραφια?
Δεν ειναι για μενα...

Νομιζω καπου τον Μαρτη ειχε βγει. Λογικα τοτε παλι, αλλα μπορει και νωριτερα.

Τον τροχήλατο γρυλο να τον χτυπήσω; τα καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αξίζουν; πάλι σε έξοδα μας βλέπω

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον τροχήλατο γρυλο να τον χτυπήσω; τα καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αξίζουν; πάλι σε έξοδα μας βλέπω

Οπως παντα ολα εξαρτονται απο την χρηση-αναγκη.

Ποσες φορες το χρονο-μηνα σηκωνεις το αμαξι / ποσες φορες μπαινεις απο κατω και χρειαζεσαι να καμεις εργασια;
Τι πρεπει να εκκινησεις; μοτοσυκλετα / αμαξι / φορτηγο / βενζινακατο / τριαξονικο;

Αμα χρειαζεσαι (σε επιπεδη επιφανεια ανευ γρασου - κυλισης κλπ κλπ κλπ) γρυλο τοτε ναι ειναι καλουτσικη τιμη για 2 τονους, αλλα εαν αλλαζεις τροχους στην δουλεια παρε επαγγελματικο.

Μετα η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ - ΑΝΤΟΧΗ των καλωδιων εχει να κανει με τα ΑΜΠΕΡ που πρεπει να δωσουν, χωρις να λιωσουν, εκει εξαρταται τι εκκινεις. Για μηχανη οκ, και ποσο συχνα σου τυχαινει; Εαν ΔΕΝ εχεις στο αμαξι σου, κακος , και να αγορασεις αμεσα, εαν ηδη εχεις στο αμαξι δες τι σου καλυπτει απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αναγκες.

Δες και :music-smiley-005:

https://www.slang.gr/lemma/3909-ai-sixtir-ki-esy-ki-o-grylos-sou

Ατάκα παλιού και πασίγνωστου ανεκδότου, η οποία πλέον αυτονομήθηκε σύμφωνα με το πνεύμα των καιρών και υφίσταται ως ξεχωριστή και επίσημα αναγνωρισμένη οντότητα, χρησιμοποιούμενη για να περιγράψει μία κατάσταση όπου το υποκείμενο κουρντίζεται και φτιάχνεται μόνο του για κάτι χωρίς να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι αυτό που τον καίει θα στραβώσει.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Για όσους έζησαν τα προηγούμενα χρόνια σε μία γυάλα και δεν γνωρίζουν το ανέκδοτο, τύπος μένει από λάστιχο μέσα στο δάσος μαύρα μεσάνυχτα και δεν έχει γρύλο για να σηκώσει το αυτοκίνητο. Βλέπει ένα αγροτόσπιτο στα 500 μέτρα και ξεκινάει.

Όσο περπατάει σκέφτεται και μονολογεί: «Αγροτόσπιτο είναι, σίγουρα θα έχει εργαλεία. Δε μπορεί, ένα γρύλο θα έχει. Για φαντάσου να έχει γρύλο και να μη τον δίνει. Εγώ να το δανειστώ για μισή ώρα θέλω, δεν θα του τον πάρω. Ρε τον π***τη, τον αρχιτσιγκούναρο. Σιγά ρε μπαγλαμά μη σου φάω το γρύλο. Αλλά πρέπει να πέσεις εσύ στην ανάγκη μου να σου σιάξω εγώ τη γραβάτα. Μα τι μάρκα μ******ς είναι αυτός; Βραδιάτικα να μη βοηθάει, που κανονικά θα 'πρεπε αυτός να έρθει και να αλλάξει το λάστιχο, ο μ*****ς. Αλλά φταίω εγώ που κάθομαι και παρακαλάω».

Χτυπάει την πόρτα και μόλις ανοίγει ο χωρικός, του λέει «ρε άι σιχτίρ κι εσύ κι ο γρύλος σου».

