Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Προσπαθώ να μαζευτω, πάντως είναι δυνατό φυλλάδιο το ερχόμενο όπως όλοι έχω βάλει πάνω από τα μισά στο μάτι

Η βαση για το δραπανο τι λεει?

Εχει παρα πολλους τζογους σε σημειο που να κανει λοξη τρυπα αντι για καθετη. Θα δοκιμασω να περασω ενα νεο σωληνα στον τορνο για να δω μηπως μαζευτει.

Έλα μου ντε, μερικές φορές όμως δεν μπορούμε να βάλουμε όρια. Έτσι έκανα και έχω τώρα 5 ηλεκτρικά κατσαβιδια

Κοίταξε ωραίο το δράπανο αν και περίμενα το τελευταίο το B4 . Το κερασάκι στην τούρτα θα ηταν να έφερναν το κιτρινο το LTD edition . Αυτο μου αρέσει πάρα πολύ οπτικά.
Οσο για τα όρια ετσι την είχα πατήσει με τα τεχνολογικά (υπολογιστές , tablet , κινητά ) μέχρι που τα πούλησα και έμεινα με αυτα που χρειάζομαι πραγματικά.

Η αλήθεια είναι οτι έχει μερικά ενδιαφέρονται κομμάτια αλλά και μερικά κομμάτια παγίδες που δεν είναι τόσο προσφορά όσο φαίνονται. Απλά μαζί με τις προσφορές σε "μπερδεύουν¨να αγοράσεις και μερικά που δεν είναι προσφορές ή που δεν χρειάζεσαι πραγματικά. Το marketing του lidl πραγματικά λειτουργεί πάρα πολύ καλά .

Εαν σου είχε τα κατσαβίδια και τις μύτες όλη τη χρονια στα super ή ακόμη και την μισή χρονιά δεν θα έδινες σημασία. Το γεγονος οτι τα φέρνει 3 φορές το χρόνο τους δίνει άλλη αξία αυξάνοντας τη ζήτηση.

-σωστος ο profchaos
-φιλε χιωτη και cbfdim ευχαριστω για τις γνωμες περι της βασεως του δραπανου
-στο καταστημα της περιοχης μου εχουν μεινει 2 καρφωτηκα αερος αυτα τη λενε παιδια ξερουμε τιποτα ?

-σωστος ο profchaos
-φιλε χιωτη και cbfdim ευχαριστω για τις γνωμες περι της βασεως του δραπανου
-στο καταστημα της περιοχης μου εχουν μεινει 2 καρφωτηκα αερος αυτα τη λενε παιδια ξερουμε τιποτα ?

Στο ερώτημα σου για το καρφωτικό κάνω παράθεση την απάντηση του Orc μιας και είχα ρωτήσει το ίδιο για ενα καρφωτικό στα 13 ευρω που είχα δεί
Ποιο ηλεκτρικο καρφωτικο; Εαν μιλας για ενα λευκο τοτε οχι, ειναι μονο για χειροτεχνιες. Εαν μιλας για ενα πρασινο τοτε ναι, το εχω, εαν μπορεις πριν πατησεις να ασκεις πιεση πανω στο ξυλο θα το καρφωσει μεχρι τερμα το καρφι η το διχαλο, εαν το εχεις χαλαρο πανω στο ξυλο θα κανει αναπηδηση και θα καρφωσει το μισο με το αλλο μισο να περισευει. Οι δοκιμες μου εγιναν σε αγνωστο ως προς την σκληροτητα ξυλο, τον παγκο που ειχα τοτε ενα τραπεζακι απο νηπιαγωγειο, δεν μπορω να σου εγγυηθω το αποτελεσμα σε καποιο σκληρο ξυλο.

Τα καρφωτικα εχουν την λογικη οτι κρατουν τα κομματια ακινητα μεχρι να στεγνωσει η κολλα και να κανει την δουλεια της. Σε καμια περιπτωση δεν προσφερουν κατι ιδιαιτερο στην κολληση. Αντι να βαλεις σφικτηρες βαζεις καρφι η διχαλο. Παρε και καρφακια/διχαλα.

Προσωπικά πιστεύω οτι σε εναν χρόνο κλείνεις με τα σοβαρά εργαλεία απο την lidl...απο εκει και πέρα περνεις μικροπράγματα σαν έξτραδακιά...

ναι το πρασινο καρφωτικο ειναι στα 24-25 ευρω .θα παω αυριο να το χτυπησω.

ναι το πρασινο καρφωτικο ειναι στα 24-25 ευρω .θα παω αυριο να το χτυπησω.

Ποιο πράσινο καρφωτικο δεν βρίσκω κατι στα φυλλάδια...

Καρφωτικο χρησιμοποιω συχνα. Εχω καμποσα..και χειροκινητα και ηλεκτρικα.
Την τελευταια φορα, προσφατα, επιδιορθωνα μια μεγαλη πολυθρονα που ειχε σπασει ο σκελετος.

