Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και εμενα μόλις γύρισαν οι δικοί μου από ένα κατάστημα Lidl και έδωσαν εκεί παραγγελία. Βέβαια το σημείωσε σε χαρτί. Δεν γνωρίζω αν ελέγχουν κάπως την διαθεσιμότητα.

Καλύτερα όσοι δεν πιάνεται γραμμή να περάσετε από ένα κατάστημα.

Update:

μόλις μας έστειλαν μήνυμα ότι μπορούμε να παραλάβουμε αύριο έξω από το κατάστημα.... Μακάρι να το κάνουν και στα εργαλεία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κάτι δεν πάει καλά με τις πωλήσεις της Lidl Hellas. Μετά από 2 μήνες χωρίς εργαλεία αυτά που βρήκαν να βάλουν με click away είναι κρουστικό και σκαπτικό δράπανο ρεύματος λες και είμαστε στο 1990. Τι να πω. :bang:
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας.

Το χιλιοπουλημενο πνευματικο πιστολετο με τα 1050w μαλλον παει προς καταργηση βλεποντας αυτο με τα 800w...
Παντως η εικονα με τοσα λιγα πραγματα δειχνει δυσπιστια της εταιριας να τα δουλεψει με clic away...

Μπορεί να το ξεκινάνε δοκιμαστικά με λίγα, για να δούν πως θα πάει. Επίσης. όπως το έχω κόψει, το προσωπικό που έχουν είναι μετρημένο ίσα-ίσα να φτάνει για την κανονική λειτουργία σούπερ μάρκετ, ενώ γιαυτήν την ιστορία θες υπάλληλο να ασχολείται αποκλειστικά με το click away.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπορεί να το ξεκινάνε δοκιμαστικά με λίγα, για να δούν πως θα πάει. Επίσης. όπως το έχω κόψει, το προσωπικό που έχουν είναι μετρημένο ίσα-ίσα να φτάνει για την κανονική λειτουργία σούπερ μάρκετ, ενώ γιαυτήν την ιστορία θες υπάλληλο να ασχολείται αποκλειστικά με το click away.
κατι τετοιο παιζει. Γιατι οι υπαλληλοι ειναι ακριβως τοσοι οσοι. Δεν χαλαρωνουν ποτε ( εκτος διαλλειματος) και ειναι παντα σε εγρηγορση σε διαφορα τμηματα,. Οπως νομιζω σε καθε γερμανικη επιχειρηση... Οποτε θα χρειαζοταν ενας επιπλεον υπαλληλος ειδικα τωρα με την αυξημενη κινηση, φανταζομαι στα καταστηματα.

κατι τετοιο παιζει. Γιατι οι υπαλληλοι ειναι ακριβως τοσοι οσοι. Δεν χαλαρωνουν ποτε ( εκτος διαλλειματος) και ειναι παντα σε εγρηγορση σε διαφορα τμηματα,. Οπως νομιζω σε καθε γερμανικη επιχειρηση... Οποτε θα χρειαζοταν ενας επιπλεον υπαλληλος ειδικα τωρα με την αυξημενη κινηση, φανταζομαι στα καταστηματα.

Μπα...
Με την ενδοεποικοινωνια που τους έχουν βάλει όλο κουβεντουλα είναι και μπλα μπλα μπλα σε σημείο που πας ταμείο και ύλες καλημέρα και ουτε σου απαντάνε επειδή τσαταρουν μεταξυ τους.
Απόλυτα εκνευριστικό.
Από την άλλη ένα τρενάκι που ήθελα και καλούσα και καλούσα παραγγελθηκε στο κατάστημα σε υπάλληλο και παρεληφθει σε δυο μερες.

Για να μην νομίζουμε ότι πάντα τα εργαλεία και συναφή είδη από τα Lidl είναι φτηνότερα από αντίστοιχα του εμπορίου:

Parkside Επαναφορτιζόμενος προβολέας LED | 331565
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-epanafortizomenos-provoleas-led-331565/p85767

Bormann BPR5000 021858 Προβολέας Επαναφορτιζόμενος LED
https://www.skroutz.gr/s/20370169/Bormann-BPR5000-021858.html

Για να μην νομίζουμε ότι πάντα τα εργαλεία και συναφή είδη από τα Lidl είναι φτηνότερα από αντίστοιχα του εμπορίου:

Parkside Επαναφορτιζόμενος προβολέας LED | 331565
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-epanafortizomenos-provoleas-led-331565/p85767

Bormann BPR5000 021858 Προβολέας Επαναφορτιζόμενος LED
https://www.skroutz.gr/s/20370169/Bormann-BPR5000-021858.html

Αυτό είναι γνωστό έτσι και αλλιώς.
Αλλά για τον συγκεκριμένο έκανες σύγκριση χαρακτηριστικών και το λές?
Είναι τεράστια η διαφορά.

Lumen και μπαταρία έχουν ίδια?

Βλεπω οτι του Lidl το προβολακι βγαζει τα διπλα λουμενς, εχει μπαταρια 5.2Αh, αδιαβροχοτητα ΙP65, δυο σκαλες φωτισμου, led καταστασης μπαταριας και 3 χρονια εγγυηση.

Το Βoreman βλεπω οτι εχει 500 λουμενς φωτεινοτητα (μικρη για προβολεα δαπεδου) και τιποτε αλλο.. ουτε καν την σημαντικη πληροφορια για την χωρητικοτητα της μπαταριας!! Τιποτα και στο site της Βοreman! :)

Βλεπω οτι του Lidl το προβολακι βγαζει τα διπλα λουμενς, εχει μπαταρια 5.2Αh, αδιαβροχοτητα ΙP65, δυο σκαλες φωτισμου, led καταστασης μπαταριας και 3 χρονια εγγυηση.

Το Βoreman βλεπω οτι εχει 500 λουμενς φωτεινοτητα (μικρη για προβολεα δαπεδου) και τιποτε αλλο.. ουτε καν την σημαντικη πληροφορια για την χωρητικοτητα της μπαταριας!! Τιποτα και στο site της Βοreman! :)

Χαρά στο κουράγιο σου!!!

Οπότε βλέπουμε ότι τα 15 διαφορά κάπου πάνε.
(Αν πιστεύετε βέβαια τα χαρακτηριστικά του lidl :smash: )

Μονο και μονο που ειναι επαναφορτιζομενος του Lidl αξιζει την διαφορα....θα τα πληρωσεις σε μπαταριες στο μελλον....
Τωρα ενδεχομενος τα χαρακτηριστικα του να μην ειναι 100% αληθη αλλα και παλι διαφερερουν και σε αυτον τον τομεα...

Προσωπικά έχω από καιρό αρχίσει να αμφιβάλλω για την ορθότητα αρκετών τεχνικών χαρακτηριστικών σε προϊόντα Lidl (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αντίστοιχα εμπιστεύομαι άλλων εταιρειών εξίσου φτηνά προϊόντα). Για παράδειγμα στο πνευματικό δράπανο 800 βατ που βγάζει σήμερα, λέει ότι έχει ενέργεια κρούσης 1,2 joule αν θυμάμαι σωστά και κοστίζει 45 ευρώ. Ας μου πει κάποιος, πως είναι δυνατόν από 800 βατ να βγαίνει μόνο 1,2 J και από 1050 βατ που ήταν το αντίστοιχο πνευματικό που έβγαζε μέχρι πρότινος να έβγαιναν 3 J, και με κόστος 50 ή 55 ευρώ... Ή το "μικρό" πνευματικό έχει περισσότερη ενέργεια κρούσης (απίθανο) είτε το "μεγάλο" ήταν υπερβολικά αισιόδοξο. Διαλέχτε και πάρτε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μονο και μονο που ειναι επαναφορτιζομενος του Lidl αξιζει την διαφορα....θα τα πληρωσεις σε μπαταριες στο μελλον....
Τωρα ενδεχομενος τα χαρακτηριστικα του να μην ειναι 100% αληθη αλλα και παλι διαφερερουν και σε αυτον τον τομεα...

Και ο Bormann είναι επαναφορτιζόμενος αν διαβάσεις χαρακτηριστικά, απλά όντως δεν είναι σαφές αν το μέγεθος των μπαταριών του Bormann είναι όσο του Lidl.
Kαι για να μην παρεξηγηθώ, τυχαία επιλογή το Bormann, μια που προσωπικά δεν έχω καθόλου σε υπόληψη την εν λόγω φασόν εταιρεία (αν και μερικά προϊόντα που έχει λανσάρει φαίνεται να είναι καλά για τα λεφτά τους).