Καλημέρα στην παρέα, είχα πάρει πριν ένα χρόνο περίπου ένα δραπανοκατσάβιδο ρεύματος το οποίο όμως απ ότι βλέπω χάλασε το τσοκ, δεν γυρίζει, τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; το καλύπτει η εγγύηση;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα.
Απόδειξη αγοράς, εργαλείο (αν έχεις και το κουτάκι του είσαι πολύ κύριος!) και κατευθείαν στο LIDL.

Στο κατάστημα πηγαίνεις εντός 3μήνου από την αγορά, οπότε και μπορούν να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Επικοινώνησε με το service και αυτοί θα σε κατευθύνουν. Βάζεις εδώ το ΙΑΝ του προϊόντος και σου βγάζει το ανάλογο τηλέφωνο

Καλημέρα.
Απόδειξη αγοράς, εργαλείο (αν έχεις και το κουτάκι του είσαι πολύ κύριος!) και κατευθείαν στο LIDL.
Πριν λίγο πήγα από εκεί φίλε και μου είπαν να πάρω τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών που γράφει πάνω η απόδειξη, ευχαριστώ
Στο κατάστημα πηγαίνεις εντός 3μήνου από την αγορά, οπότε και μπορούν να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Επικοινώνησε με το service και αυτοί θα σε κατευθύνουν. Βάζεις εδώ το ΙΑΝ του προϊόντος και σου βγάζει το ανάλογο τηλέφωνο
Απ ότι βλέπω φίλε στην απόδειξη πέρασε 1,5 χρόνος από την αγορά, η απόδειξη έχει και άλλες αγορές πέραν τον δύο μηχανημάτων που πήρα, ποιο είναι το IAN; Ευχαριστώ

Ok, ευχαριστώ, τι γίνεται όμως σε αυτή την περίπτωση; το επισκευάζουν;

Θα σε καθοδηγήσουν αυτοί φίλε μου, ανάλογα με το προϊόν. Μπορεί να σου δώσουν μια διεύθυνση να το στείλεις (συνήθως με acs και δική τους χρέωση), μπορεί και να στο αντικαταστήσουν χωρίς να ζητήσουν το παλιό πίσω. Και στις δυο περιπτώσεις, αν δεν έχουν στοκ, πιθανόν να περιμένεις αρκετό διάστημα μέχρι να παραλάβεις την αντικατάσταση. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα (δεν ξέρω αν μπορείς να το ζητήσεις εξαρχής, εμένα μου το πρότειναν μια φορά) να σου στείλουν μια επιστολή με ταχυδρομείο, με την οποία πας στο κατάστημα και σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω.

Παιδες ο ευθυς λειαντηρας της Parkside ειχε βγει τελευταια φορα περυσι τον Δεκεμβρη του 2018 αν δεν κανω λαθος. Ειχε βγει καθολου το 2019?

Αν τον εχει και δεν τον πολυχρησιμοποιει κανεις, τον αλλαζω με τον -εντελως αχρησιμοποιητο στο κουτι του- 125mm γωνιακο τροχο parkside 1200w με τις ρυθμιζομενες στροφες.

Και δεν περιμενεις να ξαναβγει; Λογικα, οπου να 'ναι.
Ειναι ωραιο και χρησιμο εργαλειο, παντως. Κατι σαν μεγαλο και δυνατο dremel, για καποιες δουλειες.

Ναι δεν με πειραζει να περιμενω, απλα ελεγα μηπως καποιος το αγορασε και δεν το χρησιμοποιει οσο συχνα οσο περιμενε, η δεν του κανει.

Ναι δεν με πειραζει να περιμενω, απλα ελεγα μηπως καποιος το αγορασε και δεν το χρησιμοποιει οσο συχνα οσο περιμενε, η δεν του κανει.

εχω εγω εναν αλλα δε κανει για τη δουλεια που τον θελω.Στειλε μου μνμ αν θες να μιλησουμε.