Για εμένα θα έλεγα ότι είναι πλέον μια καλή ευκαιρία να κάνουν eshop
Σίγουρα θα τους βοηθούσε μιας και η κατάσταση θα κρατήσει αρκετά αλλά απο την άλλη θα "πέθαινε" αρκετά μικρά και ελληνικά μαγαζιά και eshop.
Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι οτι καλύτερο για εμάς τους καταναλωτές!
Δίσκος λείανσης γωνιακού τροχού ... για τα σιδεράκια που δεν λένε να βγουν με τίποταΤους ρώτησα εαν μπορώ να κόψω απόδειξη για ενα αναλώσιμο εργαλείου στην εταιρεία φίλου με οδοντιατρικά
Tρελλές αποφάσεις, χαζεμένων υπευθύνων. Χτες ήθελα ένα φις για μια μπαλαντέζα. Μπαίνω σε ένα μαγαζί ηλεκτρολογικών ήταν 3 μπροστά από εμένα πέρασαν 10 λεπτά.
Ένα θηλυκο φις με γείωση λέω στον υπάλληλο, το φέρνει, που να κόψω τιμολόγιο μου λέει , του λέω απλή απόδειξη, απαγορεύεται μου λέει παίρνει το φις και το βάζει στο ράφι! Μιλάμε ζούμε εποχές χαζές πολύ χαζές......
Καλήμερα σας, σήμερα μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και από σήμερα δεν θα πωλούνται ρούχα εργαλεία και λοιπά μέχρι 30 Νοεμβρίου
Μακάρι να ανοίξουν και στην Ελλάδα eshop τα λιντλ.Προσωπικά πιστεύω ότι ο βασικός λόγος που δεν έκαναν μέχρι σήμερα eshop τα Lidl στην Ελλάδα ήταν απλά ότι επιδίωκαν να μπαίνει κόσμος στα φυσικά καταστήματα (σε σχέση με το να αγοράζει ηλεκτρονικά μέσω Eshop) για το λόγο ότι όταν κάποιος μπει στο φυσικό κατάστημα επειδή πχ θέλει να αγοράσει ένα εργαλείο που έβγαλε το Lidl τη συγκεκριμένη περίοδο, από τη βόλτα του στους χώρους και στα ράφια του καταστήματος είναι αρκετά πιθανό να δει και εν τέλει να αγοράσει και άλλα προϊόντα, τα οποία δεν είχε εξαρχής στο πρόγραμμα, πράγμα που γενικά δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό αν ο ίδιος άνθρωπος έμπαινε στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς. Τουλάχιστον δεν θα συνέβαινε με τα μέχρι σήμερα δεδομένα "κανονικότητας", γιατί από εδώ και πέρα σίγουρα αλλάζει αυτό.
Kυριακο μακαρι να ειναι μονο ο Νοεμβρης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.