...αχ...την συσκευη ακονισματος ηθελα...:
ειναι πολυ καλη για τα τρυπανια, αλλά μεχρι 10,5 mm
...αχ...την συσκευη ακονισματος ηθελα...:
μπορουν να πουλησουν εργαλεια
π.χ. θα πουλησουν μια γκοφρετα με τιμη 34,99 με δωρο το 12V επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο :firstprize:
Η λογική που πλέον δεν πουλάνε εργαλεία στα lidl είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός,δηλ ότι απαγορευεται τα καταστήματα να πουλάνε λιανική,άρα είναι κλειστά για πελάτες λιανικής.
1)Άρα δεν θα έπρεπε να κλείσουν κ τα e shop γιατί με κλειστά καταστήματα λιανικης δημιουργηται κ πάλι αθέμιτος ανταγωνισμός;
2)Από την στιγμή μπορείς να πάρεις εργαλεία από φυσικά καταστήματα με τιμολόγιο,δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός το να μην μπορώ να πάρω με τιμολόγιο από τα lidl;
Παιδες μην το ψαχνετε, εδω μιλαμε για παρανοια με απιστευτες διαταξεις απο τους πιο γελοιους και νοσηρους κρατικοδιαιτους εγκεφαλους που υπαρχουν παγκοσμιως. Απλα περιμενουμε να περασει η μπορα.
Μιχάλη η μπόρα δεν είναι ακόμα εδώ. Οι πρώτες ψιχάλες είναι φοβάμαι.
Εγώ έχω προς διάθεση την μικρή BASA1.Καλησπέρα σε όλους....
Ενδιαφέρεται ένας γνωστος να αγοράσει μια πριονοκορδελα.
Μετάνιωσε που δεν πήρε το καλοκαίρι την Parkside που είχαν βγάλει σε προσφορά τα Lidl και τώρα ψάχνεται.
Αν κάποιος έχει προς πώληση η γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας ενημερώσει.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Παιδες μην το ψαχνετε, εδω μιλαμε για παρανοια με απιστευτες διαταξεις απο τους πιο γελοιους και νοσηρους κρατικοδιαιτους εγκεφαλους που υπαρχουν παγκοσμιως. Απλα περιμενουμε να περασει η μπορα.
Εαν πιστευαν οτι οντως θα εχαναν σε πωλησεις δεν θα ανοιγαν e-shops στις μεγαλυτερες αγορες τους!!
Προφανως αλλος ειναι ο λογος που σε καποιες χωρες δεν εχουν ανοιξει (ακομα) e-shops.
Για την απαγορευση πωλησεων στα σουπερ μαρκετ τι αλλο να πω, η γελοια αυτη υποθεση μου θυμιζει ολιγον την ιστορια με την κατσικα του γειτονα.
https://www.logiosermis.net/2013/07/blog-post_6126.html
Το περίεργο που ειναι;Πάει καρφί στα lidl,γιατί βρίσκει τα εργαλεία σε καλύτερες τιμες απ'οτι στη χώρα του αλλά βρίσκει κ εργαλεία που στο εξωτερικό δεν κυκλοφορούν.Έρχεται Γερμανός τουρίστας Ελλάδα και πρώτη κίνηση μετά το check-in να πάει στο lidl! :worshippy:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.