σωστα το λετε παιδια! μια στις τοσο να χρειαστει, περισσοτερο θα στοιχιζε μια επισκεψη σε ψυχολογο τουτο το καιρο που ολοι τα εχουν παιξει απο λιγο ως πολυ

χαχα ναι, ενω με τα εργαλειακια τα φτηνα, σου βγαινει και μια δημιουργικοτητα και απασχολεισαι και ευχαριστα!
σωφρον, το παγκοπριονο ειναι το μονο εργαλειο που φοβαμαι. με χαλαει η ιδεα της γυμνης λεπιδας κοντα στα χερια μου, ανοιχτη απο παντου.
δυστυχως ή ευτυχως, ο μακαριτης ο πατερας μου, δεν ηθελε να ασχολουμαι με τα εργαλεια στη πραξη.
φοβοταν μη συμβει κανα ατυχημα και ισως καπου μου περασε ενα φοβο για το παγκοπριονο και το γωνιακο τροχο. το φοβο του του τροχου τον ξεπερασα, αλλά στο παγκοπριονο δισταζω.
και αν και ειχαμε στο μηχανουργειο ενα παγκοπριονο με δισκο αν θυμαμαι καλα Φ450 ή Φ500 (!) μηπως και χρειαζοταν κανα ξυλο, δεν το δουλεψα ποτε.
θυμαμαι ομως κατι ασχημο, με ενα δισκοπριονο σιδηρου, ξερεις με αργες στροφες, βουτηξε μια μερα το μανικι ενος μαστορα (χειμωνας, το δισκοπριονο κατω απο χαγιατι, εξω απο το μαγαζι, κρυωνε και φοραγε μπουφαν) και τον ετρεχα απο την ηλεια στο κατ γιατι του εκανε το καρπο φυτιλια. και ηταν εμπειρος!
το εσωσε, αλλά του εμεινε μια μονιμη παραμορφωση στο χερι.
και ο αρχιμαστορας ο τορναδορος μου, ειχε χασει το ενα ματι του παλια απο γρεζι!
για αυτο παιδια ακομα και το πιο φαινομενικα αθωο μηχανημα, επειδη κρυβει κινδυνους παντα, να εχουμε μετρα προστασιας.
ακομα και για το δισκοπριονο χειρος, προσεξτε τα μανικια...
Νικόλα ...πάρτο αγόρι μου και ότι θέλεις τον ξέρεις τον δρόμο το εργαστήριο είναι πάντα ανοιχτό ... Έχει και 2 δίσκους μέσα ...Μπράβο...με 30 !!!!
αϊ λοβ γιου νικολα!!