Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλήμερα σας, σήμερα μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και από σήμερα δεν θα πωλούνται ρούχα εργαλεία και λοιπά μέχρι 30 Νοεμβρίου

Το περιμέναμε. τόσα ακουγόντουσαν τις τελευταίες μέρες.
Το θέμα είναι να μην συνεχιστεί και μετά τις 30 αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.
Καλύτερα να ξεχάσουμε και τη black friday, εκτός και την μετά κυλήσουν το Δεκέμβρη - αν όλα πάνε καλά.
Ας είμαστε αισιόδοξοι (όσο μπορούμε και όσο γίνεται) !

Για εμένα θα έλεγα ότι είναι πλέον μια καλή ευκαιρία να κάνουν eshop

Σίγουρα θα τους βοηθούσε μιας και η κατάσταση θα κρατήσει αρκετά αλλά απο την άλλη θα "πέθαινε" αρκετά μικρά και ελληνικά μαγαζιά και eshop.
Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι οτι καλύτερο για εμάς τους καταναλωτές!

Tρελλές αποφάσεις, χαζεμένων υπευθύνων. Χτες ήθελα ένα φις για μια μπαλαντέζα. Μπαίνω σε ένα μαγαζί ηλεκτρολογικών ήταν 3 μπροστά από εμένα πέρασαν 10 λεπτά.
Ένα θηλυκο φις με γείωση λέω στον υπάλληλο, το φέρνει, που να κόψω τιμολόγιο μου λέει , του λέω απλή απόδειξη, απαγορεύεται μου λέει παίρνει το φις και το βάζει στο ράφι! Μιλάμε ζούμε εποχές χαζές πολύ χαζές......

Αυτό με το τιμολόγιο και την απλή απόδειξη μου το είπαν κι εμένα τηλεφωνικά.
Τους ρώτησα εαν μπορώ να κόψω απόδειξη για ενα αναλώσιμο εργαλείου στην εταιρεία φίλου με οδοντιατρικά και μου είπαν οτι απο το κατάστημα οτι δεν έχουν πρόβλημα!
Και μάλιστα μπορώ να περάσω απο το κατάστημα για την συναλλαγή και όχι να μου σταλεί με courier.
Δεν το έκανα γιατί θέλω πρώτα να επιβεβαιώσω με τον λογιστή του φίλου ώστε να μην του δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα.

Σίγουρα θα τους βοηθούσε μιας και η κατάσταση θα κρατήσει αρκετά αλλά απο την άλλη θα "πέθαινε" αρκετά μικρά και ελληνικά μαγαζιά και eshop.
Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι οτι καλύτερο για εμάς τους καταναλωτές!

Προσωπικά πιστεύω ότι ο βασικός λόγος που δεν έκαναν μέχρι σήμερα eshop τα Lidl στην Ελλάδα ήταν απλά ότι επιδίωκαν να μπαίνει κόσμος στα φυσικά καταστήματα (σε σχέση με το να αγοράζει ηλεκτρονικά μέσω Eshop) για το λόγο ότι όταν κάποιος μπει στο φυσικό κατάστημα επειδή πχ θέλει να αγοράσει ένα εργαλείο που έβγαλε το Lidl τη συγκεκριμένη περίοδο, από τη βόλτα του στους χώρους και στα ράφια του καταστήματος είναι αρκετά πιθανό να δει και εν τέλει να αγοράσει και άλλα προϊόντα, τα οποία δεν είχε εξαρχής στο πρόγραμμα, πράγμα που γενικά δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό αν ο ίδιος άνθρωπος έμπαινε στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς. Τουλάχιστον δεν θα συνέβαινε με τα μέχρι σήμερα δεδομένα "κανονικότητας", γιατί από εδώ και πέρα σίγουρα αλλάζει αυτό.

Τους ρώτησα εαν μπορώ να κόψω απόδειξη για ενα αναλώσιμο εργαλείου στην εταιρεία φίλου με οδοντιατρικά
Δίσκος λείανσης γωνιακού τροχού ... για τα σιδεράκια που δεν λένε να βγουν με τίποτα :laugh:

Tρελλές αποφάσεις, χαζεμένων υπευθύνων. Χτες ήθελα ένα φις για μια μπαλαντέζα. Μπαίνω σε ένα μαγαζί ηλεκτρολογικών ήταν 3 μπροστά από εμένα πέρασαν 10 λεπτά.
Ένα θηλυκο φις με γείωση λέω στον υπάλληλο, το φέρνει, που να κόψω τιμολόγιο μου λέει , του λέω απλή απόδειξη, απαγορεύεται μου λέει παίρνει το φις και το βάζει στο ράφι! Μιλάμε ζούμε εποχές χαζές πολύ χαζές......

Άκου τώρα και τον αντίλογο.

1) Πάω να πάρω κάτι υδραυλικά από κατάστημα εδώ στην Αττική. επάγγελμα ; με ρωτάει. συνταξιούχος της λέω. συνταξιούχος και θες τιμολόγιο ; όχι δεν σου κόβω, μόνο απλή απόδειξη.
Τα παίρνω στο κρανίο αλλά επειδή είμαι λιγάκι ψύχραιμος του λέω : ανήκω στα ειδικά καθεστώτα και δικαιούμαι τιμολόγιο. αν έχετε αμφιβολία ρωτήστε το λογιστή σας.
Δεν ξανά είπε λέξη και μου έκοψε.
2) Μου έτυχε και σε 2 καταστήματα φέτος στην επαρχία. ούτε εκεί μου έκοβαν '' δεν γίνεται αυτό''. κάποιος πελάτης λοιπόν που άκουσε και είδε τη φάση του λέει '' όλα γίνονται'' λέξη ο καταστηματάρχης και τιμολόγιο κανονικότατα.

