Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

"Είμαστε ετοιμοι σε επιπεδο υποδομων μητρικης σε μη-τροφιμα, ωστοσο εχουμε συνειδητၠεπιλεξει να μην «λανσαρουμε» ηλεκτρονικο καταστημα προς το παρον".
https://www.news247.gr/epixeiriseis...i-akomi-sto-delivery-stin-ellada.7672160.html

Δύο σημειώσεις:
1. Η λειτουργία ενός καλού e-shop είναι σοβαρή υπόθεση που προϋποθέτει αρκετό προσωπικό και τεχνική υποδομή να λειτουργούν σε εικοσιτετράωρη βάση καθώς και μία αλυσίδα logistics αποκλειστικά για αυτά. Ακόμα και κολοσσοί του είδους δεν αποφεύγουν τα λάθη και τα προβλήματα. Εταιρείες του μεγέθους των lidl σίγουρα μπορούν να ανταπεξέλθουν αλλά δεν είναι απλή υπόθεση.
2. Επειδή έχω δουλέψει σε υποκατάστημα Γερμανικής πολυεθνικής στην Ελλάδα και είχα πάρε δώσε με αρκετές από αυτές, το δόγμα τους είναι διαφορετικό από άλλων χωρών.
Δεν προχωρούν σε κάποιο βήμα αν δεν είναι σίγουροι και δεν αφήνουν εύκολα «λυτά τα γκέμια» στις κατά τόπους εταιρείες. Η φιλοσοφία τους είναι πολύ συγκεντρωτική. Η μητρική εταιρεία αποφασίζει και οι άλλοι απλά εκτελούν. Αυτό σημαίνει οτι αν οι φρίτς δεν πειστούν οτι πρέπει να ανοίξουν ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα η εδώ εταιρεία δύσκολα θα τους μεταπείσει. Και κακά τα ψέματα, η αγορά μας δεν είναι και μαγαζί γωνία για αυτά τα μεγέθη εταιρειών.
Είδωμεν λοιπόν.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

"Είμαστε ετοιμοι σε επιπεδο υποδομων μητρικης σε μη-τροφιμα, ωστοσο εχουμε συνειδητၠεπιλεξει να μην «λανσαρουμε» ηλεκτρονικο καταστημα προς το παρον".
https://www.news247.gr/epixeiriseis...i-akomi-sto-delivery-stin-ellada.7672160.html

Δύο σημειώσεις:
1. Η λειτουργία ενός καλού e-shop είναι σοβαρή υπόθεση που προϋποθέτει αρκετό προσωπικό και τεχνική υποδομή να λειτουργούν σε εικοσιτετράωρη βάση καθώς και μία αλυσίδα logistics αποκλειστικά για αυτά. Ακόμα και κολοσσοί του είδους δεν αποφεύγουν τα λάθη και τα προβλήματα. Εταιρείες του μεγέθους των lidl σίγουρα μπορούν να ανταπεξέλθουν αλλά δεν είναι απλή υπόθεση.
2. Επειδή έχω δουλέψει σε υποκατάστημα Γερμανικής πολυεθνικής στην Ελλάδα και είχα πάρε δώσε με αρκετές από αυτές, το δόγμα τους είναι διαφορετικό από άλλων χωρών.
Δεν προχωρούν σε κάποιο βήμα αν δεν είναι σίγουροι και δεν αφήνουν εύκολα «λυτά τα γκέμια» στις κατά τόπους εταιρείες. Η φιλοσοφία τους είναι πολύ συγκεντρωτική. Η μητρική εταιρεία αποφασίζει και οι άλλοι απλά εκτελούν. Αυτό σημαίνει οτι αν οι φρίτς δεν πειστούν οτι πρέπει να ανοίξουν ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα η εδώ εταιρεία δύσκολα θα τους μεταπείσει. Και κακά τα ψέματα, η αγορά μας δεν είναι και μαγαζί γωνία για αυτά τα μεγέθη εταιρειών.
Είδωμεν λοιπόν.

Και το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα ισχυει η πολιτικη επιστροφης σε καταστημα οταν εχεις αγορασει απο eshop. Εχουν μαθει την νοοτροπια του Ελληνα που εκμεταλευεται τετοια παραθυρακια.

