Έτσι Κώστα.
Κάθε μπαταρία έχει 3 βασικά (ηλεκτρικά) χαρακτηριστικά: Τάση (Volt), Χωρητικότητα (mAh) και μέγιστο ρεύμα που δίνει (Amp). Αυτό το τρίτο δεν μας το λένε πάντα...
Τα βασικά που πρέπει να θυμόμαστε, όσοι δεν είμαστε του πολυτεχνείου, είναι:
-όσο αδειάζει η μπαταρία η τάση πέφτει και βλέπουμε το εργαλείο να υπολειτουργεί.
-όταν τραβάμε πολύ ρεύμα, κοντά στο μέγιστο της μπαταρίας, πέφτει η τάση και η χωρητικότητα. Το εργαλείο πάλι υπολειτουργεί και η μπαταρία θα ζήσει λιγότερο.
-Αν βάλω διπλάσια σε χωρητικότητα μπαταρία ίδιου τύπου με την απλή, έχει διπλάσιο μέγιστο ρεύμα (διπλάσια Amp) από την απλή.
Στην περίπτωση του Lidl, προφανώς η 2Ah μπαταρία που δίνουν είναι πολύ ψόφια (δεν βγάζει αρκετά amp) για το συγκεκριμένο εργαλείο.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,Έχει κανείς αγοράσει ή δουλέψει το φαλτσοπρίονο που φέρνει την Πέμπτη; Από χαρακτηριστικά φαίνεται καλό αλλά στην πράξη τι λέει;
Μου θυμίζει λίγο το:
"- Άτσα, κουστουμιά ο ανάπηρος.." :smile:
Έτσι Κώστα.
Κάθε μπαταρία έχει 3 βασικά (ηλεκτρικά) χαρακτηριστικά: Τάση (Volt), Χωρητικότητα (mAh) και μέγιστο ρεύμα που δίνει (Amp). Αυτό το τρίτο δεν μας το λένε πάντα...
Τα βασικά που πρέπει να θυμόμαστε, όσοι δεν είμαστε του πολυτεχνείου, είναι:
-όσο αδειάζει η μπαταρία η τάση πέφτει και βλέπουμε το εργαλείο να υπολειτουργεί.
-όταν τραβάμε πολύ ρεύμα, κοντά στο μέγιστο της μπαταρίας, πέφτει η τάση και η χωρητικότητα. Το εργαλείο πάλι υπολειτουργεί και η μπαταρία θα ζήσει λιγότερο.
-Αν βάλω διπλάσια σε χωρητικότητα μπαταρία ίδιου τύπου με την απλή, έχει διπλάσιο μέγιστο ρεύμα (διπλάσια Amp) από την απλή.
Στην περίπτωση του Lidl, προφανώς η 2Ah μπαταρία που δίνουν είναι πολύ ψόφια (δεν βγάζει αρκετά amp) για το συγκεκριμένο εργαλείο.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
Οι 2 σφιγκτήρες και 2 πλευρικοί βραχίονες για στερέωση του επεξεργαζόμενου τεμαχίου είναι ΓΤΠ αλλά η δουλειά γίνεται. Το ίδιο και ο σάκος συλλογής σκόνης.
Στο δικό μου, το lazer αλιθωρίζει, όμως η βαθμονόμιση στην φαλτσοκοπή φαινεται να είναι καλή ή τες πα χωρίς σημαντικά σφάλματα.
Οι δύο σωλήνες που ολισθαίνει ο οδηγός κοπής, σκουριασαν ή τες πα εφυγε σε κάποια σημεία το γαλβάνισμα ύστερα από κάποια χρόνια.
Κάνει πολύ σαματά.
Παρόλα αυτά, είναι ένα από τα εργαλεία της parkside που έχω και έχουν βγάλει τα λεφτά του. Εφόσον το ζητούμενο είναι να κάνεις γρήγορα πολλές κοπές όπου η απολυτη ακρίβεια δεν είναι το top ζητούμενο, πάρτο.
Για το radial μιας και το έχω και εγώ περίπου 6 χρόνια να συντροφεύει για μικροτερες κοπές ένα θηριώδη 300αρι Makita να γράψω ότι όλα επάνω ρυθμίζονται , δεν χρειάζεται να «φας» τίποτα . Ρυθμίζεται και η καθετοτητα ως προς τον φράχτη και η καθετοτητα ως προς την επιφάνεια , όπως επίσης και το λέιζερ . Από αρχής θέλουν κάποιες μικρορυθμισεις . Δεν με έχει «κρεμάσει» ποτέ και το θεωρώ από τα καλύτερα εργαλεία που έχει βγάλει αν αναλογιστούμε και την τιμή του .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.