Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αν δεν ιδρώνεις πολύ ώστε να ερεθίζεται το δερμα δεν ενοχλεί σχεδόν καθόλου

Αυτη την εβδομαδα ευχαριστηθηκα το δισκοπριονο παγκου που ειχα αγορασει απο τα LIDL.

Ειχα βρει μερικες παλετες περνωντας μια μερα απο την Ορφεως στον Βοτανικο και αφου τις εκανα σκαμπιλι με το φορητο δισκοπριονο της DEWALT για να μπουν στο αμαξι τις πηρα σπιτι.

Ηθελα να φτιαξω ενα παρτερακι για το εξοχικο για να κραταει τα λουλουδια κατα μηκος του τοιχου.
Ετσι εκοψα κομματια 30 ποντων ωστε να τα καρφωσω επειτα με το καρφωτικο σε 2 συρματα κατα μηκος για να κρατανε στην σειρα.
Θα βαφτουν με εμποτισμου αντιμουχλικο βερνικι και θα μπουν στο χωμα κατα το 1/3 του μηκους τους!

Την Πέμπτη 21\8 θα φέρει πολλά:
- Σκαπτικό δράπανο με καλέμι
- Δισκοπρίονο χειρός
- Συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης
- Κολλητήρι μπαταρίας
- Καρφωτικό χειρός
- Μεταλλική ραφίερα με αντοχή 175Kg\ράφι

και διάφορα πολύμετρα, παχύμετρα, κλειδιά κτλ.

Χμμμ... εχουμε κανα λινκ για το δισκοπρίονο;

Δεν ανέβηκε ακόμα στο site, να όμως τι γράφει το φυλλάδιο:

saw.jpg

Ευχαριστώ Κώστα! Λογικά θα το χτυπήσω!

Ιταλια
http://www.lidl.it/cps/rde/SID-A2EB.../hs.xsl/offerte.htm?action=showDetail&id=9716

Αναρωτιεμαι αν αυτο το γωνιομετρο αξιζει τα 10....συγνωμη 9,99 ευρω,
http://www.lidl.it/catalogmedia/it/article/40115/40115_01_f.jpg

Επισης να αναφερω οτι απο τη βαση γωνιακου τροχου, με ελαχιστη χρηση "παρεδωσε πνευμα" (κλωτσησε το σπειρωμα) το πλαστικο χερουλι - ροδακι που σφιγγεις την ενσωματωμενη μεγγενουλα. Θα το πλακωσω στην κολλα και θα δω.

To γωνιομετρο ειναι σε παρα πολυ καλη τιμη. Αν εχει και 3 χρονια εγγυηση, και το χρειαζεσαι, δεν το συζηταμε.

Αυτο το δισκοπρίονο το περιμένω τόσο καιρό...
Επιτέλους... :)
Ευτυχώς θα εχω γυρίσει και απο τις διακοπές...

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αυτο το δισκοπρίονο το περιμένω τόσο καιρό...
Επιτέλους... :)
Ευτυχώς θα εχω γυρίσει και απο τις διακοπές...

χαχαχαχ μόλις σε είδα εσένα σκέφτηκα!

Μόλις τέλειωσα την εγκατάσταση 2 τέτοιων στο εξοχικό... Για την τιμή του είναι μια χαρά ! Οκ, προβολέα δεν το λες, απλά φωτίζει ικανοποιητικά ένα χώρο γύρω στα 10-12 τμ. Ο αισθητήρας του φωτοκύταρου λειτουργεί άψογα σε μια ακτίνα 90 μοιρών και 5-7 μέτρων. Λειτουργεί είτε συνεχόμενα με μειωμένη ένταση φωτός είτε όταν "πιάσει" κίνηση με την φουλ ένταση για 1,5 λεπτό. Πλεονέκτημα το ότι μπορείς να τοποθετήσεις το ηλιακό πάνελ σε απόσταση μέχρι και 2,5 μέτρων από την φωτιστική μονάδα ώστε να μπει στο πλέον κατάλληλο σημείο. Θα έπρεπε μόνο να είχαν προβλέψει να υπάρχει εσωτερικός χώρος σε μια από τις μονάδες ώστε να κρύβεται το καλώδιο που περισσεύει ...

