το σετ με τα τρυπανια και καλεμι/βελονι SDS, αξιζει ???
Όχι.
το σετ με τα τρυπανια και καλεμι/βελονι SDS, αξιζει ???
Ποιος αραγε ειναι ο σωστος τυπος αναδευτηρα για καθε υλικο? Οτι θες βλεπεις στο διαδικτυο, ολοι κανουν για ολα...
![]()
Εκτος απο τον αυτον στα δεξια οπου συμφωνουν οι περισσοτεροι οτι ειναι για χρωματα, οι αλλοι δυο για ποια υλικα ειναι καταλληλοτεροι?
Ειδικα για τσιμεντα και λασπες ποια γεωμετρια αναδευτηρα ειναι η καλυτερη? Γνωριζει κανεις απο εμπειρια?
Εχω την εντυπωση οτι για τσιμεντα ειναι ο αριστερος. O μεσαιος νομιζω οτι ειναι για λιγο πιο αραια υλικα απο τα τσιμεντοειδη και ο δεξιος για χρωματα.
Όχι.
Πήγε εχθές γνωστός μου (με αρκετές γνώσεις εργαλείων και με πολλά στη συλλογή του) και βρήκε σε Lidl το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο 20V (αυτό που είχε βγάλει στις 26/3 στα 60 ευρώ και ενδιαφέρει κι εμένα) και το αγόρασε. Μόλις πήγε σπίτι και το άνοιξε να το δοκιμάσει διαπίστωσε ότι είχε αισθητό τζόγο στο τσοκ. Τους το πήγε πίσω αναφέροντας το πρόβλημα και του επέστρεψαν τα χρήματα. Το ερώτημά μου είναι αφενός αν έχουν παρατηρήσει κι άλλοι φίλοι ανάλογο πρόβλημα με τζόγους στο τσοκ σε δραπανοκατσάβιδα του Lidl κι αφετέρου αν είναι τακτική της επιχείρησης όταν ο πελάτης έχει κάποιο θέμα με την ποιότητα του εργαλείου να το επιστρέφει με αποσφραγισμένη συσκευασία και να του επιστρέφουν τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Αν ισχύει το τελευταίο, μάλλον θα το πάρω κι εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει πιστεύω να πάρει κανείς τέτοιο εργαλείο με αυτό το πρόβλημα, κι ας είναι σχετικά φτηνό.
Πήγε εχθές γνωστός μου (με αρκετές γνώσεις εργαλείων και με πολλά στη συλλογή του) και βρήκε σε Lidl το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο 20V (αυτό που είχε βγάλει στις 26/3 στα 60 ευρώ και ενδιαφέρει κι εμένα) και το αγόρασε. Μόλις πήγε σπίτι και το άνοιξε να το δοκιμάσει διαπίστωσε ότι είχε αισθητό τζόγο στο τσοκ. Τους το πήγε πίσω αναφέροντας το πρόβλημα και του επέστρεψαν τα χρήματα. Το ερώτημά μου είναι αφενός αν έχουν παρατηρήσει κι άλλοι φίλοι ανάλογο πρόβλημα με τζόγους στο τσοκ σε δραπανοκατσάβιδα του Lidl κι αφετέρου αν είναι τακτική της επιχείρησης όταν ο πελάτης έχει κάποιο θέμα με την ποιότητα του εργαλείου να το επιστρέφει με αποσφραγισμένη συσκευασία και να του επιστρέφουν τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Αν ισχύει το τελευταίο, μάλλον θα το πάρω κι εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει πιστεύω να πάρει κανείς τέτοιο εργαλείο με αυτό το πρόβλημα, κι ας είναι σχετικά φτηνό.
Καλησπερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Τα ποτηροτρυπανα που εχει για τι υλικο ειναι. ? Ξυλο η και πιο σκληρα αντικειμενα (π.χ τουβλο η λεπτο σωβα )?
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Ωχ, μάλιστα, οπότε μάλλον αυτή η παρτίδα είχε θεματάκια. Έχει αγοράσει κάποιος φίλος εδώ το νέο δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance που έβγαλε πριν 1 βδομάδα να μας πει αν αυτό ήταν οκ;
Λογικο αυτο, οταν εχει πεσει η μπαταρια.
Αλλα, εγω μιλαω, γις την αρχη, που ειναι γεματες και οι δυο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.