Πανω σ'αυτο που ειπες με τα logistics.. ετυχε μια φορα να παραγγειλω ενα εργαλειο απο το eshop του πρακτικερ. Περιμενα καμμια 10αρια μερες για παραδοση γιατι στις αποθηκες του eshop δενν υπηρχε και επρεπε να κανουν παραγγελια στον προμηθευτή. Το αστειο ειναι οτι στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης που παω εγω ειχαν καμμια 10αρια κομματια και δεν μπορουσαν να το στείλουν απο εκει

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πρακτικερ λεει οτι εχει 4-7 μερες παραδοση.
Περιμενω και εγω κατι εδω και μια εβδομαδα που ειναι σε αφθονια σε ολα τα πρακτικερ
και βλεπω οτι μολις εχτες το στειλανε απο την ....Αθηνα.
Απο την αλλη μερια, εχει πολυ χαμηλα ταχυδρομικα εξοδα,
πιο λιγα και απο την βενζινη που θα καψω για να παω στο καταστημα,
χωρια το ταξιδι που θα κανω γιατι βρισκεται εξω απο την Θεσσαλονικη. (20 km)
(σορυ για το οφτοπικ)

Εμένα μου αρέσει πολύ το πρακτικερ ο κωτσοβολος και ολα τα φυσικα καταστήματα γιατι μπορω να πιανω στα χερια να βλεπω απο κοντα τα εργαλεια τις συσκευες και μετα να τα παραγγέλνω από eshops.

Εμένα μου αρέσει πολύ το πρακτικερ ο κωτσοβολος και ολα τα φυσικα καταστήματα γιατι μπορω να πιανω στα χερια να βλεπω απο κοντα τα εργαλεια τις συσκευες και μετα να τα παραγγέλνω από eshops.
Μαζι σου, αλλα εγω δεν θα μπορουσα να αντισταθω να το παρω επιτοπου.
:flipout:

τα ιδια κανει και μια φιλη της γυναικας μου στα παπουτσια, και απο οτι διαβαζω και αλλου το κανουν και αλλοι.
Δοκιμαζουν τα παπουτσια στο καταστημα και μετα το παραγγελνουν ιντερνετικα που εχει σοβαρη διαφορα τιμης.

Αμα δεν το βιαζεσαι και εχεις χρονο ειναι πιο συμφερουσα αγορα...
Βεβαια αυτο οταν ειναι ολα ανοικτα και μπορεις να ψαχτεις για να το ελενξεις. .

Σημερα βρηκα το νεο φυλλαδιακι του Lidl (απο 16.11 εως 21.11) στο γραμματοκιβωτιο μου..

wc8NGTNh.jpg

Εξι σελιδες γεματες εργαλεια, εξαρτηματα και αναλωσιμα. Νομιζω πρωτη φορα βλεπω φυλλαδιο του Λιντλ τοσο τιγκαρισμενο με εργαλειοειδη!!

Αν εννοεις τις μαυρες πλαστικες επιφανειες που κρεμας εργαλεια επανω, δεν εχει Κωστη. Εχω ομως εγω ενα εξτρα σετακι να σου δωσω να κανεις τη δουλεια σου :)

+++

Σιγουρα ειχε τυπωθει το φυλλαδιο πριν ανακοινωθουν τα μετρα, ομως γιατι μοιραστηκαν σημερα?
Η απαντηση σιγουρα ειναι οτι καποιος τοπικος διανομεας που τα ειχε ηδη προμηθευτει, να εκανε λαθος, να ξεχαστηκε και να τα μοιρασε.

+++

Αν θελετε μπορω να αναρτησω τις σελιδες αλλα νομιζω οτι θα ειναι βασανιστηριο.. :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

...
Η απαντηση σιγουρα ειναι οτι καποιος τοπικος διανομεας που τα ειχε ηδη προμηθευτει, να εκανε λαθος, να ξεχαστηκε και να τα μοιρασε.
...

Γιατι λογω covid, οι διανομεις πρεπει να ειναι δηλωμενοι ωστε να εχουν χαρτι μετακινησης. Ετσι, στην ελειψη προσωπικου, μοιραζουν τη δουλεια πιο πριν για να προλαβουν.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν εννοεις τις μαυρες πλαστικες επιφανειες που κρεμας εργαλεια επανω, δεν εχει Κωστη. Εχω ομως εγω ενα εξτρα σετακι να σου δωσω να κανεις τη δουλεια σου :)

Εαν δεν τις θες κρατησαι τες μου...!!!

Εδω ειναι τα εργαλεια του Lidl που ο ΔΕΝ θα ειναι διαθεσιμα την επομενη εβδομαδα.

Ετυχε και βρηκα στο γραμματοκιβωτιο μου το απαγορευμενο φυλλαδιο :))

8IAWJqm.jpg

TOCG25t.jpg

tEL6G45.jpg

μπορουν να πουλησουν εργαλεια

π.χ. θα πουλησουν μια γκοφρετα με τιμη 34,99 με δωρο το 12V επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο :firstprize:

...αχ...την συσκευη ακονισματος ηθελα...που κακως δεν πηρα την αλλη φορα...κριμα...δεν πειραζει..

Θαναση μην βαζεις ιδεες..ικανους τους εχω..!!!!:flipout: