το δικο μου ηχοσυστημα, αγορασμενο τις καλες εποχες, κοστιζε πανω απο 7 χιλιαρικα (λαμπατο κλπ) ,το δε δευτερο το χομ σινεμα πανω απο δυο χιλιαρικα και το τριτο που εχω στο πισι πανω απο 1000 ευρω
αλλά ακουω μουσικη καθε μερα!
και αυτο ειναι η κυριως διαφορα μεταξυ του δικου μου λαμπατου (που και παλι κλαιω τα λεφτα που ειχα δωσει τωρα που εχουν σφιξει τα πραγματα), με τον οποιο ακουω καθε μερα, ή με το συστηματακι στο πισι που αντι για 30-50-100 ευρω ειχα προτιμησει να δωσω ενα χιλιαρικο, με το μπος του φιλου που το χρησιμοποιει μια φορα στα τοσα χρονια.
μην συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια παιδια...
οταν ειχα τη βιοτεχνια, η μια απο τις 5 mig, μια θηριωδη elweld διαιρουμενη, αν θυμαμαι καλα, ειχε στοιχισει σημερινα 6-7 χιλιαρικα. ολες ηταν στα 4-5 χιλιαρικα η μια. και υπηρχε ηδη και μια μιλερ αμερικανικη αγνωστου κοστους . ακομα και η πιο φτηνη mig την ειχα πληρωσει σημερινα 3,5 χιλιαρικα. εβγαλαν δουλεια ομως τρελη και μου εδωσαν πισω πολλαπλασια τα λεφτα τους.
εκει ναι φιλε amsen, αξιζει να δωσεις λεφτα γιατι θα τα παρεις πισω.
για να βαλω ομως μερικες ουπες στο τοιχο ή να σπασω μια φορα πλακακια σε μια ανακαινιση, αξιζει να δωσω 200-300 ευρω και οχι 50, τετοιες εποχες?
δε ξερω...
αν μιλαμε για καθαρα ερασιτεχνικο επιπεδο τετοιες εποχες, προσωπικα το θεωρω ανοητο, εκτος βεβαια και αν περισευουν τα λεφτα, οποτε αντι να πας ενα σουκου υδρα, παιρνεις ενα metabo και σου μενει για μια ζωη...