Η βαση για το δραπανο τι λεει?
Έλα μου ντε, μερικές φορές όμως δεν μπορούμε να βάλουμε όρια. Έτσι έκανα και έχω τώρα 5 ηλεκτρικά κατσαβιδια
-σωστος ο profchaos
-φιλε χιωτη και cbfdim ευχαριστω για τις γνωμες περι της βασεως του δραπανου
-στο καταστημα της περιοχης μου εχουν μεινει 2 καρφωτηκα αερος αυτα τη λενε παιδια ξερουμε τιποτα ?
Ποιο ηλεκτρικο καρφωτικο; Εαν μιλας για ενα λευκο τοτε οχι, ειναι μονο για χειροτεχνιες. Εαν μιλας για ενα πρασινο τοτε ναι, το εχω, εαν μπορεις πριν πατησεις να ασκεις πιεση πανω στο ξυλο θα το καρφωσει μεχρι τερμα το καρφι η το διχαλο, εαν το εχεις χαλαρο πανω στο ξυλο θα κανει αναπηδηση και θα καρφωσει το μισο με το αλλο μισο να περισευει. Οι δοκιμες μου εγιναν σε αγνωστο ως προς την σκληροτητα ξυλο, τον παγκο που ειχα τοτε ενα τραπεζακι απο νηπιαγωγειο, δεν μπορω να σου εγγυηθω το αποτελεσμα σε καποιο σκληρο ξυλο.
Τα καρφωτικα εχουν την λογικη οτι κρατουν τα κομματια ακινητα μεχρι να στεγνωσει η κολλα και να κανει την δουλεια της. Σε καμια περιπτωση δεν προσφερουν κατι ιδιαιτερο στην κολληση. Αντι να βαλεις σφικτηρες βαζεις καρφι η διχαλο. Παρε και καρφακια/διχαλα.
ναι το πρασινο καρφωτικο ειναι στα 24-25 ευρω .θα παω αυριο να το χτυπησω.
Ρε παιδες ενα 12V Bosch που εχω στο νησι δεν κανει πλεον ουτε για να γυρναει κοκορετσι....
Να τσιμπησω το 18αρι του Lidl να το αντικαταστησω η οχι????
[/COLOR]Eπειδη καμμια φορα το δραπανακι ΔΕΝ μπορει να τα καταφερει σε δυσκολες γωνιες/σημεια, υπαρχει βοηθημα που προσαρμοζεται στο δραπανο και σχηματιζει γωνια 90 μοιρων κανοντας καποιες εργασιες πολυ πιο ευκολες.
Υπαρχουν αρκετα προσαρτηματα, αλλα βρηκα το παρακατω wolfcraft σαν το πιο αξιοπιστο. Μαξιμουμ στροφες 400/μεγιστη ροπη 13Νm. Περιμενω να μου ερθει για να δοκιμασω την ευχρηστια και την αξιοπιστια του.
Yπαρχει και Ελλαδα περιπου 20 ευρω.
![]()
Έχει βγάλει και το lidl τέτοιο...το έχω πάρει και 2 φορές που το χρειάστηκα ήταν μια χαρά...
ναι να το τσιμπήσεις . Το πρόβλημα είναι που θα βρεις μύτες για το κοκορέτσι..![]()
parkside; τιμή; πάντως όντως είναι χρήσιμο οταν δεν χωράει το άλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.