Καλησπέρα. Έχω το κλασικό 12V δραπανοκατσάβιδο της parkside, το απλό χωρίς αφαιρούμενο τσοκ. Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανίσει ένα πρόβλημα. Στην αργή ταχύτητα που είναι για βίδωμα, ενώ επιλέγω μέγιστη ροπή, μόλις ζοριστεί ελάχιστα σταματάει να γυρνάει και ακούγεται ο θόρυβος της καστάνιας, όπως ακούγεται όταν είναι ρυθμισμένο σε πολύ χαμηλή ροπή. Στην ταχύτητα για τρύπημα λειτουργεί κανονικά. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να λυθεί αυτό το θέμα; Δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης.

Προσωπικά έχω από καιρό αρχίσει να αμφιβάλλω για την ορθότητα αρκετών τεχνικών χαρακτηριστικών σε προϊόντα Lidl (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αντίστοιχα εμπιστεύομαι άλλων εταιρειών εξίσου φτηνά προϊόντα). Για παράδειγμα στο πνευματικό δράπανο 800 βατ που βγάζει σήμερα, λέει ότι έχει ενέργεια κρούσης 1,2 joule αν θυμάμαι σωστά και κοστίζει 45 ευρώ. Ας μου πει κάποιος, πως είναι δυνατόν από 800 βατ να βγαίνει μόνο 1,2 J και από 1050 βατ που ήταν το αντίστοιχο πνευματικό που έβγαζε μέχρι πρότινος να έβγαιναν 3 J, και με κόστος 50 ή 55 ευρώ... Ή το "μικρό" πνευματικό έχει περισσότερη ενέργεια κρούσης (απίθανο) είτε το "μεγάλο" ήταν υπερβολικά αισιόδοξο. Διαλέχτε και πάρτε.

Εχεις στην κατοχη σου αυτο με τα 3j..;

Ενδεχομενος τα 3j να μην υσχιουν συγκρινοντας το με το Gbh 2-26 που εχω αλλα η δυναμη για 1050w ειναι αρκετη εως πολυ για τα δεδοδομενα του...
Στο λεω γιατι εχω σκαψει,τρυπησει και λαξευσει με το Parkside και δεν κολλαει πουθενα...!!!
..και δεν λεει να παθει και τιποτα 5-6 χρονια..!!!

Το ζητημα λοιπον δεν ειναι μονο η αναγραφομενη τιμη αλλα και η πραξη...

Τωρα γιατι τοση μεγαλη διαφορα σε j σε σχεση με τα 800w που βγαζει τωρα δεν μπορω να το ξερω...αλλα στο ζητημα τιμης τα 45 ευρω με τα 55 ευρω που ειχε μαλλον δεν θα μετριαζουν την διαφορα...

Μαλλον το τελευταιο "φενεται" να ειναι κατωτετο των περιστασεων αλλα μονο η πραξη θα μας το πει...

Υ.γ..τωρα ειδα οτι ειναι επαναφορτιζομενος ο Bormann...!!!

Διαλέξαμε και πήραμε.... πριν από 5+ χρόνια το 1050 και του έχουμε πιει το αίμα και δεν καταλαβαίνει τίποτα...
Εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει ?? ή σε κόφτει αν είναι 2-3 ή 4J ?? Γιατί για 50 και την αντοχή που έχει όχι απλώς αξίζει αλλά είναι κλεψιά.
Το να λέμε "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" δεν βοηθάει τους αναγνώστες που θέλουν κάτι φτηνό και καλό.
Αγόρασε το πρώτα χρησιμοποίησε το και μετά ψάξε να βρεις αν λένε λάθος προδιαγραφές ή όχι.
Τώρα θα πεις ...καλά εσύ είσαι ψώνιο με τα Parkside (το λέω γιατί μου το έχουν ήδη πει) ...αλλά και εγώ θα πω ότι όσα εργαλεία Parkside έχω πάρει αυτά για τα οποία τα αγόρασα τα κάνουν... αν υπάρχει κάποια άλλη γνώμη ευχαρίστως να το συζητήσουμε αλλά με πράξεις όχι υποθέσεις.
Φιλικά -bye-