Παρατηρησα οτι στην συγκεκριμενη επιδιορθωση το μονο εργαλειο που ΔΕΝ ηταν μπαταριας ηταν το καρφωτικο. Ολα τα υπολοιπα (δραπανακι, σεγα, πιστολι κολλας) ηταν μια χαρα.
Με χαλασε λιγο που επρεπε να τραβηξω μπαλαντεζα στο συγκεκριμενο σημειο που ηταν η πολυθρονα :))

Ετσι λοιπον αποφασισα να βρω ενα καρφωτικο μπαταριας. Κατεληξα στο Bosch Tacker TPK 3.6 Li
Oι αναγκες μου δεν απαιτουν ισχυροτερο καρφωτικο, οποτε την αλλη βδομαδα θα το εχω, με μια μεγαλη καθυστερηση απο το amazon.de που το παρηγγειλα πριν αρκετο καιρο.
Μαζι πηρα και το office set, δηλαδη το προσαρτημα που το κανει συρραπτικο γραφειου (ενισχυμενο..). Το αλλο προσαρτημα δεν το πηρα, αυτο που πιανει τις σελιδες στη μεση, σαν βιβλιο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

-ωραιο εργαλειο το bosch

-asotosios τα καρφωτικο που λεω δεν το εχει σε αυτο το φυλλαδιο το ειχε πριν κανενα μηνα με τα αεροεργαλεια απλα χθες ειδα στο λιντλ 2 κομματια που ειχαν μεινει και ειπα να ρωτησω γνωμες μιας και ακομη δουλευω καρφωτικο ελατηριου και λογω προσφατης αγορας του κομπρεσερ αερα της parkside ειπα αν αξιζει να αναβαθμιστω λιγο στο θεμα καρφωτικο.
μαζι με το κομπρεσερακι αερα παντως πηρα και το αεροκαλεμο το οποιο το δουλεψα πολλες ωρες σε εναν πετρινο τοιχο που εριξα το σοβα για να μεινει η πετρα αν και ηθελε μεγαλυτερο κομπρεσερ γιατι αδειαζε συνεχεια το αεροφυλακιο και δουλευε συνεχως αλλα ειχα αρκετη δυναμη στο αεροκαλεμο.

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ααα οκ μιλάς για το καρφωτικο αέρος...καλό εργαλείο τοτε και πιστεύω οτι το κομπρεςερ σου θα επαρκεί..

αυτα τα καρφωτικά πετάνε μόνο τα λεπτά που βάζουμε στο συραπτικό;
Νόμιζα οτι ειναι για πρόκες. Καμία σχέση;

Τα καρφωτικα (staple guns/staplers) δεν παιρνουν τα λεπτα που βαζουμε στο συρραπτικο. To ονομα ισως ξεγελαει :))

Παρνουν παρομοια, πιο χοντρα αλλα παιρνουν και καρφακια λεπτα (βελονακια), οχι αυτα καρφια που χρησιμοποιουν στις οικοδομες και στις βαριες ξυλουργικες εργασιες. Για αυτα υπαρχουν τα nail guns.

15-06-11-07-56-50-2.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eπειδη καμμια φορα το δραπανακι ΔΕΝ μπορει να τα καταφερει σε δυσκολες γωνιες/σημεια, υπαρχει βοηθημα που προσαρμοζεται στο δραπανο και σχηματιζει γωνια 90 μοιρων κανοντας καποιες εργασιες πολυ πιο ευκολες.

Υπαρχουν αρκετα προσαρτηματα, αλλα βρηκα το παρακατω wolfcraft σαν το πιο αξιοπιστο. Μαξιμουμ στροφες 400/μεγιστη ροπη 13Νm. Περιμενω να μου ερθει για να δοκιμασω την ευχρηστια και την αξιοπιστια του.
Yπαρχει και Ελλαδα περιπου 20 ευρω.

store_apendix_big25891_18019.jpg

καλά που το διευκρύνησες μιας κι εγώ είχα στο μυαλό μου το nail gun :a0210:

Χρήσιμο φαίνεται πάντως αλλά χωρίς καλώδιο είναι ακόμη καλύτερο.

Ρε παιδες ενα 12V Bosch που εχω στο νησι δεν κανει πλεον ουτε για να γυρναει κοκορετσι....

Να τσιμπησω το 18αρι του Lidl να το αντικαταστησω η οχι????

Ρε παιδες ενα 12V Bosch που εχω στο νησι δεν κανει πλεον ουτε για να γυρναει κοκορετσι....

Να τσιμπησω το 18αρι του Lidl να το αντικαταστησω η οχι????

ναι να το τσιμπήσεις . Το πρόβλημα είναι που θα βρεις μύτες για το κοκορέτσι.. :p

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

[/COLOR]Eπειδη καμμια φορα το δραπανακι ΔΕΝ μπορει να τα καταφερει σε δυσκολες γωνιες/σημεια, υπαρχει βοηθημα που προσαρμοζεται στο δραπανο και σχηματιζει γωνια 90 μοιρων κανοντας καποιες εργασιες πολυ πιο ευκολες.

Υπαρχουν αρκετα προσαρτηματα, αλλα βρηκα το παρακατω wolfcraft σαν το πιο αξιοπιστο. Μαξιμουμ στροφες 400/μεγιστη ροπη 13Νm. Περιμενω να μου ερθει για να δοκιμασω την ευχρηστια και την αξιοπιστια του.
Yπαρχει και Ελλαδα περιπου 20 ευρω.

store_apendix_big25891_18019.jpg

Έχει βγάλει και το lidl τέτοιο...το έχω πάρει και 2 φορές που το χρειάστηκα ήταν μια χαρά...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Έχει βγάλει και το lidl τέτοιο...το έχω πάρει και 2 φορές που το χρειάστηκα ήταν μια χαρά...

parkside; τιμή; πάντως όντως είναι χρήσιμο οταν δεν χωράει το άλλο.

ναι να το τσιμπήσεις . Το πρόβλημα είναι που θα βρεις μύτες για το κοκορέτσι.. :p

Εχω κοψει την σουβλα και ειναι ευθεια και εξαγωνη τωρα!
Χαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

parkside; τιμή; πάντως όντως είναι χρήσιμο οταν δεν χωράει το άλλο.

3 με 5 ευρώ ήταν αν θυμάμαι καλά...και έχω πάρει 2, ένα για bit και ένα για μικρά τρυπάνια.