Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν φενεται λογικό να υπάρχει διαφορα στις μπαταριες ( 2 η 4) όταν είναι πλήρως φορτισμένες εκτός και εάν τα αποδιδομενα watt είναι περισσότερα της άλλης...π.χ στην 2αρα είναι 20w...Δεν βρήκα της 4αρας....πείτε εσείς που τις έχετε...
Εαν υσχιει αυτό,διαφορετικά δηλ,τότε συγουρα υπάρχει διαφορα δύναμης...

Αυτό ίσως να στέκει αρκεί να δει ότι υπαρχουν 2 φορτιστές της 2αρα και της 4αρας είναι διαφορετικόι ώστε να τις φορτίζουν...
Έχει έναν με 65w και έναν με 120w...
Εάν τα ψάξετε θα τα βρείτε...

Ισχύει ότι έγραψε ο kospap ακόμα και η bosch σε μερικά εργαλεία δίνει άλλη ροπή με 2αρα και άλλη με 4+

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ισχύει ότι έγραψε ο kospap ακόμα και η bosch σε μερικά εργαλεία δίνει άλλη ροπή με 2αρα και άλλη με 4+

Που μπορουμε να το δουμε αυτο....;
Γιατί στην 12v σειρα είτε με 6ah,είτε 4ah,είτε 3ah και 2ah δεν έχω παρατηρήσει διαφορά αποδοσης σε full κατασταση αλλα ούτε στις προδιαγραφες, δηλ ροπη των εργαλειων....και μιλάω κυριως για ενεργοβορο εργαλείο όπως το δισκοπριονο...να επισημάνω ότι στα Bosch δεν αναφέρεται η απόδοση σε watt οπως στα parkside...να αναφερω οτι την 4αρα της Parkside βρήκα ότι είναι 80watt....

Απο μπαταρίες είναι γεμάτα τα lidl. δυο συνεχόμενες εβδομάδες εφερναν, Να προσέξεις γιατί έχει 4ρες και στα 25 και στα 30 ευρώ. Ίδιες είναι.

Με βάλατε στη πρίζα κι έκανα δοκιμές πριν λίγο με το παλμικό, με 2άρα και 4άρα μπαταρία. Οι δοκιμές έγιναν σε σφίξιμο - λύσιμο μπουλονιών Μ12 και Μ14 ( με καρυδάκια κρούσης 1/2, 19 και 22 αντίστοιχα). Έκανα σφιξίματα με 4άρα , λύσιμο με 2άρα και τούμπαλιν. Δεν διαπίστωσα ουδεμία διαφορά ροπής στο παλμικό ανάμεσα στις δύο μπαταρίες όσο κι αν το ζόρισα. Να πω ότι και οι δύο μπαταρίες ήταν γεμάτες.

Kosstv σε κάποιο manual το είδα πετύχει ή έδινε δύο ροπές ή είχε υποσημείωση πως η μέγιστη ροπή είναι για 4ah μπαταρία.

Αλλά και με μια αναζήτηση μπορείς να δεις ότι όταν έχεις τα διπλάσια στοιχεία (όχι πάντα) έχεις λίγο καλύτερες επιδόσεις.

https://toolguyd.com/cordless-power-tool-faq-what-does-ah-really-mean/

Για πλακα ψοφανε οι 2αρες μπαταριες του Lidl ρε παιδια.
Απιθανο ποσο γρηγορα σε κοψιμο με την σπαθοσεγα τελειωσε μια γεματη μπαταρια.
Καλώς ήρθες στο κλαμπ Κυριάκο.Κ αν με τη σπαθοσεγα θεωρεις ότι σου τελείωσε γρηγορα,που να δεις με το δισκοπριονο.

Εμενα δεν μου φαινεται να τελειωνουν τοοοοσο γρηγορα (με την σπαθοσεγα-δισκο δεν εχω).
Δε μιλαω για συνεχη κοπη, βεβαια. Αλλα σε 4-5 κοπες σε μικρο σωληνα + 4-5 κλαδακια πευκου + κατι ψιλα, ουτε επεσε απο τις 3 γραμμες, ουτε δειχνει καποια εμφανη αδυναμια.

Όντως πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορά
Ειδικά σε πιο ενεργοβόρα εργαλεία
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kosstv σε κάποιο manual το είδα πετύχει ή έδινε δύο ροπές ή είχε υποσημείωση πως η μέγιστη ροπή είναι για 4ah μπαταρία.