Αναθεώρηση αξιολόγησης για τα ηλιακά "προβολάκια" που πήρα προ μηνός από τα Lidl. Και τα 2 βγήκαν πρακτικά άχρηστα !! Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ότι ενεργοποιούνται ακόμα και την μέρα και όχι μόνο όταν πέφτει σκοτάδι. Αποτέλεσμα τούτου - αν είναι τοποθετημένα σε περιοχή όπου υπάρχει (ακόμα και μικρή) κίνηση την μέρα - το βράδυ, όταν πραγματικά χρειάζεσαι το φως τους, να μην έχουν καθόλου ένταση φωτισμού, σχεδόν ανύπαρκτη. Αλλά ακόμα και αν τα κλείσεις και δεν ανάβουν την ημέρα και μόνο φορτίζουν, και πάλι η ένταση του φως πέφτει απελπιστικά γρήγορα. Ακόμα και μπαταρίες τους άλλαξα με άλλες καλύτερες και μεγαλύτερες σε χωρητικότητα σε mAh αλλά αποτέλεσμα μηδέν... Με διαφορά ότι χειρότερο έχω αγοράσει από τα Lidl τα τελευταία χρόνια.... απογοήτευση...

Χαρη να'σαι καλα για την ενημερωση. Καλο ειναι να ξερουμε το πως δουλευει στην πραξη καθε συσκευη.
Ηταν να τα αγορασω και εγω αλλα εφευγα εκεινες τις μερες.

Χαρη να'σαι καλα για την ενημερωση. Καλο ειναι να ξερουμε το πως δουλευει στην πραξη καθε συσκευη.
Ηταν να τα αγορασω και εγω αλλα εφευγα εκεινες τις μερες.

Χε χε... εσύ καλά την γλύτωσες... εγώ είμαι υπό την καζούρα της συζύγου ... :smash:

Δεν ειπα πως δεν θα το αγοραζα, ειπα πως ειναι καλο να ξερουμε πως δουλευει στην πραξη :))

Νομιζω οτι στην περιπτωση την δικη μου θα με βολευε μια χαρα!!
Θελω να φωτισω εναν αποθηκευτικο χωρο σε σοφιτα οπου δεν υπαρχει κινηση, ουτε φως μεχρι να ανοιξω την πορτα.

Καλημερα στην παρεα!!!

Αντιθετως εγω εχω καλη αποψη για το προβολακι!
Τοποθετηθηκε στην Πατμο στην μια εισοδο του σπιτιου και δουλευει με τον αισθητηρα φωτος οποτε καποιος μπαινει βγαινει στο σπιτι.
Η αποδοση του ειναι πολυ καλη και σε φωτισμο και σε διαρκεια καθως εχει φως ο συλλεκτης του καθολη την διαρκεια της μερας.

Να δουμε σε βαθος χρονου βεβαια.

2014-08-21%2012.35.58.jpg

Απ'όλα έχει ο μπαχτσές.

Σωστος!
Και εγω δεν αντεξα και πηρα ακομη μια απο αυτην την εξαιρετικη 1/4 καστανιτσα!!!!!
13 ευρω δεν αγοραζεις ουτε 3 καρυδακια!

Πήρα μόνο το μικρό κολλητήρι και το παχύμετρο. Ήμουν στο τσακ να πάρω και τη βαλίτσα με τα εργαλεία αλλά ομολογώ πως 80 μου φάνηκαν πολλά (ως απόλυτη τιμή, όχι απαραίτητα ως κόστος όλων αυτών των εργαλείων που έχει μέσα)...

Πήρα το παχύμετρο το οποίο πήγα και το άλλαξα χωρίς να το δοκιμάσω περαιτέρω επειδή είχε στραβές σιαγόνες . Εξυπηρετικότατο το προσωπικό. Το δεύτερο είχε στραβό το βιδάκι στο πανω μέρος που κλειδώνει το παχύμετρο σε μια θέση, καθόλου ομαλή λειτουργία στην κύλιση και δεν μηδένιζε σωστά περίπου τις 3 στις 10 φορές. Κινεζιά χειρίστου είδους. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Πεταμένα χρήματα. Έπρεπε να ζητήσω επιστροφή χρημάτων μετά το πρώτο αλλά είπα να δοκιμάσω άλλο ένα.

Last edited: