Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιας και λέγαμε για κραδασμούς,άνοιξα την σπαθοσεγα για συντήρηση. Καλή βγήκε και μετά από αρκετή χρήση δεν έβγαλε πρόβλημα ακόμα.
Γρασο είχε λίγο,του συμπλήρωσα και γλυκανε (για λίγο) ο θόρυβος

Να ρωτησω?
Αυτο το σωμα το ασημι χρωμα, ειναι αλουμινιο ή πλαστικο?

Αυτό το μεγάλο αντίβαρο στο κέντρο δεν είναι για μείωση κραδασμών?

Φαίνεται ότι όταν η λεπίδα τερματίζει μπροστά αυτό τερματίζει πίσω.

Ο άξονας μπροστά έχει καθόλου τζόγο δεξιά-αριστερά/πάνω-κάτω? Απο την τρύπα που βγαίνει εννοώ.
Στι δικιά μου έχει αλλά δεν ξέρω αν τον προκάλεσα εγώ με το πολύ ζόρισμα ή όχι.

Αραγε με τα εργαλεια κ.τ.λ. του lidl τι θα γινει τωρα που μισο-ανοιγουν την λιανικη;
Π.χ. θα βγαζει εργαλεια, αλλα θα μπορεις να τα παρεις μονο με click away; Ή τι;

Click away νομιζω τα σουπερ δεν θα δουλεψουν....ετσι και αλλιως εχουν δικα τους βανακια για delivery...
Δεν ξερω και εαν εχουν αρθει τα περιοριστηκα μετρα περι αυτου...δηλ της πωλησης εργαλειων στο καταστημα...

Νομίζω ότι απο αύριο υπάρχει πλέον άρση των περιορισμών,είδα κ την σχετική λίστα με τους κάδ.

Είχα πάρει παλαιότερα μια συλλογή με (πάρα πολλά) εξαρτήματα του 12βολτου πολυεργαλείου της Parkside τύπου Dremel. Γνωρίζει κάποιος εαν είναι συμβατά με το Dremel 3000 ή το Dremel 8220 μπαταρίας;

Νομίζω ότι απο αύριο υπάρχει πλέον άρση των περιορισμών,είδα κ την σχετική λίστα με τους κάδ.
Αυτή τη λίστα είδα χθες,την αντιγράφω εδώ για όσους ενδιαφέρονται.Νομιζω ο καδ 47.54 είναι τα εργαλεία.
Αναλυτικά η λίστα με τα προϊόντα που επιστρέφουν οριστικά στα ράφια των σούπερ μάρκετ:
Ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακές μονάδες υπολογιστών και λογισμικού (ΚΑΔ 47.41),
Τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (ΚΑΔ 47.42),
Εξοπλισμό ήχου και εικόνας (ΚΑΔ 47.43),
Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα (ΚΑΔ 47.51),
Χαλιά, κιλίμια και επενδύσεις δαπέδου και τοίχου (ΚΑΔ 47.53),

Ηλεκτρικές οικιακές συσκευές (ΚΑΔ 47.54),

Έπιπλα, φωτιστικά και άλλα είδη οικιακής χρήσης – εξαιρούνται ανταλλακτικά (π.χ. λαμπτήρες), σάρωθρα για οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.35), καθώς και
Σκούπες και βούρτσες για την οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.37) (ΚΑΔ 47.59),
Βιβλία (ΚΑΔ 47.61),
Παιχνίδια (ΚΑΔ 47.65),
Ενδύματα, με εξαίρεση τα καλσόν (ΚΑΔ 47.71.71.43) (ΚΑΔ 47.71),
Υποδήματα και δερμάτινα είδη (ΚΑΔ 47.72)

Παντως φαινεται οτι δεν θα μπορεις να μπεις μεσα να τα παρεις. Μονο click away.
Οπως και αν μπορει να δουλεψει αυτο στα lidl.

Στα super market δεν έχει click away, οι ΚΑΔ που ήταν πριν μπλοκαρισμένοι τώρα θα διατίθενται όπως τα άλλα προιόντα. Πάντως στις προσφορές της εβδομάδας δεν άλλαξε κάτι.

Παντως φαινεται οτι δεν θα μπορεις να μπεις μεσα να τα παρεις. Μονο click away.
Οπως και αν μπορει να δουλεψει αυτο στα lidl.

Το Lidl δεν εχει eshop οποτε εκ της φυσεως του ειναι εκτος clic away...
Εαν εχουν αρθει τα περιοριστηκα μετρα μπορεις κανονικα τα παρεις....

Στο ΦΕΚ τ. Β 5486/12-12-2020 το οποίο αναρτήθηκε σήμερα στη σελίδα του εθνικού τυπογραφείου, αναφέρει για τα σούπερ μάρκετ επί λέξει:
Τα καταστήματα τροφίμων (super market) απαγορεύεται να πωλούν, με εξαίρεση το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα προϊόντα υπό τους κατωτέρω Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριοτήτων:
.......
στ) λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε εξειδικευμένα καταστήματα με εξαίρεση το λιανικό εμπόριο βυσμάτων, πριζών και άλλων συσκευών για τη διακοπή ή την προστασία ηλεκτρικών κυκλωμάτων που δεν καταχωρούνται αλλού [π.δ.κ.α.](ΚΑΔ 47.54.54.07), το λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών θερμαντικών αντιστάσεων (ΚΑΔ 47.54.54.12), το λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών κουβερτών (ΚΑΔ 47.54.54.13), το λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών θέρμανσης κλειστών χώρων καιεδάφους (ΚΑΔ 47.54.54.16)/ΚΑΔ 47.54,
Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι τα εργαλεία επίσημα δεν θα επιτρέπονται από εδώ και πέρα (και πάντως μέχρι τις 7/1/2021 που ισχύουν τα μέτρα του εν λόγω ΦΕΚ).

Το παλμικο του 2016 είχε αρχίσει λίγο θόρυβο στα χαμηλά.

Ανοίγοντάς το επαληθεύτηκε ότι οι κινέζοι τσιγκουνευονται το γρασσο.

Με την προσθήκη γρασσου,"ραπτομηχανη" 😀