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω!! μόλις γύρισα από το Λίντλ και όλα τα καλάθια που βάζουν εργαλεία κλπ τα είχαν σκεπασμενα με ναυλον και τυλιγμένα με κόκκινη ταινία σήμανσης!!

Καλήμερα σας, σήμερα μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και από σήμερα δεν θα πωλούνται ρούχα εργαλεία και λοιπά μέχρι 30 Νοεμβρίου

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αν και το περίμενα ότι απο αύριο Πέμπτη που θα βγει το φυλλάδιο ίσως να μην βάλουν εργαλεία-ρούχα, που μάλλον έτσι θα γίνει..

Είχα αγοράσει παλιότερα στα 60 ευρώ, την αντλία ακάθαρτων υδάτων " Florabest - Dirty Water Submersible Pump FTS 1100 B2 "

https://www.youtube.com/watch?v=Ky1_YHaAxS4

Ξέρετε αν έχει καιρό να φέρει αντλίες ακάθαρτων υδάτων? Ίσως πλέον να μην φέρνει την Florabest, αλλά μια ανάλογη της Parkside που είδα σε πρόσφατο βιντεάκι στο YouTube --> https://www.youtube.com/watch?v=_60QMqwd1Qo

Ευχαριστώ!

Προσωπικά πιστεύω ότι ο βασικός λόγος που δεν έκαναν μέχρι σήμερα eshop τα Lidl στην Ελλάδα ήταν απλά ότι επιδίωκαν να μπαίνει κόσμος στα φυσικά καταστήματα (σε σχέση με το να αγοράζει ηλεκτρονικά μέσω Eshop) για το λόγο ότι όταν κάποιος μπει στο φυσικό κατάστημα επειδή πχ θέλει να αγοράσει ένα εργαλείο που έβγαλε το Lidl τη συγκεκριμένη περίοδο, από τη βόλτα του στους χώρους και στα ράφια του καταστήματος είναι αρκετά πιθανό να δει και εν τέλει να αγοράσει και άλλα προϊόντα, τα οποία δεν είχε εξαρχής στο πρόγραμμα, πράγμα που γενικά δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό αν ο ίδιος άνθρωπος έμπαινε στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς. Τουλάχιστον δεν θα συνέβαινε με τα μέχρι σήμερα δεδομένα "κανονικότητας", γιατί από εδώ και πέρα σίγουρα αλλάζει αυτό.
Μακάρι να ανοίξουν και στην Ελλάδα eshop τα λιντλ.
Παντού έχουν Ευρώπη.
Μήπως να στείλουμε μαζικό εμαιλ στο lidl.gr για να κάνουν;;;

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Kυριακο μακαρι να ειναι μονο ο Νοεμβρης...

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι.. Αν έχουμε καμία παράταση, το βλέπω για μετά τα Χριστούγεννα να ξαναβάλουν εργαλεία.. Η ιδέα για eshop-LIDL που λένε οι φίλοι απο πάνω, είναι όντως αρκετά καλή θα έλεγα!..

Οσο αφορα για eshop θα πρεπει να αναλογιστουμε πρωτα το υποβαθρο για αποθηκες με στοκ εργαλεια η δεν ξερω τι αλλο...ειναι μεγαλα τα οικονομικα μεγαθη και τα ανοιγματα...Ενδεχομενος και εαν ανοιξει θα ειναι με παρα πολλες ελληψεις και προιοντα που θα κανουν 10 και 20 μερες να ερθουν και δεν νομιζω για αυτους να αξιζει...
Με βαση τις εποχες και τις καταστασεις που την δεδομενη στιγμη τρεχουν θεωρω δυσκολο εως αδυνατον να φτιαχτει την δεδομενη στιγμη eshop...ειδικα εφοσον το προσφορες ανα Πεμπτη η Δευτερα λειτουργουσε αψογα σαν εμπορικη πολιτικη απο την Lidl Hellas και δεν γινοντουσαν πιστευω μεγαλα ανοιγματα..

Παιδια, ολα ωραια και καλα να στειλουμε και emails με προτροπη να φτιαξουν eshop, αλλα δεν νομιζω οτι ειμαστε σε θεση να καθορισουμε το marketing μιας πολυεθνικης. Πιστευω πως οταν αντιληφθουν (και οχι διαπιστωσουν) οτι χανουν ποσοστα απο την αγορα τοτε θα ερθει και το eshop.
Και στο φιναλε, εαν το lidl φτιαξει eshop μια χαρα θα ανταποκριθει στις παραγγελιες, καθως, οπως εχω ξαναγραψει, διαθετει τους μεγαλυτερους αποθηκευτικους χωρους στα Βαλκανια και με τεραστια διαφορα απο το δευτερο supermarket στην Ελλαδα, τοσο στη Θεσσαλονικη οσο και στην Αθηνα, αλλα και με μικροτερες αποθηκες σε διαφορα αλλα σημεια.