Αλλά και με μια αναζήτηση μπορείς να δεις ότι όταν έχεις τα διπλάσια στοιχεία (όχι πάντα) έχεις λίγο καλύτερες επιδόσεις.

https://toolguyd.com/cordless-power-tool-faq-what-does-ah-really-mean/

Οσο αφορα τα bosch δεν βρηκα πουθενα να γραφεται κατι στα 3 εργονοβορα εργαλεια της σειρας 12v που κατεχω,γωνιακος τροχος,σπαθοσεγα,δισκοπριονο,για διαφοροποιηση ροπης στην 4 αρα μπαταρια και επαναλαμβανω οτι εχω και την 6αρα....

Οσο αφορα το νημα που εστειλες ειναι οντως πολυ ενδιαφερον αλλα ειναι πολυ γενικο....

Αυτο που θα πρεπει να συγκριθει σε ενα εργονοβορο 18v εργαλειο μπαταριας του Lidl οπως η σπαθοσεγα,ειναι η διαφορα δυνατοτητας κοπης....δηλ εαν μια γεματη 4αρα κοβει πιο γρηγορα απο μια γεματη 2αρα.... ασχετος εαν η μια κοψει τα μισα απο την αλλη....

Σε κοπη 10 εκ φτελιας στο 5λεπτο παει η μπαταρια, δυσκολη κοπη αλλα περιμενα κατι παραπανω.
Ευτυχως ειχα αγορασει δευτερη.

Αν και το ξυλο πολυ σκληρο δεν δικαιολογουνται τετοια νουμερα....ευτυχως που δεν την αγορασα οταν το σκεφτομουν......

Αν και το ξυλο πολυ σκληρο δεν δικαιολογουνται τετοια νουμερα....ευτυχως που δεν την αγορασα οταν το σκεφτομουν......
Σε 16αρα μελαμινη,το δισκοπριονο κάνει περίπου 6 μέτρα κοπή με 2αρα μπαταρία.Οχι συνεχόμενη κοπή,αλλά με διαλείμματα. Τα τελευταία μέτρα όχι καθαρή κοπή,λόγω πτώσης απόδοσης.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν φενεται λογικό να υπάρχει διαφορα στις μπαταριες ( 2 η 4) όταν είναι πλήρως φορτισμένες εκτός και εάν τα αποδιδομενα watt είναι περισσότερα της άλλης...π.χ στην 2αρα είναι 20w...Δεν βρήκα της 4αρας....πείτε εσείς που τις έχετε...

κοιτα αυτο το διαγραμμα

Samsung%20INR18650-20R%202000mAh%20(Green)-CapacityTime.png

βλεπεις ποσο πεφτει το βολταζ δυσαναλογα με τα αμπερ?

αν τωρα βαλεις δυο συστοιχιες μαζι, που τα αμπερ μοιραζονται στο μισο, θα εχεις καλυτερο βολταζ λειτουργιας
πχ στα 12 λεπτα αλλο να τραβα το τρυπανι 10 αμπερ απο μια μπαταρια = 3,2βολτ
και αλλο να τραβα 10 αμπερ απο 2 παραλληλα, αρα 5 αμπερ το καθε στοιχειο = 3,55 βολτ

Μάλιστα.... κατανοητο το διάγραμμα...
Οπότε όσο περισσοτερα παράλληλα στοιχεία υπάρχουν σε μια μπαταρια τοσα περισσότερα βολτ συνολικά παράγουν συνολικά..άρα και περισσότερη ενέργεια..

Έχει κανείς αγοράσει ή δουλέψει το φαλτσοπρίονο που φέρνει την Πέμπτη; Από χαρακτηριστικά φαίνεται καλό αλλά στην πράξη τι λέει;

Ευτυχως σας βρισκω, καλη Ανασταση σε ολους! Ειμαι εντελως αρχαρια στα εργαλεια και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα. Αγορασα προχθες το brushless δραπανολατσαβιδο και δεν βρηκα τα 2 σετ με τις μυτες και τα καρεδακια (αν τα λεω σωστα) ουτε τα τρυπανια. Αν καποιος μπορει να βονηθησει δειχνοντας μου καποια αλλο σετ με μυτες κλπ που να καλυψουν τις βασικες μου αναγκες για το σπιτι κλπ ας μου προτεινει. Ευχαριστω και χρονια πολλα!